🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 943
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 815
Първоначално нападаха Бонбонкова, защото решиха, че ергенът я предпочита. После започнаха да нападат Александра, защото явно ергенът я предпочита. Всичко е толкова прозрачно. Рускинчето се е сдушило с още няколко там, които са решени да накарат Александра или да си тръгне, или да отиде непрестанно да реве на Виктор, за да може на него да му писне от нея.

Не бих си пила питието с никоя от жените, защото не харесвам жени, които се борят толкова жестоко за един мъж, каквато е целта на шоуто, а Гергана ми е скучна. Предполагам някои са влезли само, за да станат известни, обаче мерси от такава известност. Ако искаш да си известен, изпей песен, напиши книга, нарисувай картина, стани актьор, политик. Риалити звездите са известни с това, че са риалити звезди. Шоуто Ергенът не е точно старт за стабилна професионална кариера, освен ако не искаш да се развиваш в модата или в други едни сиви сфери, в това число слагам и курсове по сваляне на мъже, разваляне на магии и пр. измишльотини. Проблемът с модата е, че за съжаление жените там не са първи красавици, така че това отпада.

Гергана е най-красивата там.

# 1 816
хахахахахах,
ако не ги снимат 100 % биха се сборичкали някои.
Помакинята ми изглежда агресивна с този каруцарски език и перчене на главата напред, като говори.
Типично махленско поведение.

# 1 817
Туркинята е невзрачна и доста обикновена. Красива не е определено!
Като се боядиса, добива вид...това не значи че е красива, а само нарисувана.
Без боички обаче е едно нищо...

# 1 818
Значи, на всички ни е ясно, че никоя нормална дама не би влязла в Ергенът да се излага, точно както и никой човек с грам мозък, мъж или жена, не би седнал да си губи времето с такова пошло риалити.
Ми да, много ясно!
Наздраве!🥂

# 1 819
С коя Ергенка бихте седнали на чаша кафе ? За разговори например ?

А Тета , коя би почерпила с твоите марети?

# 1 820
Абе без значение какво е поведението на другия човек, наистина заслужава ли си да го наречеш “изрод мръсен” и да го обиждаш по този начин. И трите ситуации - с басейна в началото, с горнището на банския и с пеенето сутрин мигат да бъдат отиграни по съвсем различен начин, без да се стига до такива епитети.
И в трите ситуации Сашка можеше да не се прави на жертва и да циври. В 2 от 3 беше невъзпитаната и виновна тя, а с банския нямаше нужда чак от “панически атаки”.  Как да не е без значение какво е поведението на другия човек? Тези истерии и наглост лазят по нервите. И всички трябва да си траят и да я търпят ли? Селските номерца на Сашка и липсата й на възпитание да пази тишина получиха еквивалентните определения.

Добре де, пак казвам дори и със “селските номерца” и “правенето на жертва” какво говорят думите, използвани от Дениз, за нейното възпитание и акъл? Аз изрод бих нарекла убиец, изнасилвач, подкупен държавник, ама няква хленчеща женица, дето пее рано сутрин? Честно ли ви е окей това?
Най-вероятно така е научено момичето, я от татко си, я от дядковците, с които хм...излиза. Ако така я ругаят и нея на "изрод", "парцал", "боклук" и с всякакви подобни грозни епитети, сигурно й се струва съвсем нормално да обижда така.
Ето, рускинчето пък обижда на козичка, теленце и лисичка. Личи си, че по-благо са го възпитавали, отколкото приятелницата й.
Дениз въпроса за възрастта дали не го зададе, за да хвърли камъни в градината на Деница, с която бяха на една маса?

# 1 821
Половин тема отиде в дискусия коя била по-зле, а отговорът е много прост - всички са зле, по различен начин. Едната е скандалджийка, която не може да докарва битките си докрай, другите рият тинята на дъното на Марианската падина. Много специални излязоха, като някакви екземпляри от цвета на нацията, които гледаме под микроскоп, за да докажем тезата си. Като гледам как си качват сторита всеки ден как лентяйстват и кифлеят по заведения, със сигурност не си живеят зле, докато тук се разразява буря между защитници на единия и другия лагер.

Забавлявайте се, няма да убедите никого в противоположна на неговата гледна точка, нито ще влезете в книгата на Гинес за най-бързо откриване на ново психично разстройство.

# 1 822
Дениз помакиня или туркиня е последно?

# 1 823
Украинка, рускиня и туркиня..нали това имаме като чужденки? Ами красиви са, ако ще се отсрамваме с Марта и Алекс, слабо. Но още двайсетгодишна се примирих, че мъжете не гледат жените с очите на жена, та не се знае. Simple Smile

Аз съм разочарована от рускинята по простата причина, че не е блондинка със сини очи. А както знаем, русо гладно нЕма. Хубава е, но чак красавица не е в никакъв случай. Нито украинката, нито туркинята намирам за красиви. Александра поне прилича на хубавата жена Джулия Робъртс. А както знаем, самата актриса не е първа красавица, то затова и филмът се казваше "Хубава жена", а не "Красива жена". Stuck Out Tongue

# 1 824
Ми тя и помакиня да е, все таз. Те се имат за по-турци от турците. И с това, което демонстрира дотук повече ми бие на такава.

# 1 825
Помакиня си е доколкото знам.

# 1 826
Ергеня следваше четири от момичетата в инстаграм - Марта, Дениз, Ева и Гергана. Днес обаче вече не следва Гергана - странно. Аз се чудя как следи Дениз😄

# 1 827
И каква въобще е разликата? В този край мисля че се определяха като етнически турци, за мен разликата е в майчиния език. Но бих пила кафе с Дениз, предполагам, че може да науча нещо от нея, за разлика от другите моми. И за съквартирант бих я взела, поне мога да разчитам, че ако нещо не се харесаме, ще си го кажем веднага и недвусмислено.

# 1 828
  • Terra incognita
Не се имат за турци помаците, най- малкото защото не са. Скоро имаше тема за помаците.
Предвид факта, че е от Куклен, за мен е чиста помакиня. Чертите също са й такива.

# 1 829
Българка-мохамеданка, която казва ”аз съм туркиня, бил ли си с чужденки”. Каква чужденка си?

Общи условия

Активация на акаунт