🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 994
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Terra incognita
Кой е бащата на Сашка?

# 1 846
Изпусна ли го този момент, Вики? Размятаха се снимки тук преди епизода вчера. Баща ѝ се казва Пламен Гърдев. Набързо го разкостиха, че има фирма Пацо фреш бар https://papagal.bg/eik/205146897/60c6, хванахме и че не е регистриран по ДДС. Имал бар някъде по морето.
Установихме, че зъбите си Александра е наследила от него. За годините си изглежда добре. Александра има снимки с него в инстаграма си. Можеш да хвърлиш едно око. Ето го таткото: https://www.instagram.com/plamengardev/

Действително изглежда малко като Джони Браво!

# 1 847
Ще ме извините ли, коя е украинка там?

# 1 848
Половин украинка е малкото Вики.

Това майката на Александра ли трябва да е? Снимката е озаглавена "Мойте Lovely Момичета" (цитирах директно господина Пламен)

# 1 849
Брадичката на Сашка много ми се набива на очи.
Знам, че не си избираме физическите белези, но за да се имаш за хубавица, трябва и огледало. За да няма несъответвие между реалното състояние и самочувствието, основано само на външност.
Тази конска усмивка по неизбежност ли е , просто така се разпъва устата, когато понечи да се усмихне ...или е свързана със старание да се приближи до образа на Джулия Робъртс?
Дано е готин характер, че само на телце и фейс ако чака, ще я гледаме по телевизора и в други шоута.

# 1 850
Добър вечер. Не си спомням в последно време, да е имала такава лавинообразна активност в тема за телевизионно предаване.
Не знам, според вас това добре ли е, толкова ниска откъм социална ангажираност продукция, а такъв интерес?

П.С.
Връщам се много страници назад, да ви прочета и ще коментираме.

# 1 851
Брадичката на Сашка много ми се набива на очи.
Знам, че не си избираме физическите белези, но за да се имаш за хубавица, трябва и огледало.
Затова не се качват такива снимки... 😁
Скрит текст:

# 1 852
Половин украинка е малкото Вики.

Това майката на Александра ли трябва да е? Снимката е озаглавена "Мойте Lovely Момичета" (цитирах директно господина Пламен)

Сашка на тази снимка с естествените й устни ми харесва много повече.

# 1 853
Блага е пресподелила това видео, явно все пак осъзнава как изглежда отстрани като се обезводнява на всяко розораздаване.

# 1 854
  • Варна
Ми хубава жена е,не е като да има половин лице чело.

# 1 855
Майката е хубава жена, Алекс е гротеска.
Азалия, тази снимка сама ли си я е качила момата?

# 1 856
Не е грозна, обикновено момиче. Явно с телцето печели.
Коментирам външен вид, само защото на него се основава самочувствие на принцеса, без покритие според мен.

# 1 857
Odilia, разкажи за родителя, моля

Предполагам не е редно. Само ще кажа, че е много готин и печен, усмихнат човек, има чудесно тяло, което Александра е наследила и освен българско, има и чуждо гражданство. Освен това не са бедни хора.
А какво му е чуждото гражданство? Значи Сашка е 1/4 чужденка. Питам, защото има интересен външен вид.

Не, българско си е. Просто има и друго гражданство, което е придобито впоследствие. Няма да казвам какво, че ще се увеличи интересът към Александра (привлекателно е). Току виж ако не е спечелила, Виктор вземе да я търси сега...Sweat Smile

# 1 858
Азалия, тази снимка сама ли си я е качила момата?
Не, татко ѝ се гордее с нея.
Е, видяхме го в Чикаго тате Пацо...

# 1 859
Викторио тази рускиня и трите украинки ги е навъртял за седмица на морето макс. Аз познавам мъже дето в плейбойските им години си лягаха всяка вечер с различна по моретата.

Общи условия

Активация на акаунт