🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 089
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 320
Абе само аз ли видях как я ритаха и удариха нарочно. Или нещо се обърках.

# 1 321
Гледам с моя мъж, чета ви и се хиля
Скандалите никак не го впечатлиха, ама мача му хареса Joy

# 1 322
Толкова драпаха всичките за среща и за какво? Да обсъждат Александра.🤣

# 1 323
За Люса Клюна има видео доказателства даже, че симулираше. Кого лъжат...

# 1 324
Добре че Витьо има хонорар, иначе да си е тръгнал. 😁

# 1 325
Всички са безработни, но поне Блага си признава. Питонова спи до обяд и дори не си поддържа сама социалните мрежи, има си "асистентка". Няма как да си на сериозна работа и да се запишеш в поредното родно риалити.

# 1 326
Тази среща е мега бутафорна... От какъв зор ще питаш с цел да разбереш дали Блага безработната би се котирала. Днес положението е гледам и не вярвам на ушите си... Като оплаквачки при директора.

Именно. Алекс я няма и пак тя е тема за разговор, други теми нямат. Като едни свекърви наковават Алекс пред Виктор, алоу, той не ви е син, бе, девойки 😜

# 1 327
Няма нормален мъж, който да погледне някоя от тия, които се събраха да наклепат тази, която той е избрал за момента! Кви очи му отварят?? Вампири!

# 1 328
Егати тъпите парчета! Ама кокошкарник пълен! Ко-ко-ко, Александра тва, Александра онива.... Баси! Отвратителни са, паднаха под нулата! Ученичките в 4-5 клас се държат така...

# 1 329
Ох, те държат да говорят само за Александра. Grinning Уж голямо желание да общуват с ергена.
Браво на Виктор, че реагира адекватно!

# 1 330
Аааа и на мен ми писна да обсъждат Сашката. Ай стига вече. Тука прекалиха. Ще ми се да отиде предаването в друга посока. Сега е Сашка - драма - рев - Виктор идва на бял кон - Сашка се успокоява. И отново в тоя ред.

# 1 331
  • София
И на мен Виктор ми се издигна в очите.

# 1 332
Дори не й е гот на Александра, и “щастието” й е пренавито, за да дразни другите, а не да й е хубаво.
Да, цялото поведение на Сашка е фарс, научен вероятно в “практиката” й в Испания и Италия. Елементарен репертоар за такива елементарни ситуации, в които Виктор прекарва 1 час на ден с нея. В момента, в който прекара повече време с нея, ще я разбере много бързо. Сашка има емоционалната зрялост на 5 годишно.
Показателно е, че единствените, които й се връзват, са най-глупавите и лабилни - Елвира и Блага.

# 1 333
Момичета,
Това ,което се излъчва е абсолютна манипулация,това държание не е нормално ,жени от които изпитвам срам и съжаление,мисля че сценаристите са добри психолози ,но това е жалко!

# 1 334
Уж се пишат всичките кокошки на масата големи изкусителки и мъжемелачки,  а вместо в момента да се опитват да го заинтригуват със самите себе си и с приятни разговори, продължават да клепат Александра, към която Виктор дотук е показал най-голямо отношение интерес. Много прости жени, ужас

Общи условия

Активация на акаунт