🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 874
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 800
Скрит текст:
Абе без значение какво е поведението на другия човек, наистина заслужава ли си да го наречеш “изрод мръсен” и да го обиждаш по този начин. И трите ситуации - с басейна в началото, с горнището на банския и с пеенето сутрин мигат да бъдат отиграни по съвсем различен начин, без да се стига до такива епитети.
И в трите ситуации Сашка можеше да не се прави на жертва и да циври. В 2 от 3 беше невъзпитаната и виновна тя, а с банския нямаше нужда чак от “панически атаки”.  Как да не е без значение какво е поведението на другия човек? Тези истерии и наглост лазят по нервите. И всички трябва да си траят и да я търпят ли? Селските номерца на Сашка и липсата й на възпитание да пази тишина получиха еквивалентните определения.

Добре де, пак казвам дори и със “селските номерца” и “правенето на жертва” какво говорят думите, използвани от Дениз, за нейното възпитание и акъл? Аз изрод бих нарекла убиец, изнасилвач, подкупен държавник, ама няква хленчеща женица, дето пее рано сутрин? Честно ли ви е окей това?
Селски номерца и селско поведение “ще си правя каквото си искам” - селски епитети. Каквото повикало, такова се обадило.

# 1 801
Деница и Дениз на срещата казаха на Виктор,че на Александра никой не и бил повишил тон или обидил, а тя лепвала етикети. Не могат ли да си спомнят че сутринта точно Деница крещеше,а Дениз каза на Александра “грозен изрод” или нещо такова… там определено Александра не беше агресорът,който я представят. Ами и аз в тази ситуация без един приятел до себе си бих се разплакала след тези обиди.

Всички крещяха и я надвикваха. Тя много правилно каза "Нямам търпение да се видите отстрани". Сега сигурно им прилошава, като четат коментарите в социалните мрежи. Питонов си е изключила опцията за коментари в Инстаграм - явно не ѝ понася народната любов.

1. не, не им прилошава, защото всички видяха как Александра сама се докара до общата неприязън.
2. Александра плаща за тролене в Инстаграм и представям си на какво са подложени участничките, с които не се разбира... и аз бих си затворила акаунта.

А вие от къде знаете, че плаща за тролове?

# 1 802
Е ма да де, обаче не падат ли на едно ниво тогава? Ако някой претендира, че е по-по-най от другия, не би ли следвало да запази самообладание? И някакси е много лицемерно да обвиняваш човека Х в нещо, което самият ти правиш и удобно да го пропускаш пред Виктор, когато коладиш? Пак казвам Сашка ми е далеч от приятна, умна и красива, просто разсъждавам на глас.

# 1 803
Привет !

цял ден Ви мисля и си пия мартинито ;0)

Много са смели чужденките, които Ни ги представят да се заяждат, като са групово в стадо.
Нападат, атакуват, хилят се зло, подиграват се...
Ама защо се крият сега от Всенародната обич, изключват коментари, мълчат .... Да Не се срамуват, като са се видели отстрани?
Заслужават, като се разхождат по Мола да им опукат едни хубави токати на тези смели и нахакани тарикатки.
Много си смел и не ти пука, като обиждаш няма що...
Саша и тя си е виновна, не се занимавай с отровняците...
Причакай Матрьошката късно вечер вкарваш й 2 токата, та на другия ден да знаеш поне защо съска...

# 1 804
Е ма да де, обаче не падат ли на едно ниво тогава? Ако някой претендира, че е по-по-най от другия, не би ли следвало да запази самообладание? И някакси е много лицемерно да обвиняваш човека Х в нещо, което самият ти правиш и удобно да го пропускаш пред Виктор, когато коладиш? Пак казвам Сашка ми е далеч от приятна, умна и красива, просто разсъждавам на глас.
Дениз според мен за нищо не претендира като ниво. Смешното в случая е, че Александра претендира, а поведението й показва съвсем друго. Те всички там са горе долу на едно ниво.

# 1 805
  • Terra incognita
МолА ви се, Дениз не се страхува ментално от хейтърите.

# 1 806
На мен изрод ми е слаба дума за някой, който ми лази по нервите толкова дълго. А доброто възпитание не предполага да оставяш разглезени принцеси да ти се качват на главата, дори Виктор не е чак толкова възпитан.
 След като ги поопознахме девойките, коя от тези, дето в момента са налични, бихте си избрала за съквартирант, в случай че някой ви е опрял пистолет в главата и трябва да избирате? (Има вариант да изберем и пистолета..😂)

# 1 807
На мен изрод ми е слаба дума за някой, който ми лази по нервите толкова дълго. А доброто възпитание не предполага да оставяш разглезени принцеси да ти се качват на главата, дори Виктор не е чак толкова възпитан.
 След като ги поопознахме девойките, коя от тези, дето в момента са налични, бихте си избрала за съквартирант, в случай че някой ви е опрял пистолет в главата и трябва да избирате? (Има вариант да изберем и пистолета..😂)
Да, доброто възпитание е ти да не пречиш на другите - с шум, цапане, провокации и други.

По въпроса - може би Дениз, Деница или Марта - ненатоварващи, готини за разговор, съобразителни, без да са мега пепелянки (Капитонова). Но Капитонова пък е забавна.

# 1 808
  • Terra incognita
Като гледам какви психоложки са плъзнали ме е страх да отида на лекар 🤐

# 1 809
Аз мисля, че само Венета или Карина бих избрала. С Венито ще си ляляме и ще си пием, пък Карина ще мълчи

# 1 810
Това, което се случва с Алекс, е като  онова, което се случи с Ванчето от Фермата - сега я тормозят, но после тя ще си извлече най-много дивиденти.
Ваня там беше непрекъснато обиждана и унижавана, а после си направи свой бранд и мисля, че не печели зле. Тези, които я измъчваха, са вече забравени.

Аз лично искам да видя повече от Ния Косара, другите са ми вече скучни и знам какво да очаквам от тях.

# 1 811
  • Terra incognita
Не мисля, че Ния има какво да покаже. И дългата Вики. Те са като деца пред тези отракани лели.

# 1 812
Да ви информирам по инстаграма, така съботно-следобедно лежерно:
🌹 Сашка днеска не е с Панамерата
🌹 Витя си гледа епизода от четв. в някакв кола с някаква мацка
🌹 Деница е на ресторантче с Марта, Елвира, Косара и Венета
🌹 Блажка муа бира и шкембе. Вчера май е успяла да продаде едно свое колие сваровски със сърце за 100 лв и днеска е отпуснала душата
🌹 Карина е по-скучна: гледа си шоОто в тях и си пуска сторита нейни кадри
Приятни следобедни ☕ или 🥂 на всички! ☀

# 1 813
Привет !

цял ден Ви мисля и си пия мартинито ;0)

Много са смели чужденките, които Ни ги представят да се заяждат, като са групово в стадо.
Нападат, атакуват, хилят се зло, подиграват се...
Ама защо се крият сега от Всенародната обич, изключват коментари, мълчат .... Да Не се срамуват, като са се видели отстрани?
Заслужават, като се разхождат по Мола да им опукат едни хубави токати на тези смели и нахакани тарикатки.
Много си смел и не ти пука, като обиждаш няма що...
Саша и тя си е виновна, не се занимавай с отровняците...
Причакай Матрьошката късно вечер вкарваш й 2 токата, та на другия ден да знаеш поне защо съска...

Мя Пепо...с тия токати ме довърши
Joy Joy

Представих си го , и ми олекна..някава топлина усетих да се разлива по тЕлото ми..густо тъй ми стана Joy

# 1 814
Украинка, рускиня и туркиня..нали това имаме като чужденки? Ами красиви са, ако ще се отсрамваме с Марта и Алекс, слабо. Но още двайсетгодишна се примирих, че мъжете не гледат жените с очите на жена, та не се знае. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт