🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 929
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Terra incognita
Шейхът на вечеря със съпругите си. Млако така ми изглеждаше тази вечер.

# 1 381
  • София
Я, гледай как никой не им направи забележка, че викат Thinking

# 1 382
VickyTaylor, Честит Рожден Ден мила!!!
Сетих се със закъснение ☘️☘️☘️☘️
Бъди щастлива, обичана и успяваща, заобиколена от стойностни хора!

# 1 383
Помислете,това ли сме ние ,извадка на българската жена,аз ,ти и всички които участваме в тази дискусия ,това предаване е подигравка , сигурно сценаристите на предаването и кастинг директорите са мъже с големи комплекси,безкрайно хубави и достойни жени има в България ,с които можем да се гордеем и да са пример .Отказвам да гледам
Ем, да, ама нормалните не са се записали за участие, та ние гледаме каквото има. Чак толкова навътре, “за пример”, нека да не приемаме жените в предаването “Ергенът”. 😉

# 1 384
От такива трябва да пазим мъжете си
Какво да правим?!

Ползваме интуицията си и своевременно ги отстраняваме от обкръжението си.
Обаче ако са колежки...тогава кофти. Трябва да се намери начин мъжът да смени работата си под някакъв предлог. Семейството е по-важно от работата.  Innocent

# 1 385
Извинете, но Дениз доста адекватни въпроси задава и много точно и самоуверено се държи. Даже прояви съчувствие към Гергана и и даде истински полезен съвет
ох, да... Къде са ми очите?!
А, да не можеха да повярват че същата Дениз обиждаше грозно без да са я предизвикали.... Тя изговори доста зли обиди....

# 1 386
Какво да правим?!

Ползваме интуицията си и своевременно ги отстраняваме от обкръжението си.
Обаче ако са колежки...тогава кофти. Трябва да се намери начин мъжът да смени работата си под някакъв предлог. Семейството е по-важно от работата.  Innocent
Звучиш отчаяно.

# 1 387
Как непринудено са седнали бобър и жаба, вдигат тост. Ех, режисура, режисура.

Само аз ли имам друга представа за френските целувки? 😂 Повечето в предаването са като от детската градина.

# 1 388
Рускинята е адски противна.

# 1 389
  • Terra incognita
Какво да правим?!
Ритуали, ритуали и пак ритуали. За повече информация пишете на лично. Спечелете сега своята оферта. Споделете този пост в три различни теми и добавете текст Giveaway. На 34ти април, шестък, ще изтегля печелившата на свободен принцип. Не се колебай! Предай нататък!

# 1 390
Има доза истина в думите на Виктория, че Александра го нагъна първа. Тя направо го глътна с уста, докато при Виктория инициативата идваше изцяло от Виктор.

# 1 391
Виктория ако е гледала вчерашния епизод, сигурно сега си блъска главата. Целуването с Александра беше цял пълнометражен филм. Grinning

# 1 392
Ако не предадеш нататък, очакват те 7 години нещастие и касови бележки без банани.

# 1 393
Viki, точен коментар!

# 1 394
Това бобровото, чорлаво девойче е ужасно противно в играчките си, маниерниченето си. Бррррррррр!

Общи условия

Активация на акаунт