🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 961
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 680
Дениз си е заключила профила в инстаграм, защо ли? 😀😀

# 1 681
Вие очаквате риалити шоу американски формат в бг телевизия да ви възпитава вас и децата ви? Това се гледа за сеир. Всякакви други високопарни очаквания са от категорията преценки и представи на Елвира.

Дениз си е заключила профила, за да събира последователи, а не само зяпачи, които не са й followers. Това го правят много блогъри. Като съберат конкретна бройка, започват да рекламират и го правят публичен.

# 1 682
Вие очаквате риалити шоу американски формат в бг телевизия да ви възпитава вас и децата ви? Това се гледа за сеир. Всякакви други високопарни очаквания са от категорията преценки и представи на Елвира.

Дениз си е заключила профила, за да събира последователи, а не само зяпачи, които не са й followers. Това го правят много блогъри. Като съберат конкретна бройка, започват да рекламират и го правят публичен.
Да, да, вярвайте си. Покажете ми друг инфлуенсър със затворен профил. И как това съвпадна с изцепките й в предаването и обидите от сорта "мръсен долен урод". Не знам дали знаете, но малко хора ще оценят по достойнство тези й възвишени приказки. Wink Пази се от хейта...упс...истината!

# 1 683
Въобще не съм изненадана, че нещата ескалираха до такава степен. При положение, че продукцията умело направлява ситуацията точно в тази посока. Бруталната ,засега само вербална агресия, лесно се отключва в затворени общества, като казарми, затвори и в случая "пансион за НЕневинни девици"
Сигурно всички сте чували за известния експеримент на д-р Зимбардо в  Станфордския Университет, който срещу символично заплащане поставя 14 студенти в условия на затвор, но в контролирана среда и постоянно наблюдение. Половината са надзиратели в униформи, а другата половина играят затворници и са с бели роби.Експериментът трябвало да продължи 14 дни, но на петия ден бил прекратен, защото издевателствата, униженията и насилието над "затворниците" толкова ексалирало, че се притеснили за здравето и живота им. Докторът нарича ефекта на Луцифер, как обстоятелствата карат уж добри хора в определа среда и обстоятелства да станат зли и агресивни, напълно лишени от емпатия.
Така че и тук е така, сложели са 20-тина девойки в изолирана и силно конкурентна среда, една от тях видимо е едни гърди пред другите в състезанието и предпочитанията на Ергена и това й слага мишена на гърба. Тя просто няма правилен ход, каквото и да направи ще е грешно, а колкото и гадно да се държат с нея тарторките, групата би била безкритична към тях.
 Учим се на добро и зло, на правилно и грешно, но изолирани лесно пристъпваме правилата и показваме лица, които биха уплашили и нас самите.
Не казвам, че Сашка е цвете, но с нищо не е по-лоша от другите. Дори не случайно според мен предварително точно тя е избрана за "жертва", защото е нарцистична, лабилна, и истерична. Тя беше сложена на прицел от тарторката Дениз и другите безкритично я последваха и се превърнаха в глутница.
Показаха си истинските лица Сашка на истерична и неконтролираща се, Дениз на силно манипулативна и злобна к.чка, а останалите на стадо, готово да линчува . Всички, дори Марта и Деница не устояха на изкушението, което им предостави продукцията да станат к.чки . Само Гергана не се включи в общия хор и е над нещата., за нея грима и прическата й са по-важни от това да агресира с компанията, което само по себе си не е повод за гордост, но в случая е по-малкото зло, от това на умряло куче нож да вадиш.
Същото се случва и в по-примитивни общества в Близкия Изток . На улицата тълпата с камъни пребиват някой, за който са решили, че е различен. Тук камъните са думите, а тълпата не е по-различна от всяка побесняла тълпа
Невинни няма, но най-големи грешници са продукцията, залагащи на най-ниските човешки страсти, които умишлено създадоха предпоставките това да се случи.Няма да съм учудена, ако са накарали Питонката да отвърже банския на Сашка  и да са инспирирали други скандали, подтиквайки някои от момичета да се заяждат със Сашка. Виж Дениз няма нужда от подтикване ,тя си е зла безплатно, напълно натурална лошотия.
Ало продукцията това ли трябва да показвате. Малко ли насилие има в училищата, ами да го гледаме и от екрана. Тук всичко се случва пред камери в контролирана среда, какво ли щеше да е ако нямаше камери?! И последните задръжки щяха да паднат.
Между вербалната и физическата агресия  има само една малка крачка.
Преди десетина години  години две тийнейджърки  в Пловдив убиха своя съученичка, само защото едно момче е предпочело нея пред тях.

Отвратена съм от продукцията правеща рейтинг  чрез показване на долни страсти и агресия. Най-малко от това има нужда обществото ни и то точно в тия смутни и страшни времена. Можехте да поднесете на зрителя  една красива романтична приказка, а вие вкарахте дозина момичета-ескорт и заложихте на пошлостта, а вече удряте дъното, като залагате на агресията.
П.П.Извинявам се за дългия пост.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 18:26 от sineva 1

# 1 684
Наричайте я колкото искате “наше момиче” Александра, има достатъчно от другите, които не искат да се асоциират с психопатка и истеричка.

Аз пак да попитам, имаме ли инфо дали наистина Александра е била стриптизьорка?
Защото психолог със сигурност не е и определено, не е човек на който интелекта му е сила.

# 1 685
Често тук се пише за Дениз без грим.
Нещо за Сашка без грим да кажете?! На церемонията на розата снощи не си повдигна главата, че изглеждаше потресаващо.
А когато я снимат от близо вечерно време, даже и с грим е като доста поувяхнала жена, което може да се дължи и на изпития алкохол...
Според мен се дължи на това, че Сашка е изхабена от мъже. Тя по принцип не е красива - груби черти на австралопитек. Но ок стил на обличане и в тяло е много добре.
.Hazel., не знам колко е достоверно, но може и да е - клиентка (от наджуканите) на салона, в който ходя, твърди, че я познава и че в Испания Сашка е била ескорт.
За Блага един приятел ми каза, че преди време си викали момичета и Блага била едно от момичетата, които дошли.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 12:00 от Linda*kiss

# 1 686
Капиталова рязко се влюби в Ергенина като видя, че ще има подаръци. Ако подаръка на Алекс беше нещо символично дали щеше Капиталката да е толкова активна. А Дениз е много интересна, умее да показва най-доброто от себе си когато иска. На вечерята снощи беше красива и приятна, което не е нормалното и състояние Grinning

# 1 687
  • SF
Виждам, че темата е пълна с хора, които понятие си нямат какво е определението на психопат и как се държат такива хора Joy

Да, но те нямат предвид професионално поставеното заключение, "диагнозата". Със същия успех могат да ползват и думата "идиот", "куку", "шизофреник".
Иначе си права, че психопат е нещо съвсем различно.

# 1 688
Ергенът, а не Ергена.

# 1 689
Че то коя вътре е това за което са я представили във визитките?

Всички нищоправят и работят върху себе си....

# 1 690
Esmee, именно
Психопатно в широкия смисъл, на отклонение от нормалното, емпатичното, социализизиращото в комуникацията.

13 човека ти казват, че по различни причини рано сутрин да се пее в общата стая дразни.
*Сашка* И какво сега, не мога да пея когато си поискам?

Ескалира конфликт, всеки ти дава обратна връзка, че нарушаваш някакъв консенсус
*Сашка* (и за моя изненада между другото) отваря уста и... започва да крещи.

НОРМАЛНОТО е да осмислиш какво са искали другите и защо сте в конфликт и да се извиниш. Аз бих се върнала в стаята и бих казала нещо от сорта на "ок, разбрах, подразнили сте се, рано е, аз пея с пълен глас, а някои от вас не са се събудили. Извинявам се"
И после ще изляза да си пия кафето и докато съм под един покрив със сто човека, няма да пея рано сутрин, защото видите ли, на мен ми се е допяло и всички са длъжни да ме слушат...

Пей си у вас колкото искаш после

# 1 691
По време на мача една от кокошките неше спъната и скочи да се прави на контузена, но видя с огромно разочарование, че не я е контузила Александра , за да ревне до Бога, така я доядя милата ..
После Сашка получи и плесница по лицето, но не изтърча да каже на ергена. Така , че жалкарките е ясно кои са .
Тази капитонова от безсилие е склонна и да удря , така, че ако на Викторчо му се яде бой ,ако я издразни да и подарява розички и да се притеснява от крясъци )))
Апропо- нямам нищо против рускините , имам приятелки харесвам много техни черти на характера, просто тази е кофти , за това и са я кинули , та се е довляка тук да просвещава шараните
Боже значи не само аз съм видяла пленицата. Викам си боже аз ли нещо си въобразявам вече. После дадоха на повторение как я ритнаха. Направо съм шок. И това го гледат толкова подрастващи. Ужас. Тая Александра се чудя как ги е изтърпяла. Дори и да е драма.  Така ли трябва да се държат. Боже господи.

# 1 692
Esmee, именно
Психопатно в широкия смисъл, на отклонение от нормалното, емпатичното, социализизиращото в комуникацията.

13 човека ти казват, че по различни причини рано сутрин да се пее в общата стая дразни.

НОРМАЛНОТО е да осмислиш какво са искали другите и защо сте в конфликт и да се извиниш. Аз бих се върнала в стаята и бих казала нещо от сорта на "ок, разбрах, подразнили сте се, рано е, аз пея с пълен глас, а някои от вас не са се събудили. Извинявам се"
И после ще изляза да си пия кафето и докато съм под един покрив със сто човека, няма да пея рано сутрин, защото видите ли, на мен ми се е допяло и всички са длъжни да ме слушат...

А дали не е нормално този, на когото му се спи да се върне в стаята си да си почива там? То затова се казва общо помещение, а не спалня. Blush

# 1 693
Esmee, именно

Принципно бвз да защитавам Сашка, ще си кажа мнението:
1. Пееше Блага, а не Сашка.
2. Който му се спи, да ходи да спи и да си лежи в леглото, не на дивана във всекидневната. Поне аз така правя в живота си.
3. Не следва ли, ако имаш някакъв проблем с човека, който пее, да се обърнеш към него конкретно, в случая Блага?

За мен Сашка просто си пати, защитавайки безумното поведение на Благовеста.

# 1 694
Продукцията направлява-ненаправлява, това е нормално поведение на жени в колектив. Случва се още при съученичките на дъщеря ми на 11, на които не е обърнато внимание. Мислех, че е само при дебелите и грозни жени, но не е само при тях. Много бяха смешни снощи всички. Колко случки си припомних.
Марта няма да си намери вече мъж, след като падна толкова ниско и се изложи така. Тя и Деница бяха много жалки.
Рашките така си гледат, когато на някоя друга жена се обръща внимание, не на тях. А те са си показали всички части и не са център на внимание.
Дениз също няма да си намери мъж, защото не е хубава и умна, не е дори симпатична и много се изложи.
Сашка е кифла, но изглежда най-добре там и ми се вижда единствена като външност и иначе, която би се харесала на суетен мъж с мускули.
Виктор е симпатичен и не се е изложил досега.
Гергана и Благовеста не се държат злобно и чак ми стават симпатични.
Мъжът ми каза, че може пък това при жените да е нещо заложено от природата, за да могат да оцелеят :sunglasses
Случвало ми се е много пъти да се облека смотано, за да не дразня позната на кафе или някоя майка от училището на децата.
Разбира се има и незлобни жени.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 12:23 от marigold_

Общи условия

Активация на акаунт