🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 360
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 125
Проверяват, но не купуват.

# 1 126
Каквото и да е стана ясно, че всички така завидяха и се задавиха от злоба заради тази гривна. Направо пощуряха, че и как до сега никоя нищо не каза за Александра на ергена и след подаръка решиха едва ли не да го спасяват от нея. Харесвах Деница вече не! Долно лицемерно поведение. Има един израз който е много подходящ тук "Дружбата между две жени е заговор срещу трета" в случая на повечко от две. Не, че Александра ми е фаворитка да бъда честна вече не знам коя има нещо свясно в нея като ги гледам как злобеят заради някаква гривна... Колкото и тъпа да ми идва Блага май тя е някак най-незлобна...

# 1 127
  • софия
Дайте снимка на гривната, ще отскоча до магазина им на Витоша да я проверя Smile

# 1 128
По повод Сашето в ИГ

# 1 129
  • Terra incognita
Направо отиди и кажи, че искаш като на Сашка гривната 😃
Между другото, стилът на тези бижута е леко ориенталски и официален. Аз не бих се закичила с подобни бижута, освен ако не съм поканена на светско събитие, което никога не ми се е случвало 😃 предпочитам някой готин часовник.
Дайте снимка на гривната, ще отскоча до магазина им на Витоша да я проверя Smile

# 1 130
Колко хора биха различили с просто око диамант от друго стъкълце?! Тия, които искат да възхищават околните с диамантените си притежания, трябва да ходят с касовата бележка и сертификата в ръка, иначе... не знам. Laughing
Ама друго си е да си намериш брилянт! Laughing
Скрит текст:
Нещо във връзка с намерено златно бижу се беше случило на някого и аз вървя по улицата, и си мисля как хората си намират разни златни неща, които някой друг е изгубил и изведнъж нещо проблясна до една кофа за боклук Joy приближих се и го взех, беше очевидно златно, горната част от пръстен вероятно, с отрязана халка. Имаше камъчета, но беше и мръсно. Ми... взех го Blush и ми беше много смешно как за това мислех и го намерих. От тогава мисля и за други неща, ма не ги намирам. Измих го, занесох го след време на бижутер, оказа се коронката на старинен пръстен от 18 каратово злато с подложка от сребро (долната част) и малки брилянти. Този по средата беше спукан и за нищо не ставаше. Другите ги изчоплиха и ми ги дадоха, но те са толкова малки, че просто не виждам какво ще ги правя. Никога повече не съм намирала нищо златно.

# 1 131
Къде ми изчезна мнението?🙄
Не беше ли подобна гривната? С топчета,но тази е без висулки. Слагам по 100£ за висулка,ще дойде около 1600£,което е към 4000 лв или около 30000 турски лири. Но ако камъните са по-висок клас,може и да е по-скъпа. Алтънбаш са една от големите турски фирми за бижута и продават в цял свят. Гривната 100% остава за Александра. И в пъти се изплати стойността като сметна колко време в праймтайм се говори за нея.
Ей така на ангро и аз направих сметките както снощи Викито.
Аа споменах ли колко е жалка Деница,потънаха ѝ гемиите още когато се разбра,че Сашка е поканената. Тя и Люса гледаха като натровени.
Като я чух вчера вече не се чудя защо е сама. Не е само защото прилича на стар тъжен басет.

# 1 132
На мен ми се струва, че гривната е разплатата "за причинените нерви" на участника, който е бил боксовата круша вдигайки рейтинга на предаването. Щом се води и "предпполагаемата фаворитка" на публиката, така после същата онази публика няма много да риве и страда, когато накрая не и изберат любимката. Някак ще се почувстваме обезщетени . Важното е, че много потребителки се разровиха да разгледат сайта на Алтънбаш, дори аз ги научих, че съществуват. Ще погледна дали имат нещо , което да отива на кежуЪл терлика ми И всички сме доволни и щастливи и презадоволени. Накрая някоя от лошите моми ще направи нещо добро и благородно , и всички ще я обикнем и ще я дадем булка на Ергенот, ще помогнем с данъците да се изплати гривнето (нъл от социалните помощи ще плаща ) И приказката свърши като в приказките ..какво следващо сеирджийско реалити се очаква някой знае ли

Точно това гласят за финала. Ергенина по всички и интервюта, говори как Дениз го впечатлила. Значи накрая Дениз ще блесне, а Александра ще я смачкат и сама ще си отиде.

# 1 133
Неее, бяха халки с различни размери, овързани някак една за друга и на тях закачени може би 5 висулки.

# 1 134
И аз да попитам от къде тръгна мълвата, че гривната е точно тази марка? Може и друга да е....

# 1 135
  • Terra incognita
Мне, не беше такава гривната. Дебела плетка от бяло и жълто злато и голяма закопчалка, краищата се пъхат един в друг.
Не е мълва, имаше няколкосекунден кадър с кутията и името.

# 1 136
И аз да попитам от къде тръгна мълвата, че гривната е точно тази марка? Може и друга да е....
Аз го написах в темата след като видях кутията и прочетох надписа
https://www.bg-mamma.com/?topic=1427002.645

Такъв тип беше гривната
Скрит текст:

# 1 137
Много харесвам Александра и искрено се надявам да спечели формата .....

# 1 138
  • Terra incognita
Ето малка част от гривната:

# 1 139
Алтънбаш имат и по 150 -200Евро бижута.Имат и много по-скъпи. Имат много магазини в София от години и си имат клиентела. Като цяло са известни с добро качество на бижутата.

Общи условия

Активация на акаунт