🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 148
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Момите завиждат, а Сашка се чувства силна. Дениз трябва да си ходи, но с нея и още поне 10

# 1 276
За Сашка..Саше, когато нямаш топки, не почваш скандал.
Тя почва с дърлене, хвърля се мъжки в спора, но няма сили да изтърпи насрещните крясъци и реплики.
Не се прави така.
Не почваш нещо, което НЕ можеш да довършиш и нямаш сили да довършиш.
Трябва да си прецениш силите - дали ще ти стигнат до края, или само до средата.
Че не е ок да рухнеш насред кавгата. 

Да беше млъкнала, вместо да се драка.
Така мисля аз.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 09:02 от teta75

# 1 277
Направо не мога да ги гледам, така рязко ми опротивяха съвсем, след всичките злобни лица, които видяхме в рамките само на няколко минути.

# 1 278
Добре де, за какво ходи там рано сутринта да им пее и не спира като я помолят човешки, а после реве. Същата работа като в басейна. Дразни ги нарочно на битово ниво и после,щ “Моля, госпожо, те ме обиждат”. Иначе Дениз се държи изключително махленски и както е без грим е като някое бойно момченце.

# 1 279
Ужасно е, това си е чиста форма на насилие. Тя ги дразни със същестуването си и дори си го казаха. А последната среща с Виктор съвсем е преляла чашата. Не видях такава агресия в Александра, нормално е да е заеме отбранителна позиция.

# 1 280
Малкото Вики като види топка пак ще обезумее.

# 1 281
Всички до една си показаха рогата от злоба и ревност. Даже целомъдрената Деница. Евала, "мадами", продължавайте така! Даже да съм имала колебания и симпатии към някои, всичко изчезна, мерси. Никоя няма да е избрана.

# 1 282
  • София
Добре де, за какво ходи там рано сутринта да им пее и не спира като я помолят човешки, а после реве. Същата работа като в басейна. Дразни ги нарочно на битово ниво и после,щ “Моля, госпожо, те ме обиждат”. Иначе Дениз се държи изключително махленски и както е без грим е като някое бойно момченце.

Тях всичко, което тя прави, ги дразни. Само ако спре да съществува, ще са щастливи. Дали щяха на Дениз да направят забележка, ако беше щастлива и се забавляваше Wink

# 1 283
Бе вие в ред ли сте?! Като и се спи на тая баба Яга, да се завие горе в хралупата и да си спи! Да не са у тях, та ще има претенции какво да се прави в общия хол?! Като я хвана за клюна, ще види тя на кого ще забранява.

# 1 284
Всички до една си показаха рогата от злоба и ревност. Даже целомъдрената Деница. Евала, "мадами", продължавайте така! Даже да съм имала колебания и симпатии към някои, всичко изчезна, мерси. Никоя няма да е избрана.

Що, бе, Герито даже не се обади... може да не е разбрала нещо.. Joy

# 1 285
Венета много добре иронизира Сашка 😂 Алекс е многo жалка - жена на 34 пък циври като глупава ученичка всеки път като има спор. Влиза в спора заредена с много истерия, но после е слабачка и започва фонтаните сълзи. Трябва да са много объркани момичетата, които й плащат за гуру хипно сеансите.
Деница започна от неутрална да ми става готина. Зае позиция и се отпусна да се показва по-естествена.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 21:28 от Linda*kiss

# 1 286
Основното ми удоволствие от това предаване е да гледам, че гонят някого. 🤣
+ писането тук. 😁

# 1 287
Айде футбол, Людмила да пази носа, а Сашка горнището Joy На Викито спортният лагер продължава Joy

# 1 288
Според ММ всичко е режисирано.
Марта не мога да я позная какви ги изговори.
Казаха че ще е последен сблъсък от спартакиадата.... Wink
Деница каза, че обичала да атакува... А Венета е зле. Господи наистина е на нивото на Дениз и Виктория....

# 1 289

Що, бе, Герито даже не се обади... може да не е разбрала нещо.. Joy

Коя беше Гергана? А, май се сетих. Една от всичките безлични. Виктор като не е наоколо, няма нужда да се напъва.

Общи условия

Активация на акаунт