🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 070
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 770
Лорд Евгени Минчев държи фактурите Simple Smile

# 1 771
Тя Александра значи много богата бе, щото и във фейса, и в инстаграма не съм видяла нито един положителен коментар за останалите участнички. То ако е така, и аз искам да съм Ергена до такава богаташка 😂

# 1 772
Леле мале, изплискахте легена. Можете ли да докажете, че Александра плаща за тролене, защото ако не можете, пишете колкото, да чешете клавиатурата? Няма нужда и една стотинка да плаща жената, драгият зрител видя кой обижда на "изрод".

# 1 773
Склонна съм да вярвам, че Сашка както ползва два вида поведение пред Виктор и когато отсъства, така смятам че поведението ѝ е едно когато са сами във вилата,и когато са включени камерите.
Няколко момичета повториха в няколко момента, че тя явно всяка сутрин ги дразни с пеенето си. Второ, споменаха че във всяка игра тя пак има някакъв проблем и има конфликт. Третото не го запомних някой извъртя очи и каза "пак ли". Така, че съм убедена че тя е конфликтна примадона, но когато включат камерите започва с ревовете..и ролята на жертва. А пък на момичетата им е писнало (ако това поведение е системно) затова напрежението ескалира и те са толкова груби. Никой не може да ме убеди, че всичките над 10 момичета станаха злобни и не знам си какви, пък горката Сашка... Когато мнозинството масово  е на различно мнение от твоето значи твоят Космос е нещо крив. 😆

# 1 774
Лорд Евгени Минчев държи фактурите Simple Smile
Ше го накисна в НАП. Ово е стàндарт! Щом тоя и е PR... той не взима еФтино.
Концесионерът на Харманите ми е приятел от детски години. На тате Пацо бара е там, ще го преслушам лятос... Бара, не таткото. 😁

# 1 775
Да,но да не казват че те не крещят или не обиждат е ..лъжа за пред Виктор

# 1 776
Да, Solaris, ей сега ще изтичаме да ти донесем и договора и фактурите.
По напред се обясни къде, кой, защо, няма да се повтаряме.
Инста акаунта на бтв/Ергенът е пълен с тролове, еднакъв речник, една и съща мантра за Александра, не отговарят на коментарите също (троловете рядко влизат в комуникация, едностранни са).

Влез и в профила на Минчев във ФБ и ще видиш същите лица, ден след ден повтарящи вие сте велик, вие сте пример, само така.

# 1 777
Не е така за кривия Космос..щото една дузина мисирки НЕ са цял Космос....

Не бих се разстроила, камо ли да рева, както и да ме наричат недоброжелателки.
Това би значело че те са ми фактор и че аз не знам коя съм и какво и колко струвам .

Но Алекс е млада, с годините може и да натрупа увереност в себе си.

Когато си уверен в себе си, знаеш какъв си, нищо подобно като плитките обиди на кокошките, не могат да те бутнат.

По бтв лейди повтарят четвъртъшното предаване...

# 1 778
Абе без значение какво е поведението на другия човек, наистина заслужава ли си да го наречеш “изрод мръсен” и да го обиждаш по този начин. И трите ситуации - с басейна в началото, с горнището на банския и с пеенето сутрин мигат да бъдат отиграни по съвсем различен начин, без да се стига до такива епитети. Еми пък ако някой ти е неприятен, избягвай го, не комуникирай с него. То просто е една непрестанна провокация. Аз във всичките тези ситуации, ако бях на мястото на Дениз и Капинотова и бях все пак възпитаната дама, която твърдя, че съм, просто щях да махна с лека ръка и да игнорирам, па ако толкоз ме дразни, бих ѝ казала някоя приказка колко ме дразни, бвз да стигам до “изрод”, “грозна си” и “биополярна”. Всъщност това, което направи Сашка, с Людмила и Блага, точно нещо подобно бих направила и аз, с уговорката, че няма да завзема чуждия разговор, прпсто бих викнала дразнителя на четири очи да си кажем, каквото имаме да си кажем.

Защото тук вече говорим за други неща. Истината е, че тълпата напада различните и няма удържане.
Цялата работа е, че се разделиха на два лагера и има няколко неутрални момичета. Това няма общо с ергена, просто такава е човешката психология. И оттам нататък следва бягство към победа. Проблемът на масата от жени в шоуто е, че им убягва главната цел, а тя е ергенът и той няма нищо общо с техните междуособици. Нито им е арбитър, нито ще го накарат да хареса някоя повече, поради това, че е излязла победител в тази вътресанаториална борба. Което ме кара да мисля, че горкият Виктор не е особено харесван от дамите.
Ако истински го харесваха, щяха да зарежат глупостите и да се концентрират върху това да го съблазнят.
Обаче това не се случва.

# 1 779
Аве..сега повторката за гривната гледам, на кутийката пише Alibaba ....

# 1 780
Скандалите, може и да не са. Но останалото е нагласено! Simple Smile
Кое визирате, тъй като наистина не разбирам?

Относно объркването с двете сутрини, показани във вчерашния епизод - наистина са снимани в два различни дни, но синхроните (коментарите зад кадър) на Деница, Виктория и т.н., са заснети наведнъж след отпадането на Елвира. Няма грешка в монтажа.

# 1 781
  • Sofia
Опитвам се да ви изчета, още наваксам (трудно е, но съм упорита). 😀 Гривната я разкостихте, 😀 не видях да сте коментирали банския в комплект с роклята на Сашка от онази вечер. Допадна ми, е не точно в тази цветова комбинация, някой знае ли коя е марката?

# 1 782
Аве..сега повторката за гривната гледам, на кутийката пише Alibaba ....

Не съм се вторачвала, а и не ме интересува. Със сигурност гривната не струва 10К. Както казах, на жените там им убягва важното, а то е, че гривната получи Александра и нищо не могат да направят по въпроса. Не е нужно да я хейтят, нужно е да се концентрират върху собственото си представяне пред ергенлъка. Но...

# 1 783
Аа гледам и аз кутийката, баш Алтънбаш си пишеше 😀

# 1 784
На мен ми стана любопитно как са разпределени по стаи и къщи. Вчера стана ясно, че Марта и Деница са заедно. Допускам, че те са в една къща с многообсъжданата Александра, защото Деница нещо се оплака на общата вечеря, но не си спомням точно.

Общи условия

Активация на акаунт