🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 341
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 170
Той и подари гривна, не часовник. 😂 Онова беше пример на какво е подобна подарената гривна с висулки, после видях, че чудесно се вижда в поста на Mari.

# 1 171
Даа,сещам се за този момент в Приятели.Аз пък се сетих за друг,когато Блага му се обясняваше в любов едва ли не,той като Емили на Рос- "Благодаря ти".Joy
Пак не мога да повярвам как се хващате на манипулации и женски игрички и защитавате Сашка.Но не ми се обяснява,моето мнение е съвсем друго.Не смятам,че трябва да спечели формата.

Всъщност се учудвам дали на някой му пука за това какво смятаме ние. Говорим си тук, обсъждаме, но да не забравяме, че любовта е химия, страст, лудост. Аз не взимам страна. Гледам риалитито по други причини, но в крайна сметка решението си е на ергена. Всеки сам си решава с кого да се вземе и да се пъхне под юргана.
Коментирам дадена постъпка, да, но не мога да взимам страна в това кой трябва да спечели, просто защото не съм Виктор. Дори мъж не съм.

# 1 172
Виждат конкуренция в нея и това, че Витя е харесва ги дразни
И типично по женски : е, аз съм по млада.. защо нея..
Нещо подобно изръси онзи смок-Боа Капитала...
 Ти си по млада Вики, но си зла и си зъбат Бобър...
И Саши е прекалено ухилена и агресира, но си има гривна Simple Smile))

# 1 173
  • Варна
Виждам, че всичко сте сдъвкали по снощния епизод. От сутринта не мога да смогна да ви изчета, но нека да се включа и аз набързо. Smiley

Срещата беше невероятна. Личеше си, че си изкараха страхотно.
Марта и Деница му развалиха емоцията вечерта. Беше излишно. Алекс може да се кара с останалите жени, това не значи, че ще се кара и с мъжа си. Има хора, които човек не понася и такива, с които се разбира прекрасно. Пък дори Алекс да е избухлива скандалджийка и с мъжа си, то ще му стане ясно рано или късно. Ама да я обвиняват, че е фалшива... Моля ви се. Тя просто е избухлив характер. За какво да му крещи на Виктор, че да я обвиняват в двуличие? Повод не й е дал. Засега. Smiley

# 1 174
Не ми се връзват някои неща между на Сашка биографията и поведението:
Щом е била с успели заможни мъже в живота си, нямаше ли пак завистници около нея дето да я провокират и дразнят? Или само с Бг има такива жени
Нали с гимнастика се е занимавала: там не ги ли учат да са по-устойчиви на стрес и конкуренция?
Плюя си я аз, ама реално е красива жена и я харесвам. Радвам се, че е била гледана и е живяла добре. Само това характерче според мен тая я дърпа назад в живота. Може и затова да е решила да се занимава с психология

# 1 175
Но коменирате ,че били отишли да злословят каква била тя и т.н.Там е борба за ергена,борба за спечелване на формата естествено,че ще му кажат с какъв човек се захваща.И естествено ,че не им се иска човек ,който не заслужава и повечето не харесват да спечели ергена.А как постъпваме вие или аз в реала е съвсем друг въпрос и смятам,че няма връзка тук в тази игра.Щото това си е игра,и всеки играе и използва методите ,които си знае и  според капацитета си.
ПП.това към Odillia.

# 1 176
Хареса ми как Виктор каза на Питонова, че предпочита да говорят за тях занапред. Завоалирано й заяви, че интрижките й не са му приятни, но тя дали загря...

# 1 177
Питонова му каза, че ѝ изневерява! 😆

# 1 178
  • Варна
Хареса ми как Виктор каза на Питонова, че предпочита да говорят за тях занапред. Завоалирано й заяви, че интрижките й не са му приятни, но тя дали загря...
100% загря, не й стана приятно 😂😂😂

# 1 179
Капитонова си води блог от екрана, не мисля че Ергенът и е основна цел.

# 1 180
  • София
Алтънбаш беше гривната, няма две мнения. Имаше си кутийка с надпис. Продуктово позициониране.
Имат търсене в България, много циганки и етнически туркини си купуват от там. Те и за празненства си подаряват злато. И румънки съм засичала, но по-малко.
Изуми ме как се впечатлиха и как обсъждаха цената на гривната. Изключително вулгарно поведение, големи дами - няма що.
Деница и Марта се подведоха по акъла на Дениз и много олекнаха в очите на ергена. Страшна лисица е тя.
хаха- развеселихте ме -и януари , и февруари си взех обеци от Алтънбаш на Витошка и гарантирам ви - нищо циганско няма в кръвта ми - руса, бяла славянка съм си Simple Smile))))) .... и в този ред на мисли бихте ли ми споделили вие от къде си купувате бижута ?

Е, ти пък. Нямах предвид, че само такива хора пазаруват, а че им правят голям оборот. Нещата им не са грозни, но са си цифра, която не всеки е склонен да отдели.

# 1 181
Довечера ви искам всички издукисани и накичени със златата от бала си. Кой ко има..да кичи Сичкото злато...Joy
Дан сЪ излагаме пред чужденците, налЕ, разбраФте лЕ?
Аз също ще се издукисам и натокам...ще си срожа халка и на носа...

# 1 182
Честит рожден Ден, VickyTaylor, бъди весела и жизнерадостна като празника си!🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
 Голямата ми дъщеря беше с термин 1 април, още помня колко се смяхме с докторката😁
 В резюме от шоуто вчера Викторчо ми се издигна в очите, ще излезе по-голям интригант от целия змиярник. Забавлява се, де, пък и нас забавлява, браво! Като минус са ми роклите и грима, имаше само едно шоу, дето изглеждаха добре и пак развалиха нещата. Вчера само Карина изглеждаше що годе ок.

# 1 183
Виждат конкуренция в нея и това, че Витя е харесва ги дразни
И типично по женски : е, аз съм по млада.. защо нея..
Нещо подобно изръси онзи смок-Боа Капитала...
 Ти си по млада Вики, но си зла и си зъбат Бобър...
И Саши е прекалено ухилена и агресира, но си има гривна Simple Smile))
Какво да й хареса на Капитанова? Злобата ли? Като гледам как злобяха вчера още по-антипатични стават с това очерняне на Александра. Някои жени са страшна работа, същински змии.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 17:37 от daisy12

# 1 184
Деница като една интелигентна жена бързо загря, че на нейната среща нямаше целувка пък Сашка я намляскал едно хубаво и й стана ясно, че няма много шансове с Виктор. Само ме изненада, че се включи и тя в змиярника.

Общи условия

Активация на акаунт