🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 961
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Terra incognita
Дениз чужденка?
Пхахахахахахахаха
Че то и Блажка е чужденка, значЕ.
Елвира, също.

# 1 831
Дениз помакиня или туркиня е последно?
Не мога да твърдя с пълна убеденост, но е по-вероятно да е етническа туркиня.
В голямата си част помаците не вдяват повече от две думи на турски (и далеч не говоря за турцизмите, които и ние използваме). Докато Денизчето, както виждаме, си го знае и разбира.
В последните двайсетина години, че и отгоре, има сериозно нашествие на турчеещи се в околностите на Пловдив.
Нямам идея каква е, но аз залагам на туркиня. Не, че това има в крайна сметка някакво значение.

Добавям.
лейди Рамкин, разликата помежду им е че помаците се определят за българи с мюсюлманско вероизповедание, докато другите се определят като етнически турци в границите на България.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 17:27 от geri1919

# 1 832
Направи ми впечатление Маретко какво отговори - бил е с една рускиня и три украинки. Той натъртва, че е имал три дългогодишни връзки. Аджеба кога е успял и с някакви други да бъде при положение, че е на 31 и с едната е бил 7 години, с другата три ли беше?! Не помня как каза. И останалите “не”дългогодишни само чужденките 4, за българките сигурно не е за коментиране сигурно колко са като гледам как мляска всяка втора

# 1 833
Аз бих пила кафе с Марта.
Дениз според мен е етническа туркиня, не ми се спори, обаче в Куклен са по-скоро турци. Помаци са по-дълбоко в Родопите. Чертите ѝ наистина са помашки. Отделен въпрос е колко помаци се турчеят и колко се българеят. Все едно, според е преди всичко българска гражданка, май раждана и живяла тук.

# 1 834
Значението е колкото да си чешем клавишите с героите на това шоО. Сетих се как двете, рускиня и туркиня, питаха наградата дали е бил с чужденка и се замислих дали наистина е туркиня или си менка което е по-изгодно на ситуацията. Т.е си лъже според потенциална изгода. Едва ли е това, таз чиста уста досега лъжа не е изпускала.

# 1 835
  • Terra incognita
Да, това е куриозното, че Дениз е расла в България, българска гражданка е, но незнайно по какви критерии се има за чужденка.

# 1 836
Направи ми впечатление Маретко какво отговори - бил е с една рускиня и три украинки. Той натъртва, че е имал три дългогодишни връзки. Аджеба кога е успял и с някакви други да бъде при положение, че е на 31 и с едната е бил 7 години, с другата три ли беше?! Не помня как каза. И останалите “не”дългогодишни само чужденките 4, за българките сигурно не е за коментиране сигурно колко са като гледам как мляска всяка втора
Принципно, онези чужденките може да ги навърти, хайде да не съм груба, за 4 вечери на морето Wink.
Украинките може и да са били приятелки и да са търсили разни изживявания. Кой знае?
Относно сериозните връзки, първата е докато е още тийн със сериозни спортни амбиции.
Относно 7-годишната връзка, в някакво интервю казваше, че са имали няколко пъти, през които уж са прекратявали отношения, но винаги са се връщали заедно. Какво е ставало през "почивките" не се знае.

# 1 837
И на мен ми направи впечатление изказването на Виктор, още повече скоростта, с която го изстреля. Явно съставя списък по примера на Митьо Пищова.

# 1 838
И на мен ми направи впечатление изказването на Виктор, още повече скоростта, с която го изстреля. Явно съставя списък по примера на Митьо Пищова.
подозирам,че си води бройките и с коя колко пъти го е вдигнал 🤣
Перушан и той завалията.

# 1 839
Българка-мохамеданка, която казва ”аз съм туркиня, бил ли си с чужденки”. Каква чужденка си?
Никаква чужденка не е, винаги си е живяла тук. Познавам бегло сестра й.

# 1 840
голем играч виктор4о. ама на движение и приказки - ич

# 1 841
  • Варна
Мисля, че която и да е избрал Виктор накрая, като е гледал предаването отвън го е хванало срам и я е разритал Joy
Изгледала съм с него едно интервю, което беше 1 час.
Изглеждаше, че е сам, няма до него жена. Такова чувство ми остави.
Пък може и да бъркам от 1 интервю извод да си правя.

# 1 842
Odilia, разкажи за родителя, моля

Предполагам не е редно. Само ще кажа, че е много готин и печен, усмихнат човек, има чудесно тяло, което Александра е наследила и освен българско, има и чуждо гражданство. Освен това не са бедни хора.
А какво му е чуждото гражданство? Значи Сашка е 1/4 чужденка. Питам, защото има интересен външен вид.

# 1 843

Може да са били с много “почивки” и неговите връзки.
Шегата настрана, 1 рускиня 3 украинки ми звучи като силен ергенски месец на морето.

# 1 844
Е, можеш да имаш чуждо гражданство и без да си от смесен произход. Това по повод бащата на Сашка. Който на мен ми е смешен. Нещо май като Джони Браво се изживява.

Аз пък се чудя, докога Дългото Вики ще е там.
Нещо хич не ми се вписва.
След нея- Ния Косара.
Нищо интересно покрай тях, освен малко драма и грозни обувки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт