🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 124
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 290
Малкото Вики като види топка пак ще обезумее.
И някой  пак ще "контузи" Людмила 🤣

# 1 291
  • Terra incognita
Е тука вече удари витиното 12- годишно бе-ем- венце в земята 😅
Някакво Порше е подкарала като гледам интериора. Четириврато, значи Каиен или Панамера. По-вероятно Кайен. Чувам го на сторито как “мърка”, няма да е някакво куцо. Якият интериор. Редактирам се: Панамера е. С кеф да си го кара Simple Smile

Не съм ви чела, но току що гледах сторита на Александра - в едно обяснява колко болна била, гласа и дрезгав, а на другото в някакъв салон за красота 😑
А кои са тези богати мъже дето са я издържали, и аз се чудих от де толко пари за такава кола, маркови дрехи и тн
Каква кола кара Александра?

# 1 292
  • София
Ох, Людмила горката пак пострада. Този пък искам да спечели белия отбор, за да може Виктор да види какви злобарки са се събрали

# 1 293
Малеее, това беше трудно за гледане... Грозни, и вътрешно, и външно изкривени от злоба лица, долни, жалки... Срам ме е от вас, противни женища в къщата! Психопатки без чувства! Дано Александра устои на тези вещици...

# 1 294
Има го и друго, това е общо помещение.
Като на Баба Яга й се спи да си отиде в спалното помещение.
Това с подигравката на скелета Венка как някой плачи беше потресаващо.
Атомната бомба, като се озъби и се включи да се  разправя ... 1000 % зла.
Рано сутрин художничката е крокодил с дрехи.
За туркинята просто няма да коментирам... дъно. Когато използваш грозни думи за обиди показва твоята слабост и желание да уязвиш.

# 1 295
Кой каза, че Марта е хубава ?
Взимам си думите назад 🙈леле сутрин и без грим е бетер Дениз. Ега тВа змийско гнездо

# 1 296

Тях всичко, което тя прави, ги дразни. Само ако спре да съществува, ще са щастливи. Дали щяха на Дениз да направят забележка, ако беше щастлива и се забавляваше Wink
Мисля, че щяха и мисля, че тя щеше да уважи молбата без да философства. Твърдо зад групата съм в този случай и адмирирам Венета за добрата имитация Simple Smile

# 1 297
  • София
Що, бе, Герито даже не се обади... може да не е разбрала нещо.. Joy

Герито в разгара на един друг скандал се гримираше. Тя е най над нещата.

# 1 298
И аз искам 10 да си ходят днес. Това злобеене не се издържа. И да я нямаше Алекс, друга щяха да си нарочат.
Много злоба, много. А Дениз по-добре да не си отваря устата, че е гнусно само жаби и гущери да излизат от там.

# 1 299
Люса нещо няма врат.

# 1 300
Практики щяли да правят.... чисти вещици

# 1 301
Виторио трябва да е в шок като ги гледа сега в ефир. 😁

# 1 302
  • София
Тях всичко, което тя прави, ги дразни. Само ако спре да съществува, ще са щастливи. Дали щяха на Дениз да направят забележка, ако беше щастлива и се забавляваше Wink
Мисля, че щяха и мисля, че тя щеше да уважи молбата без да философства. Твърдо зад групата съм в този случай и адмирирам Венета за добрата имитация Simple Smile

Хич не са ми впечатленията Дениз да уважи групата, особено ако с тая група не се имат Wink Но нямаше и да се стигне дотам, защото с нея просто нямаше да се заядат заради това, че се кефи.

# 1 303
Той скандала не избухна, когато Блажка виеше, а когато жабата повиши тон и каза, че ще прави, каквото си иска. Както винаги, когато я помолят да спре. Дениз си е такава от самото начало, за голямата уста имах други очаквания.

# 1 304
  • Terra incognita
Да ви кажа, явно Сашка си има някакъв як бъг. Още в началото ми напраеи това впечатление с изпълненията в басейна. Не се усеща, че дразни хората и като й го казват, вместо да се извини, тя тропка с краче и прави напук, пък после реве. Като малко дете, което си играе с нервите на възрастния и си търси белята. Само че детето няма физическата и емоционална зрялост да осъзнае ситуацията, а Саше е на 30 и кусур.
Не оправдавам селското поведение на Дениз и компания, но и Сашка не е права.

Общи условия

Активация на акаунт