🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 184
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 185
Не очаквах от Деница и Марта такава злоба и да влязат и те в тона на Виктория.

# 1 186
Е да, но това си е проблем на ергена, не техен. Техният фокус трябва да е насочен към това да хареса тях, а не да го "предпазват". Последното нещо, което бих си помислила ако някой мъж харесва друга жена, е да ходя да му докладвам колко е гадна. Това си е негов проблем, не мой. Моят проблем би бил, че не е харесал мен, а нея. Приемам, ближа рани и отминавам. Не ходя да злословя.
Защо да не му кажат? От жените там със сигурност има такива, които го харесват като човек, но не са влюбени. Според мен е редно да му отворят очите, когато дамата, по която е хлътнал, е фалшива и престорена. Вие не бихте ли направили същото с ваш приятел?

# 1 187
И откъде знаят кой е влюбен истински, и кой наужким?
То единствената истински влюбена отдавна излезе от санаториума...

Нищо не знаят...

# 1 188
А защо има висулка часовниче ? : спираш се отваряш капачето и виждаш колко е часа... хахха
Часовничето е защотот времето им е преброено. Или лимитирано. Както искате го разбирайте.

# 1 189
Витя не им е приятел, защо се правят на Спасителки : Дуото "Радиационна Рисунка " - Мари и Дени
Наум каза, че момичетата и Витя мн. рядко се вуждали само за общи снимки и излети по двойки.
Е, какъв приятел им е той ?
Това си беше : да изпортим другарчето, че се държи лошо с Нас.

# 1 190
Според мен беше "да изпортим другарчето, че да го злепоставим и да блеснем ние!" 😁

# 1 191
Да, ама да накарали Витя да им даде първите рози, знак, че поощрява клюкаренето.

# 1 192
Не съм ви чела, но току що гледах сторита на Александра - в едно обяснява колко болна била, гласа и дрезгав, а на другото в някакъв салон за красота 😑
А кои са тези богати мъже дето са я издържали, и аз се чудих от де толко пари за такава кола, маркови дрехи и тн

# 1 193
Деница и Марта се подведоха по акъла на Дениз и много олекнаха в очите на ергена. Страшна лисица е тя.
В очите на публиката на 100%, но не съм сигурна, че олекнаха и в неговите очи, макар че много ми се иска, защото неочаквано получиха първи рози...
И ЧРД на рожденичката! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 18:06 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 1 194
Наистина нямате изчитане…
От самото начало се знаеше, че има сценарий, но се надявах не всичко да е по него. Но след последния епизод съм убедена, че всяка реплика на участниците и избор от страна на Ергенът е режисирана от хората зад камера. Дори и Блага изведнъж спря да плаче Wink

# 1 195
Да, ама да накарали Витя да им даде първите рози, знак, че поощрява клюкаренето.
Може и така да се счете, но той поощри и свалянето на гащите и жалването и мрънкането Александрино...... щом така ще разглеждаме нещата.
Да не мрънкат!  На всичките им угоди.

# 1 196
  • Разпиляна във въображението
Аз пък се чудя как се смята, че останалите жени са по-добри за Виктор от Александра. Като глутница се хвърлят срещу една жена. Едните насъскват злобно, а другите "изпълняват". Голяма класа, няма що.

# 1 197
  • София
"Златна гривна Altınbaş голяма уста отваря и дълъг език пуска!"
Това е сентенцията от сношния епизод.
Като дълъг език да се разбира в буквален и преносен смисъл. Smiley

Срещата между кандидат-влюбените беше толкова режисирана, че чак досадна за гледане.
Сашка с голямата уста ме стресира, но поне показа, че и тя е от същия сектор, като хулените тук няколко моми.

Щом толкова я пробутват още в средата на предаването, ясно е, че само ще търсят провокацията и някоя от другите ще остане последна.

# 1 198
Не съм ви чела, но току що гледах сторита на Александра - в едно обяснява колко болна била, гласа и дрезгав, а на другото в някакъв салон за красота 😑
А кои са тези богати мъже дето са я издържали, и аз се чудих от де толко пари за такава кола, маркови дрехи и тн
Каква кола кара Александра?

# 1 199
Наистина нямате изчитане…
От самото начало се знаеше, че има сценарий, но се надявах не всичко да е по него. Но след последния епизод съм убедена, че всяка реплика на участниците и избор от страна на Ергенът е режисирана от хората зад камера. Дори и Блага изведнъж спря да плаче Wink
Какви са тия гениални актриси, та хич да не им личи, те скъпоплатените актьори по сериалите са по-фалшиви.
Ама как ги мислите тия неща, не знам... близо 20 години откакто има риалити предавания в България и още да си говорим за сценарии и нагласен победител.

Общи условия

Активация на акаунт