🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 181
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 560
Аз пък искам да видя среща с Венета. Много тягосна тази атмосфера. Добре ще ми дойде лежерна среща, на която половин час да ръси глупости. 🤪
С нея поне може да е забавно. Тези ме понапрегнаха...

# 1 561
Никоя не ми е симпатична, нито като визия, нито като характер!
На ви тука едни красавици, да оплакнете очо
Скрит текст:

Марта и Ния Косара тук са като майка и дъщеря.

# 1 562
  • Валенсия
shy*girl, опасявам се, че повечето няма да си харесат прякорите. 😅 Иначе не е като да сме им поизмислили даже по няколко.

Капиталова/Бобреса/Боброва/Полезен бобър/Питонова
Гергана - Гана/Хищната хиена/Гюрга Пинджурова
Габриела - Сид/Гаргамел
Вероника - Шпага́та (тук цвиля на глас 🤣)

Тези са по-колоритните. Който се сети, да допълва. В новата тема Esmee може да сложи една легенда на първа страница, новодошлите да не се чудят за кого говорим кодово.

Шпагата... JoyJoyJoy
Също и този от преди малко, който го написа - Блага ходещия СекЦ JoyJoyJoy

# 1 563
Азалияяяя,за теб само от изгорелите Марети на Тета и топло просеко значи.Три пъти си плюх в пазвата и пак получих уплах.
Ако и другата седмица продължават да намилат същото аз лично ще пропусна. ЕПА писна ми да гледам тоз руски бобър( божичко,красива била🙈) и квиченето на Сашка. Мерси съм.
А пък дон Витьо много ларж го раздава с целувките. Но в интерес на истината снощи добре им се получиха със Сашето,днес с руската пляска много измъчена работа.
Искам да питам един въпрос,НО отговор не щЪ-Ниа,Карина,Вики кой аджеба търсят в шоОто?Моята бивша любимка Деница от ден на ден зазлява,ахаха каква злобна женичка се оказа.

# 1 564

Много напомня на...това:

# 1 565
Аз пък искам да видя среща с Венета. Много тягосна тази атмосфера. Добре ще ми дойде лежерна среща, на която половин час да ръси глупости. 🤪

и аз искам с Венета но ми се струва че ще покаже тя че може да е по-сериозна. за мен смешките и са ми някакъв тип защита

# 1 566
😂 Ама не е нарочно! Просто обитавам тоя часови пояс и съм бодра като кисела краставичка. Май трябва да помисля за нормалните хора, които си лягат по това време! 😆
И аз съм от нощните птици, шегувкам се. 😏
И аз. Много сме, силни сме! 😄

# 1 567
shy*girl, опасявам се, че повечето няма да си харесат прякорите. 😅 Иначе не е като да сме им поизмислили даже по няколко.

Габриела - Сид/Гаргамел

Тези са по-колоритните. Който се сети, да допълва. В новата тема Esmee може да сложи една легенда на първа страница, новодошлите да не се чудят за кого говорим кодово.

Елвира - Девата от Гуадалупе

# 1 568
Съгласна съм, че има химия в Шоу-Сеира,

само, че Органична Химия, където се разглежда, като структура Етиловия алкохол или това е най обикновен винен спирт.
От тази безцветна леснолетлива течност, със специфична миризма и парлив вкус трябва непрекъснато да се дава на участничките, за да заспиват по добре и не се нервират толкова.

Отивам да си сложа нощен серум за лице и лягам Simple Smile

# 1 569
Венета днес изплиска легена и се държа отвратително. Хич не искам и да гледам среща с нея, ще я запомня като един нещастен клоун. Смешките ѝ отдавна не са забавни.

# 1 570
Поне някакво разнообразие и шанс за нов сюжет.
Малко се изтърква все това Сашка и Брага срещу Люси, Питонова и Дениз.

и аз искам с Венета но ми се струва че ще покаже тя че може да е по-сериозна. за мен смешките и са ми някакъв тип защита

# 1 571
Да, и аз да зачекна темата с целуването, не ми е ОК със всички. Алекс затова и нацупена си взе розата, като се е целувал с най-големия и враг, нормално, няма как иначе. Това за мен е доста интимно действие. А пък тука девалвира.
Сещам се, в Хубава жена, Джулия Робъртс   предлагаше всичко, само без целувки.

# 1 572
  • София

Габриела - Сид/Гаргамел

Шпагата... JoyJoyJoy
Също и този от преди малко, който го написа - Блага ходещия СекЦ JoyJoyJoy

Дениз съм виждала да я сравняват с измита чиния, идеално й пасва Wink

# 1 573
  • Валенсия
Iris, Lady Cassiopeia Duval

MM e испанец.
Поглежда ме, чуди ми се що се хиля като зелка, заинтригува го, и с интерес поиска да му разкажа какво ми е чак толкова смешно.
Е как да му обясня, че Блага ходещия секЦ е просто "Blaga, el sexo andando"?! 🤣🤣🤣

# 1 574
  • София
Венета днес изплиска легена и се държа отвратително. Хич не искам и да гледам среща с нея, ще я запомня като един нещастен клоун. Смешките ѝ отдавна не са забавни.

И на мен Венета ми падна в очите, но тя си е простовата, не блести с акъл, за съжаление. Поне преди беше добродушна, но компанията й повлия негативно. Все пак среща с нея може би ще е глъдка чист въздух.

Общи условия

Активация на акаунт