🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 170
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 545
Сега, ако трябва да съм напълно честна, Гергана и Виктория са ми едни от най-красивите в предаването /баш двете скорпионки Joy/. Гергана има някакво мистериозно, сексапилно излъчване, а Виктория, чисто визуално е, като кукличка. И косата й е страхотна - като течен шоколад. Обаче до там

Александра и Марта са ми най-симпатични. Деница също беше, но до днес. Не мога да повярвам, че се подхлъзна по групичката, която сто пъти я нарече "лелка" зад гърба й.

Иска ми се Виктор да покани на среща Ниа Косара - мисля, че тя има какво да покаже, но просто не й се дава шанс.

Благовеста - вчера ми беше много смешна. Тя, с визията на 15 годишна, седнала да обяснява, че излъчвала секс. Къв секс излъчваш бе мОме - ти си, като някакъв пубер на фона на останалите. Секс излъчват Гергана и Марта. Ти си им, като някакъв трътлест пигмей до тях, ама не - секс излъчваш.

Дениз - супер тъпо, грозно, неприятно същество. Ама наистина е много грозна - половината лице е чело стигащо почти до темето, криви зъби и отвратителна усмивка. В нея няма никакъв чар, никакво излъчване, нищо женствено. Виктория поне  екрасива, а тая на нищо не прилича. Двете с Люса са си 1:1 - тъпи, грозни, с огромно самочувствие без никакво покритие

# 1 546
  • София
Виктор С и да не е гей, от този формат може и да е излязъл такъв.
Ахил, Ахил за него. Да бягат тия окаяни женици!

# 1 547
На никоя не от момичетата не им пука за Виктор. Правят го за популярност. После ще ги канят тук-там. Ще се продават за повече пари. Александра е работила в стрийптиз бар в Испания. Стриптизьорка е била. Това го знам от братовчед ми, който е бил охрана в този бар. Отделно сме се засичали в един салон преди няколко години. Тогава се казваше Ася.
Стига , бе !
Не я харесвам, но чак стрийпризьорка.
Хм!
Тя има най хубаватото тяло, тренирано.
И аз съм чувала слухове, че е била ескорт.

# 1 548
Иска ми се Виктор да покани на среща Ниа Косара - мисля, че тя има какво да покаже, но просто не й се дава шанс.
Е, какво да покаже?! Някой добре я сравни с Wednesday Addams. Баш като нея изглежда и се държи.

# 1 549
блажето и с една страдалческа физиономия че е 'само секс' хахаххахах. бавноразвиваща се табуретчица

# 1 550
Ясно е, че Виктор не е там,  за да си търси съпруга. Човекът се е съгласил на главна роля в сапунка и си играе по сценарий. Ако забърше някой влажен поглед с телешки възторг или някоя целувка, са му бонус. Не знам защо се очакват чувства и вярност от зрителите. Факт, че след лиричната и многоцелувателна среща с Александра, днес напира Виктория да целува. Химия имало, трънки. Чиста физика и липса на с*кс. Сигурно и това е по договор, иначе хептен ще му личи режисирането.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 00:24 от usmihni_mi_se

# 1 551
  • Вестерос
Мари сподели ли линк? Върнах доста назад и не виждам.

# 1 552
блажето и с една страдалческа физиономия че е 'само секс' хахаххахах. бавноразвиваща се табуретчица

Пълен инфантил - развитието й е спряло, когато е била на 16. Чак не мога да повярвам, че е 30+, честно.

# 1 553
shy*girl, опасявам се, че повечето няма да си харесат прякорите. 😅 Иначе не е като да сме им поизмислили даже по няколко.

Капиталова/Бобреса/Боброва/Полезен бобър/Питонова/Отвратонова
Гергана - Гана/Хищната хиена/Гюрга Пинджурова
Габриела - Сид/Гаргамел
Вероника - Шпага́та (тук цвиля на глас 🤣)
Благовеста - Блага Ходещия СекЦ/Бонбони Амфора/БлагаГаща
Деница - АЕЦа
Виктор - Завалията/Витьо(ю)/Витко/дон Вито/Виторио/дон Марет/Малкият Мук/дядо Стефчо/Милинкият/Ергенинът

Събирателно наименование на Людмила, Дениз, Капитонова - трио Злобил

Венета - Къркаляшка

Малката Виктория - тук са основно неодушевени предмети от сорта на прът, кол и прочее

Елвира - (Скандалната) Девица от Змеица

Карина - Лексотана, веяна скумрия

Ния-Косара - Wednesday Addams
Събирателно наименование за Марта и Деница от тази седмица - Премъдрите

Тези са по-колоритните. Който се сети, да допълва. В новата тема Esmee може да сложи една легенда на първа страница, новодошлите да не се чудят за кого говорим кодово.

P.S. Допълних.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 13:49 от IriS`

# 1 554
Никоя не ми е симпатична, нито като визия, нито като характер!
На ви тука едни красавици, да оплакнете очо
Скрит текст:

Азалия, от спойлера ти ще сънувам кошмари - с участието на злите сестри на пепеляшка, майка им и злата орисница на спящата красавица 🤕
  От наличните принцеси избора е на по-малкото зло, принца  ще трябва да продължи да търси ми се струва. То и принца един...., ех, какви принцове имаше  🙂

# 1 555
повече на съсел мяза рускинчето. и ментално съвпада

# 1 556
  • София
без реклами

Ергенът ЕПИЗОД 12

и втори но с рекламите

в следващия епизод

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 23:48 от Mari_Mar

# 1 557
Тази среща е мега бутафорна... От какъв зор ще питаш с цел да разбереш дали Блага безработната би се котирала. Днес положението е гледам и не вярвам на ушите си... Като оплаквачки при директора.
Те щото другите много работят, та с Блага се хванали

# 1 558
Само последно и си лягам Joy

Виктор ми прави много грозно впечатление с това масово мляскане на всички. Аз очаквах, че ще изчака да ги опознае и чак, когато усети някаква тръпка към някоя девойка, ще има втора среща и евентуално целувка. Както стана с Александра. Срещата им беше наистина много красива. Ама това постоянно целуване - всеки ден с различна, не го разбирам и ми е отвратително. Даже на момичатата се чудя - аз, ако знам, че вчера се е целувал с Пенка, изобщо не бих искала днес да се целувам с него, като знам, че утре ще се целува с Драганка.

Айде лека ви нощ

# 1 559
С това всеобщо нападане и плюене по Сашка от участничките  във формата и на вас взе, че ви стана любимка. На мен пък тук с толкова плювки и обиди по Капитонова ми стана любимка. JoyМного ми е забавна даже как си играе играта и плете кошницата без драми и ревове. Даже ми е сладка с говора си и с най-хубавата кожа.А какви ги е вършила преди и след формата изобщо не ме вълнува,коментирам играта ѝ.

Е супер, срещу 50 левчета само , ще ви поинфлуенствуВЪРствУВа да сте успешни и прекрасни като нея )))

Общи условия

Активация на акаунт