🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 202
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 260
Малее, колко много сте изписали от обяд. Не съм прочела всичко, но к аз смятам, че Деница е скрита злосторница. Правеше ми впечатление колко много искаше другите да й завиждат и да я разпитват за целувките и срещата и имаше някак злост в гласа й.

# 1 261

Правилно си я преценила. Не съм писала в темата до сега (още ви чета), но познавам дамата лично, за съжаление.
[/quote]
Кажи Ни за тази атомна бомба кой  й купи къщата ?
Оле, много е зла сега я дават тази бомба

# 1 262
Днес май не е 1ви април, а е Хелоуин....

# 1 263
Ау, Дениз е изрод 🙄😤 на това какво нарича на това прилича...
Дениз не е минала гимназиално ниво на подиграваща популярна мацка към единственото момиче което се е харесало на най-готиният гимназист....

# 1 264
Кой каза, че Марта е хубава ?

# 1 265
Е, и сега ли ще я защитавате тая тъпа жаба Александра???

# 1 266
Туркинята освен грозна е и проста.

# 1 267
Уж гледам, гледам, но не видях Александра да пее. Видях обаче Блага да пее. Дениз е отвратителна простачка, заслужава един звучен шамар. Предполагам, че си имат легла, та не разбирам защо се влачат в общия хол по нощници и имат претенции кой какво да говори и пее.

# 1 268
Кой каза, че Марта е хубава ?

Аз, ама и тя от злоба погрозня:)))

# 1 269
Дениз направо ме остави безмълвна. Толкова грозно говори, толкова злоба прозира във всяка нейна дума, а не се вижда какъв олигофрен е без грим. Добре че Блага не се подведе по тях и прави някакви опити да прекрати тази грозна сцена.

# 1 270
  • София
Дениз е много проста, но явно Сашка е бая досадна. Страда от някакво нервно раздтройство

За първи път виждам кожата на Марта, която е ужасна

# 1 271
Айде пак Сашка ревна!

# 1 272
Цялата група "дами" удари дъното. 😵

# 1 273
Тези жени са отврат. Срам ме е да ги гледам.

# 1 274
  • София
Ахам, злобилките решиха, че някой трябва да се съобразява с тях и мрачното им настроение. Добре че започнаха да обиждат, та се развеселиха. Пък най-грозното Дениз, дето без грим прилича на омито дупе, говори за външен вид Joy

Общи условия

Активация на акаунт