🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 079
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 305
Ми тооо на Дениз каквото ѝ е влизало в устата, това излиза... Страшни кучки! Не обвинявам Александра изобщо в този скандал. Тях ги е яд, че на нея и е гот. Ами майната ви, кучи такива. Гледайти и завиждайти!
Тя не каза, че ще прави каквото си иска или аз гледам друго предаване.

# 1 306
Марта рязко погрозня , приемайки злобата и завистта на Дениз, Капитонова , Люса и ко. Не виждам да е по-различна с нещо от тях- ниво на интелект, поведение, емоционална зрялост- пълна нула. Разликата е , че си има гарантирана издръжка, за разлика от несигурните финанси на плей- нещо си девойките .
Деница си ми беше грозна и евтина още от началото- писах за черните вежди и обецветеното русо. Силно преувеличено е и АЕЦ-функционирането, както разбрахме.

# 1 307
Аз съм в ступор 😱 Това не може да е истина, режисирано трябва да е. Иначе всичките са за психиатър. Как ще крещиш "грозна мутро", това поведение на големи хора ли е 🙄

# 1 308
Дори не й е гот на Александра, и “щастието” й е пренавито, за да дразни другите, а не да й е хубаво.

# 1 309
Е честно ли? Видяхте ли Капитонова как и удари шамар. Потресена съм.

# 1 310
Колко хитро и преднамерено оставиха Блажка да бъде съвсем сама и да я обработват Венета словохотливата и Марта "надеждната". За да остане Александра без съюзници

# 1 311
Дори не й е гот на Александра, и “щастието” й е пренавито, за да дразни другите, а не да й е хубаво.
Е, верно ли?! Нарочно се прави на щастлива, а въобще не е?

# 1 312
Миналият път след като не беше поканена на групова среща Блажка си свали гащите. Та и сега продуцентите искат да провокират несигурността й.

# 1 313
Щеше да е много по-удачно Венета вместо да си лисва водата в лицето, да си строши направо чашата в кухата глава. Наистина имам чувството, че гледам шизофреничните пристъпи на пациентите в Курило.

# 1 314
Тази среща е мега бутафорна... От какъв зор ще питаш с цел да разбереш дали Блага безработната би се котирала. Днес положението е гледам и не вярвам на ушите си... Като оплаквачки при директора.

# 1 315
Шведска тройка ли?
Сега ще гледаме 5 момичета с един мъж?
О, боже господи, Дениз не можела да диша... Ами ако не можеше нямаше да играе.
Мхмхмх...Марта откога започна да ѝ писва санаториума?!

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 21:42 от Vicky_P

# 1 316
Поведението колко може да загрози човека- Деница и Марта за броени минути съсипаха всичкото добро впечатление, което бяха направили. Злобни кучки са всичките - завиждат та се пръскат.
Александра има много трески за дялане, ама в сравнение с тези драки си е съвсем ОК.

Гледайте какви гадни лъжливи клюкарки 😂😂😂

# 1 317
  • София
Айде, и на срещата сплетничат Joy

# 1 318
Леле,  впечатлена съм от самообладанието на Виктор!

# 1 319
  • София
Виктор попадна в гнездо на оси. Людмила се мъчи да злепостави другите, а Гергана се чуди как да се прилепи.
Сашка слагала етикети, а Дениз какви обиди сипеше

Общи условия

Активация на акаунт