🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 273
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 215
Хаха Сашето се котира по скъпо от мъжката кифла. Лошо, Витя, лошо

# 1 216
Със сигурност не го е купила от сесии хипнотерапия. Като гледам баща и как изглежда …. Може и да не е от богатия чичко, а от таткото-мафиот.(?)

# 1 217
# 1 218
Със сигурност не го е купила от сесии хипнотерапия. Като гледам баща и как изглежда …. Може и да не е от богатия чичко, а от таткото-мафиот.(?)
Качете снимка на баща й. Не съм го виждала.

# 1 219
Някой знае ли кога най- после ще свърши тази тъпня?
Някой те е вързал пред телевизора ли? 😆
И една позната така много възмутено ми говори как съм можела да гледам такива глупости и да си губя времето. Grinning

# 1 220
Хахаха, и аз за тая песничка се сетих, да си викне Капитонова на РД-то си да ѝ я пее. Оная на хонорар няма да откаже 😃😃😃
Няма как да знаем на Сашка каква ѝ е играта. Ако е сюжет тип “Хубава жена” - отива ѝ по много причини 😂😂😂
Така или иначе Сашка е по-класна от другите долнища в шоуто. Само тия пусти нерви!

А разни познати много обичам като вземат да се “разграничават” от това тъпо предаване. Те понеже всяка вечер на балет ходят… В най-лошия случай Сартр си препрочитат

# 1 221
Сашка има Ютюб канал и тя. Mask
https://www.youtube.com/channel/UCuk7CEC9r2h10O7EeMBFQtg
В това видео говори за емоционална зависиомост към хора  и последната й връзка.
https://www.youtube.com/watch?v=vttUaeyQPmI

Иначе не ми стана ясно как от един кожен салон на джип разбрахте, че кара Панамера? Питам този, който го спомена.

# 1 222
Цветът на тапицерията и същия цвят колан са много характерни за Порше. Формата на седалката в горната част при врата също. Ръмженето на вдигателя няма да го коментирам - голям боксер се чува ясно. Визията е типична за 911, обаче видях дръжка за задна врата. Колебаех се за Кайен, защото те са най-масови тук. Обаче техния интериор е по-волксваген (от години вече ги правят те). А и като се загледах колата ми изглежда ниска. И да бъркам някъде, все ще съм близко до истината. И между другото не твърдя, че Сашка “има” Порше, а че в сторито кара такова. Аз си карам основно моята кола, ама има хора взимат и чужди за ден-два 😃

# 1 223
  • София
Иво Сиромахов хубаво го каза за "разграничаването от тези пошли предавания": https://www.facebook.com/100016608186134/posts/1095631337667129/

# 1 224
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

# 1 225
И на мен ми изглежда хубавка колата й, но мислех че е по новичко Мини Купър, от серията Coutry

# 1 226
И да не е панамера по интериора се вижда, че е луксозна кола. Да не говорим за поддръжката на една такава кола. Гардеробът и също се вижда, че е със скъпи дрехи - сещам се имаше снимки с кецове на Карл Лагерфелд. На тези години да учи още и да се занимава с хипнотерапия буди съмнение от къде вади толкова пари- със сигурност не е от официалната работа. Иначе има снимки с баща си в инстаграма и.

# 1 227
И Иво С, и песента ги обсъдихме вече...Grinning

Ауууу...таткото...

# 1 228
Сашка има Ютюб канал и тя. Mask
Страшни глупости говори. Изказ, словоред и правилна употреба на думите, няма да ги коментирам.
Чичо Пацо е мноу як турбогъзар! 😆

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 19:43 от Анонимен

# 1 229
Ето още една

Общи условия

Активация на акаунт