🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 799
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 890
Венетка била с хубава кожа... Ми тя е пълна с филъри в скули, брадичка.. Как няма да е опъната?

# 1 891
На мен Венета не ми харесва - нито на външен вид, нито като поведение. Зъбите ѝ също са правени. Не виждам нищо естествено в лицето ѝ. Може би очите, но все пак имам доaза съмнение, че са така дръпнати от филъри и там каквото се прави, за да се изпъне кожата (не ги разбирам процедурите, извинете, ако не съм се изразила правилно). Алекс, ако не беше напомпала тези джуки и веждите съвсем леко да изтъни - ще е супер. В тяло е най-хубава от останалите.

# 1 892
  • София
Между другото мненията как понеже (почти) никой не харесвал Сашка, значи проблемът бил в нея, ми припомни експериментът на Аш за коформизма. Например, на участниците се показват линии, които с различна дължина. Линия А е видимо по-дълга от линия Б. Но в експеримента има подставени, които убедено твърдят, че линия Б е по-дълга. Голяма част от реалните участници в експеримента накрая се съгласяват, въпреки очевидната невярност на твърденията. Една от причините е, че започват да се съмняват в собствената си преценка, друга - че не искат да изглеждат луди пред другите. Така че, дали всички харесват Алекс или не, не е показателно в една затворена среда, където има силна конкуренция и силен натиск да се приеме определено мнение. Вече ако тя не беше харесвана от независими, непознавани източници, щеше да е друго. Но тук влияят множество психологически механизми. Някой спомена Станфордския експеримент, също много адекватен пример. Влиянието на стадото никак не е за подценяване.

# 1 893
Точно...аз го казах днес....12 жени няма как да са  "всички"....

# 1 894
Значи, поставям се на място да съм в предаването при другите мадами. Ами не бих избрала лагера на Александра, защото там, освен Александра и сие друго не виждам. Не мога да вляза в ролята на "сие", колкото и голяма работа да е Александра. По-скоро бих избрала лагера, или по-скоро периферията на другите.
Съгласна съм, че много грозно й скочиха, обаче...
Явно, на доста хора им се е натрупала неприязън към нея с едно или друго...
А тя, като вижда, че все й скачат и обиждат, би следвало малко да се дистанцира, не да се вре между шамарите. Защото другите няма да се променят и никой не иска да се съобразява с нейните правила, които иска да наложи. Тия правила може да ги пробутва само на "сието" си.

# 1 895
  • Sofia
Мдаа, стадото отцепва различните, в случая моментната фаворитка.

# 1 896
  • София
О, да, този експеримент ми е от любимите за конформизма. Първото нещо, което учих по организационно поведение. (в реалния живот така или иначе не си падам по конформизма, предпочитам аутсайдер, но да съм права, стадото е толкова умно, колкото е най-глупавият от него)
Сашка ще изгърми, нарочиха я от продукцията за фаворитка и ролята на кълваната кокошка.

# 1 897
Все повече съм убедена, че Александра е спечелила и затова другите не общуват с нея.

Пуста завист неначесана.

Мъжа ми и сестра му са израстнали с Александра, момичето е живяло доста хубав и класен живот, преди да се прибере е живяла последните 4 години в Монако, последните трима мъже, преди да си дойде са били на доста високо ниво, то й личи всъщност де. А тея патки могат само да си мечтаят за нейния живот.

Хихи, това е доста благоприятна за Александра интерпретация на ситуацията, само ще предложа друга Innocent след като се е вяла по най-различни държави с различни мъже и е тръгвала където й свирнат (защото няма професия, отговорности, възможности тук) - Испания, Франция, Монако и някак никой от тези мъже на високо ниво не е поискал нещо повече от красивата, мила, винаги позитивна, пърхаща с мигли във възхищение придружителка, защо ли Rolling Eyes, се е светнала, че на 30+ и наближава/минава времето за някои неща и се е върнала да ги търси на познатото... и евтинкото, понеже сама няма никакъв шанс да си позволи чужбинския лайфстайл, хеле пък в Монако Stuck Out Tongue Winking Eye а и това миткосване напред-назад без приятелска среда и само с мъж би обяснило донякъде неадекватността и сред хора, на които тепърва трябва да се докаже или да си извоюва място Hands Plus1 няма да се изненадам да е учила и в частно училище и да няма братя или сестри... много, много ограничено в комуникацията си с момиче, вярва, че всичко става с мили думички и ако не се получи с тях - веднага с крясъци. Липсва арсеналът от комуникативни умения, които повечето от нас отраснали в нормална среда с нормални хора, нормални за тийнейджъри пререкания и нормални житейски припятствия имаме.

- Вижте какви ставате, като видите малко сила
(след 5 минути: реве на глас)
SmileSmileSmile

Истински спокойната и позитивна Марта й се присмя с глас и има защо...

Забавни са теориите за ревност и меркантилност (която показа и самата Алекс всъщност) по повод гривната... поне Марта, Дениз и Виктория К. минимум са получавали доста повече от мъжете до себе си от грозновата гривничка, последната била получила кола от гаджето си... спомена и в някакво видео с друга рускиня, че и наемът и плаща, и почивките са изцяло от него, вероятно й е купил и той диаманта, който носи на врата, значи сумарно е дал доста повече от 10 бона, няма никаква логика да й завижда Stuck Out Tongue Winking Eye а Александра много прозрачно се опита да се продаде като немеркантилна с историята за камъчето, дали беше забравила отговорът на виктор на въпроса от играта в басейна "кой е най-скъпият подарък, който си правил", някаква закуска в леглото или подаряване на кокиче беше отговорът...

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 21:43 от Ksana

# 1 898
Аз като художник, забелязвам цветовата гама в която се стреми да се облича Алекс. Цветовете , които избира още от ден първи, ми говорят за много раним и емоционален човек, който ако допусне до себе си хора се раздава, вижда се , че има хигиена на общуването. Другите орки вътре около 70%не го осъзнават и не могат да възприемат нещата, освен повърхностно. Поведение на безпомощност и страх. Цветовата гама на повечето от останалите момичета е разхвърлена, не следва някаква линия. Красиви са роклите , но не са давани на правилните хора. Но Алекс съумява винаги да се представи чрез цветовете, с които се облича.

# 1 899
Значи, поставям се на място да съм в предаването при другите мадами. Ами не бих избрала лагера на Александра, защото там, освен Александра и сие друго не виждам. Не мога да вляза в ролята на "сие", колкото и голяма работа да е Александра. По-скоро бих избрала лагера, или по-скоро периферията на другите.
Съгласна съм, че много грозно й скочиха, обаче...
Явно, на доста хора им се е натрупала неприязън към нея с едно или друго...
А тя, като вижда, че все й скачат и обиждат, би следвало малко да се дистанцира, не да се вре между шамарите. Защото другите няма да се променят и никой не иска да се съобразява с нейните правила, които иска да наложи. Тия правила може да ги пробутва само на "сието" си.
А,защо другите трябва да поставят правила? Като им се спи,да ходят да спят какво правят в хола и тя се махна те продължиха тази отвратителната Дениз не спря да съска и пръска отрова. Ама защо трябва да им отстъпва? Алекс та Алекс,тя трябвало да спре,тя била викала,тя се заяждала... Да другите горките,чисти момини сълзи. И крещят като каруцарки, обиждат като селяндурки,направо са противни за гледане и слушане. Не разбирам защо да им прави евала на тези селски кифли дето се мислят за френски кроасани. Аз ако бях такъв щях да им нацепя,че да им обърна носовете да събират дъждовна вода! Е*ати простакесите

# 1 900
Така ли?! Това ми е много интересно с цветовете. Напоследък си я спомням в цикламени тонове. Може ли да разкажеш повече, моля!

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 22:37 от Анонимен

# 1 901
Попадна ми някаква страница в Инстаграм, в която неземната красавица Дениз, продава парцали. Направи ми впечатление колко лошо са направени снимките, но най-вече колко стрии има това момиче - https://www.instagram.com/p/CbvJsTztzf4/. Нищо общо с клипчето, в което се мажеше с медец и показваше стегнати форми.

# 1 902
Бая различен изглежда ергеня на тези снимки… чудя се само от косата и брадата ли идва разликата. Дали не си е оформял и челюстта.

# 1 903
  • Terra incognita
Aз идвам да кажа, че леко се шашнах от бащата на Александра. Не очаквах да е толкова млад и с такъв дух. И да, Сашка му е одрала кожата...и зъбите. Поразителна прилика. Номинирам го за следващия ергенин Joy

# 1 904
  • София
Не им ли дават те дрехите? Иначе е интересно.
Защо пък да им се дава? Естествено, че няма да им мълчи. Само дето не е твърда до край и им реве. И как се жалваха всички на Виктор, че ги нарекла "ниска топка", то си е ниЗка по-скоро. Но на фона на "изрод грозен" или там каквото беше, всичко бледнее. И то казано с такава злоба.

Общи условия

Активация на акаунт