Време е да си дам моите пет стотинки към каузата, приятно четене!😁
Първо, впечатлена съм от нивото на коментарите тук. Далеч по-остри сме от участничките, представям си да съберат 20 от нас в една къщичка за месец. Дори Ерген не ни трябва, ще се избием по "морални причини". От друга страна предаването върви добре, образите на момичетата се развиват реалистично, в смисъл, виждали сме го това поведение много пъти на живо, на всяка от тях. И пак по повод коментарите, как стана така, че до миналата седмица Гери беше "евтина жрица от ромски произход", а сега е "класна жена, която няма място в този змиярник"?
На сутрешното кафе пееха няколко момичета, които млъкнаха след първата забележка на Люси, без Алекс, естествено, тя някак си разбира "кралското поведение" леко неправилно.
Дръпнатата целувка на Виктория е нормална, та тя точно преди целувката почти директно му каза, че не е влюбена в него. На база сексуално привличане ли трябваше да му пуска език?
🌹
Съгласна съм с това, че мъжете не обичат да бъдат напрягани. Но в случая всичко работи за Джулия Робъртс, защото тя не го напряга в по-голяма част от времето, а само когато е необходимо той да се направи на рицар и да я сложи под крилото си. Александра е умела сладострастница, не се е намерила на улицата. Познавам един от родителите й. Няма да питам кой ще спечели шоуто, защото искам да се забавлявам с него до края. Но ако е спечелила Алекс и връзката им е продължила, може някой път и лично да се запозная с ергена. Тогава ще дам сведения от първа ръка за него. Аз лично не съм пристрастна, все пак тук водещи са чувствата на Виктор, а не моите. Която той си избере, тази ще е. В крайна сметка дори и на децата си не казваме с кого да бъдат.