🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 262
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 200
Добре, че гледам Ергенинът да се светна колко голяма работа били Алтънбаш. Аз не съм много по бижутата пък и гривничката хич не ме впечатли, та затова. Вече ще знам. А как се разбира, че е тяхно бижуто … сигурно мигащ надпис трябва да има, то иначе за какво ти е Алтънбаш на тройна цена Rolling Eyes

Това пък кой каква кола кара никакъв критерий не ми е. Знам хора с лъскави коли, които не могат да си платят тока. Същата работа, като с телефоните.

# 1 201
Някакво Порше е подкарала като гледам интериора. Четириврато, значи Каиен или Панамера. По-вероятно Кайен. Чувам го на сторито как “мърка”, няма да е някакво куцо. Якият интериор. Редактирам се: Панамера е. С кеф да си го кара Simple Smile

Не съм ви чела, но току що гледах сторита на Александра - в едно обяснява колко болна била, гласа и дрезгав, а на другото в някакъв салон за красота 😑
А кои са тези богати мъже дето са я издържали, и аз се чудих от де толко пари за такава кола, маркови дрехи и тн
Каква кола кара Александра?

# 1 202
Деница като една интелигентна жена бързо загря, че на нейната среща нямаше целувка пък Сашка я намляскал едно хубаво и й стана ясно, че няма много шансове с Виктор. Само ме изненада, че се включи и тя в змиярника.

За мен също е неочаквано. Предполагам, че го направи просто, за да влезе малко и тя в камерата. Че иначе ще продължи да го играе миманс.

# 1 203
Е да, но това си е проблем на ергена, не техен. Техният фокус трябва да е насочен към това да хареса тях, а не да го "предпазват". Последното нещо, което бих си помислила ако някой мъж харесва друга жена, е да ходя да му докладвам колко е гадна. Това си е негов проблем, не мой. Моят проблем би бил, че не е харесал мен, а нея. Приемам, ближа рани и отминавам. Не ходя да злословя.
Защо да не му кажат? От жените там със сигурност има такива, които го харесват като човек, но не са влюбени. Според мен е редно да му отворят очите, когато дамата, по която е хлътнал, е фалшива и престорена. Вие не бихте ли направили същото с ваш приятел?

Не мисля, че Виктор е приятел на която и да било от дамите. Той просто си избира жена и в началният период на любовта, обикновено друго е на дневен ред. А и никъде не е казано, че трябва да се жени за мацката. Един хубав секс бива, защо не? Но аз избягвам да правя секс с приятелите си мъже, защото тогава спират да ми бъдат приятели, а ще ми станат любовници.

# 1 204
Има ли формат с няколко жени и няколко мъже, които да си търсят любовчето? Да има избор, да се намерят...
Че така е доста изнервящо... кобри реват за телевизионно време,  Витя се чуди коя да целува, докато съскат една срещу друга...а после се прибира сам в покоите си...колко време е на сухо вече...жал ми става.
Мента/глог/валериана ли му дават, че е все така мил и бездушен?
Продукцията, вземете следващия ерген на кастинга, нека той си избира мацките, та поне малко страст или емоция да има, че хич не сте се справили добре.
За интриги и злоба сте подбрали, не за тръпка и нежност. Голяма греда.

# 1 205
...а после се прибира сам в покоите си...колко време е на сухо вече...жал ми става.
Мента/глог/валериана ли му дават, че е все така мил и бездушен?
Бром! Joy Joy Joy

# 1 206
Тая бижутерийна фирма има ли въобще бизнес в България или хората си купуват бижута от чужбинско? Или предаването ще се излъчва в съседката?

В  съседката не вярвам да има тв, чиято цензура да понесе тоя 'ходещ секс' Блага.

Там такива откровени предложения за секс не вярвам да пускат  в ефир ))))))

# 1 207
Какво е правила в Монако Александра? При някой мъж ли е живяла или е правила кариера там?
При гаджето.
Връща се тук отказвайки се от лесния и луксозен живот, за да прави нещо сама.
Много мило! Очаквам да върне и розата на Ергена, за да затвърди образа.
Цитат на:  link=topic=1427002.msg44550216#msg44550216 date=1648819330
Никой не си ходи по собствено желание.
Много подходящо!

# 1 208
  • Варна
Оф, бетер ония зли жени сте, ужас.

# 1 209
Ми за по-смелите, в нетфликс има Too hot to handle Joy на моменти задминава Ергенът по тъп сценарий Joy

# 1 210
Блага много се изложи снощи с тия приказки, че била ходещ секс. Ами за мен по е ходещ ВИРУС! Misc Microscope

# 1 211
Оф, бетер ония зли жени сте, ужас.
Е, от гледна точка на злите жени зла е Сашка. Кво да прайш не се харесва, но няма страшно. От това предаване никоя не се харесва. Сашето просто е, като всички останали.

# 1 212
Значи Сашка кара Панамера. Баш й е притрябвало старото БМВ на Витьо.Mask Май той би имал повече нужда от нея отколкото тя от него. Grinning Може пък Сашка да е от богато семейство и оттам да са придобивките, че с този курс за хипнотерапевт поршета не се купуват.

# 1 213
CloseClose
Някой знае ли кога най- после ще свърши тази тъпня?

Сакън!!!   Close  Close

На нас си Ни харесва Smiley

# 1 214
Представих си Вики да се ожени за Алекс и тя да се изпокара с всички жени на колегите му, щото те 💯 ще са змии. Опасявам се, че и той си го представя.

Общи условия

Активация на акаунт