🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 274
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 245
Някой знае ли кога най-после ще свърши тази тъпня?
Вие дистанционно и други канали нямате ли, за да задоволят възвишената Ви личност?

# 1 246
Щот са розови . Слагаш си ги и гледаш един по интересен серЯл
Аз имам предложение, какви са тези глупави пикници  и простотии . За да се разбере кой с кой ще си пасне - да вземат за свършат някоя работа заедно. Да сготвят нещо много засукано . Или да лепят тапети . Нещо което да иска взаимно сработване с дадена цел.
 Няма да забравя навремето с мъжо ще лепим тапети на вилата (прясно женени , либоф конфети, гукане). е свекърва ми горката така  се изплаши че избяга сама в гората Joy

# 1 247
Някой знае ли кога най-после ще свърши тази тъпня?

По колко пъти ще Ни задаваш този question ?

# 1 248
Явно докато свърши "тъпнята". 😂

# 1 249
В 1 еп. на сапунката " Ергенът'', като видях радиационната Мис Деница, така обрана, сдържана,
си казах : Тази нещо не ме кефи...
И снощи разбрах защо.
Тя е  прикрита злосторница.
Не ми допадат хора, които се опитват " да ти отворят " очите, като '' мажат'' някой друг... буквално го зазидват.
Големите зрели жени.... БРррррр
Правилно си я преценила. Не съм писала в темата до сега (още ви чета), но познавам дамата лично, за съжаление.

# 1 250
Явно докато свърши "тъпнята". 😂
Чудя се, дали да не ѝ отговоря, защото знаем отговора и сме го коментирали вече, за да се успокои, че тъпнята ще свърши.

# 1 251
Наближава да почне..тъпнята Stuck Out Tongue Winking Eye

Мина и рекламката на маретките Grinning

# 1 252
Мина и рекламката на маретките Grinning
Тета, твоите не са ли готови? Така на празна маса ли ще ни оставиш като за коктейл в санаториум? Поне едно розенце ни сипи.

# 1 253
Нищо нямам. Аз съм аскет..живея с духовното...

# 1 254
Пффф бай Пацо да не го бяхте показвали по-добре. Това обяснява много неща. Презадоволена, глезена, застаряваща девойка, свикнала всички да и се въртят на пета, изпадаща в амок, когато не става на нейното.

Виктор може и да не избяга от Сашка, ама от таткото със сигурност.

# 1 255
Тета, като се замаскираш с предпазните очила и шлем или там , квото е, немоЙ яде вече, затуй подложи с нещо - профилактично, просто.
Тъпня или не, трябва нещо да се гледа и да има материал за възмущение и подкрепа, за спорове и осмиване.

# 1 256
В 1 еп. на сапунката " Ергенът'', като видях радиационната Мис Деница, така обрана, сдържана,
си казах : Тази нещо не ме кефи...
И снощи разбрах защо.
Тя е  прикрита злосторница.
Не ми допадат хора, които се опитват " да ти отворят " очите, като '' мажат'' някой друг... буквално го зазидват.
Големите зрели жени.... БРррррр
Правилно си я преценила. Не съм писала в темата до сега (още ви чета), но познавам дамата лично, за съжаление.
Я раздухайте,,значи скрита лимонка е Деничка. Абе нямаше ли некоя мома днес да иска да си тръгва по желание или се бъркам?🙄

# 1 257
Значи, ако не вкара Карина в играта и Ния (тия, които не се показаха) да вземе да ги изгони, че вече ми омръзна едни и същи истории и физиономии да гледам всеки път. Сценаристите са елементарни тъпи парчета, ако това е тяхна работа.
Виктор го гледах днес в едно интервю "За жените" май се казваше - не бях очарована. Изкритикува Гергана и Блага (индиректно каза, че не му допада директно нападение от жените, особено и ако не е провокирано от него). Както казах, оцени Деница, защото говори възторжено за нейния подарък (ама си разбира, че за тази жена труд трябва и прочее). Каза, че Дениз му преобърнала представите. Май за другата Виктория разправя как не можал да се доближи до нея. Венета му се струвала много дива. Естествено, не може да я върти на представите си за женственост и прочее. Явно, нещата ще се въртят около неговите представи и натискът на сценаристите. Не знам, не ми харесва празнотата в понятията, които афишира. Но то си му и личи.
Няма дълбочина в този мъж, само добро поведение и прилично хубава външност. Просто не вижда бисерите.
Красива жена като Марта, със самочувствие не би си паднала по егоистичен и ограничен човек като него, например. Виждате какви жени реват - все с някакви рани и дефицити. Като изключим онази сладка пеперудка Венета.

# 1 258
Пак претоплени....марети, ни пробутват...

# 1 259
Пак Алекс на фокус... какво ли ще стане? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт