🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 973
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 875
Азалия е права, темите ни тук ни разсмиват. Много са забавни коментарите.... Аз лично не съм пропуснала нито едно мнение да прочета 🌺
Сега говоря с ММ, който все пак успя да види малко или много от предните предавания от мин.седмици.
Та той ми казва че свекърва ми е пратила еди си какво за мен.
Аз, наистина, ама наистина трогната, казвам усмихнато "Много мило".
Той: " Не! Това е подигравка вече!"
😃😃😃😃😃😃😃😅😅😅😅😅😅🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 876
Говорът на Блага е като на неблагоразвиваща се…

# 1 877
Азалия, тази снимка сама ли си я е качила момата?
Не, татко ѝ се гордее с нея.
Е, видяхме го в Чикаго тате Пацо...
Може таткото да е леко комичен, но явно е обожавана като дъщеря, което всъщност е прекрасно. 😊
Разбира се! Всеки баща трябва да обича дъщеря си!

# 1 878
  • София
Тази вечер що няма ерген?

# 1 879
  • Sofia
Най-накрая насмогнах и изчетох. 😀 Не, че не сте написали всичко, но да дам и аз моите 5 стотинки за санаториума. Че всеки там е с диагноза, е повече от ясно, горкият завалията..
Трио злобил - е няма такова падение, хвани едната, удари другата, бушонирай третата. Когато и да го направиш, все ще е късно, и ще е малко (КаПитонката - гризач, Люса - девил и измитата чиния - помакинята). Акълът не ми го побира, откъде вадят това самочувствие.. И трите имат капацитета на скъсан галош.. Марта и Деница - мълчанието е злато, но не би. Отвориха си устите и истината лъснА! Ходещият сексЦ - без коментар. ВИнетУ - пияндето, не ми се хАби прекрасният ми нов маникюр. Александра - не, че си няма трески за дялане, но в този змиярник и осарник не е лесно.
А завалията, ех завалията.. Ако бях на неговото място - беж с 200, без да се обръщам! 🤭

# 1 880
Сега се сетих да го изкоментирам - много ми е смешно, когато вечер започне ритуала на розата и Наум започне да им разказва някакви митове и легенди, споменава имена, които един средноинтелигентен човек трябва да е чувал. И, като ги видя как гледат тъпо и изобщо не знаят за какво им говори, направо припадам от смях

# 1 881
Абсолютно. Изненадвам се изобщо, че тече каквато и да е мисъл в тая празна глава.
Говорът на Блага е като на неблагоразвиваща се…

# 1 882
Сега се сетих да го изкоментирам - много ми е смешно, когато вечер започне ритуала на розата и Наум започне да им разказва някакви митове и легенди, споменава имена, които един средноинтелигентен човек трябва да е чувал. И, като ги видя как гледат тъпо и изобщо не знаят за какво им говори, направо припадам от смях
Наум най-добре като започне церемония да вземе да се нареди в редичката и да застава винаги до Блага и да го мери пустия ѝ пулс, че с тези стойности от 300 нещо ме тревожи и ще взема да и пратя един кардиолог. Друг път пък вика, че сърцети ѝ спирало, тупкало, чувала го, че даже го и усещала (представяте ли си?) Sweat Smile
А Наумчо нали поназнайва докторлъка. С пулса все ще се оправи.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 22:23 от geri1919

# 1 883
  • Sofia
Относно "церемонията на розата", в началото много й се дразнех и ги съжалявах - наредени там, една до друга, като добичета за продан. Изключително унизително и нелепо - е вече не се дразня, точно за там са си.

# 1 884
На Марта лицето е грубо, носът й топка домат, доста мургава ми се видя на тези епизоди... помислих си и тази ли е Манга
Като си отвори устата... в последния сеир ми стана анти.
Онзи шут Венка има хубава кожа, еластична, плътна. Струва ми се, че я поддържа с нещо.Винаги й гледам кожата на лицето й не виждам  никакви изразени бръчки и несъвършенста.Свежо е доста.
Дори и рано сутрин е мн добре.
Малкото Вики също е  с хубава кожа.
Капитонка и тя
Други не са ми направили впечатление.

# 1 885
Май Витя сам си се е обличал във формата, снимка е качена преди 3 часа...
Скрит текст:

# 1 886
  • София
Ако се избръсне, ще изглежда по-млад и по-хубав.

# 1 887
  • Варна
Ми хубав ни е ергена, само да не отиде зян 🤔

# 1 888
  • Вестерос
Скрит текст:
Абе без значение какво е поведението на другия човек, наистина заслужава ли си да го наречеш “изрод мръсен” и да го обиждаш по този начин. И трите ситуации - с басейна в началото, с горнището на банския и с пеенето сутрин мигат да бъдат отиграни по съвсем различен начин, без да се стига до такива епитети.
И в трите ситуации Сашка можеше да не се прави на жертва и да циври. В 2 от 3 беше невъзпитаната и виновна тя, а с банския нямаше нужда чак от “панически атаки”.  Как да не е без значение какво е поведението на другия човек? Тези истерии и наглост лазят по нервите. И всички трябва да си траят и да я търпят ли? Селските номерца на Сашка и липсата й на възпитание да пази тишина получиха еквивалентните определения.

Добре де, пак казвам дори и със “селските номерца” и “правенето на жертва” какво говорят думите, използвани от Дениз, за нейното възпитание и акъл? Аз изрод бих нарекла убиец, изнасилвач, подкупен държавник, ама няква хленчеща женица, дето пее рано сутрин? Честно ли ви е окей това?
Селски номерца и селско поведение “ще си правя каквото си искам” - селски епитети. Каквото повикало, такова се обадило.
Да, бе, да, повикало да те обиждат на изрод , мръсен, долен, плийз ! Как си вярвате на такива писаници 🙄

# 1 889
Никос Вертис на участие в Турция…
Защо се е спретнал като лакей?
Вкус ли е да го опишеш - какъвто към жените, такъв и към дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт