🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 348
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 230
Баща й се занимава с ресторантьорство. В Търговският регистър има фирма "Пацо Фреш Бар" И в Инстаграм има снимка явно от въпросния бар в Созопол с Ники Кънчев. Явно държи заведение на морето. Така като гледам баща й е барнат с доста скъпи дрехи. Та Сашка няма да остане по-назад. Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.instagram.com/p/BnQgGbEBliX/

Тантичка, впечатлена съм от познанията ти за колите. Blush Аз само по един салон абсурд да позная марката на кола.

# 1 231
От него е наследила тия 132 зъба... 😁

# 1 232
След снощният лъскав костУм на Виторио, днес го чакам така..обЛЯКАН

Заради продуктовото де, позициониране...
Joy

# 1 233
Три месеца в годината иди-дойди тоя фреш бар ама зимата?!🫢

# 1 234

Оплетах този модел Терлъци, докато чакам да започне 5 еп. От Бодрумската сапунка.

# 1 235
Пише Patzo DJ...

# 1 236
Три месеца в годината иди-дойди тоя фреш бар ама зимата?!🫢
От май до октомври са 5 месеца. Всички по морето са така. Работят на макс лятото и изкарват и за зимата.

# 1 237
Да пускат нов епизод и нов сеир, че надминахме и Питонова по времеобсъждане на цените в Башбайалтън

# 1 238
Нагласих едни заваръчти очила за довечера..че то много блясък се очертава...туй пръстен, гуй гривни...то костУми....трябва да предпазя зрението си Joy

# 1 239
Току що прехвърлих епизода от вчера. Ее, Виктория защо приглася в хора на безинтересните ненаходчиви мадами? Започна добре като насочи разговора към страстта на Виктор - моторите - спечели си покана за време насаме. Не можа ли да продължи по темата, да го разговори повече, да разкаже някое свое по-щуро, тип силни усещания, преживяване? Щеше да демонстрира, че и грам не се е притеснила от срещата на Виктор с Александра, защото е по-интригуващото, забавно и хубаво момиче. След това при розите да му подметне "Чакам да отделиш малко време за мен за една разходка с мотора". Знае, че на него му допадат самоуверените и закачливи жени. Бас ловя, щеше да е следващата поканена. За чий дявол й трябваше да му излиза с тази ревност след една среща, тези въпроси и злословене срещу друга жена? Хич я няма и нея, значи. И той се разочарова видно. 

Другите грации не ги напряга Александра, а фактът, че си падат дървета, милите, и въпреки, че са красавици и грам не могат да привлекат вниманието на Виктор, камо ли да го задържат. Александра на фона на другите е просто прелест и единствената с някакъв подход към Виктор. Всички останали, въртят, сучат, но в момента се проявяват като злобничките статистки във филма с главна роля на Алекс.

# 1 240
Да, и аз се чудя Питонова, Денис и сие как си мислят, че като се проявяват като злобарки могат да впечатлялт един мъж? Rolling Eyes Мъжете обикновено бягат с 300 от такива индивиди.

# 1 241
хаххахахахахахах,хахахахха
хахахах
хахах
скъпи ми се видят тез заваръчни очила

# 1 242
Няма да има пръстен тази вечер, Наум говореше за финала, а на промото за вчерашния епизод нарочно беше така монтирано, все едно ще има подарък пръстен и го дава на Капитонова (вадене на реплики от контекст).

# 1 243
Няма да има пръстен тази вечер, Наум говореше за финала, а на промото за вчерашния епизод нарочно беше така монтирано, все едно ще има подарък пръстен и го дава на Капитонова (вадене на реплики от контекст).
Абсолютно
Пръстен ще получи победителката на финала. Така беше монтирано, за да вкарат съспенс.
п.п. Някой има ли повече инфо за фейка, че някакво дете твърдяло , че Сашка му е майка. Тя категорично отрича да има дете.
Това някакъв мръсен номер на съперница от формата ли е!? Голям сапунен сериал стана. Май ударите под кръста продължават и след формата.
https://www.kliuki.bg/480079/%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b … 0%b5%d1%80%d0%b3/

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 20:35 от sineva 1

# 1 244
  • Варна
Е, как, нали Сашка доста млада/малка е била като е заминала в чужбина и половината живот го е прекарала навън а сега Папа има заведение в Созопол?

Поне аз го асоциирах с емиграция на семейството й в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт