🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 961
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 725
Скрит текст:
Здравейте, изчетох ви, браво на мен 😂
 Време е да си дам моите пет стотинки към каузата, приятно четене!😁
 Първо, впечатлена съм от нивото на коментарите тук. Далеч по-остри сме от участничките, представям си да съберат 20 от нас в една къщичка за месец. Дори Ерген не ни трябва, ще се избием по "морални причини". От друга страна предаването върви добре, образите на момичетата се развиват реалистично, в смисъл, виждали сме го това поведение много пъти на живо, на всяка от тях. И пак по повод коментарите, как стана така, че до миналата седмица Гери беше "евтина жрица от ромски произход", а сега е "класна жена, която няма място в този змиярник"?
 На сутрешното кафе пееха няколко момичета, които млъкнаха след първата забележка на Люси, без Алекс, естествено, тя някак си разбира "кралското поведение" леко неправилно.
Дръпнатата целувка на Виктория е нормална, та тя точно преди целувката почти директно му каза, че не е влюбена в него. На база сексуално привличане ли трябваше да му пуска език?
И Викторчо, не съм срещала мъж над 20-25, който да е изненадан от истерични, интригантстващи или плачещи жени, така че нищо от това, което се случва между момичетата, когато него го няма, не би го изненадало. Няма мъж, който да не си цени спокойствието, от друга страна, така че която успее да не го напряга,без да скучае, ще спечели. Засега само Дениз се справя.
🌹

Съгласна съм с това, че мъжете не обичат да бъдат напрягани. Но в случая всичко работи за Джулия Робъртс, защото тя не го напряга в по-голяма част от времето, а само когато е необходимо той да се направи на рицар и да я сложи под крилото си. Александра е умела сладострастница, не се е намерила на улицата. Познавам един от родителите й. Няма да питам кой ще спечели шоуто, защото искам да се забавлявам с него до края. Но ако е спечелила Алекс и връзката им е продължила, може някой път и лично да се запозная с ергена. Тогава ще дам сведения от първа ръка за него. Аз лично не съм пристрастна, все пак тук водещи са чувствата на Виктор, а не моите. Която той си избере, тази ще е. В крайна сметка дори и на децата си не казваме с кого да бъдат.

# 1 726
  • Вестерос
В широкия смисъл на неглижиращ всички егоизъм и липса на добра среда и възпитание, Александра е психопатна.

Нито една - НИТО ЕДНА крачка към стопляне на отношения, нито веднъж не каза "тук може би малко прекалих", когато е прекалила и минала много граници.
Нормалните хора имат усет за това, че не са безгрешни. Тя - не.
Не е вярно това, ама не ми се спори за глупости.

Все пак да я обиждаш на изрод говори много .. за теб и що за същество си ти, а не тя.

Аз също нямаше да спра да пея.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 13:27 от Tiffany А

# 1 727
  • Варна
На мен като не ми харесва някой или нещо, ставам и излизам навън. Когато сме доста непознати на едно място ще си мълча и няма заповеднически да казвам всички да млъкнат, щото съм станала с д-то нагоре.
Имам магазин за хранителни стоки, влизат две редовни клиентки и докато си пазаруват нещо си говорят и се смеят. Влиза трета редовна клиентка и почва да им прави забележка да мълчат, защото днес имала високо кръвно и й трябвало тишина. Същата работа.

# 1 728
Те нямат много свобода да щъкат из къщата. Времето е за снимки и скандали. Даже Людмила тръгна да се качва по стълбите, ама набързо я върнаха.

# 1 729
Odilia, разкажи за родителя, моля

# 1 730
Този спор ми напомня за 'оправданията' за войната. Ами не, за агресията адекватна причина няма. Не се понасят, има напрежение, дразнят се взаимно, затова не може да се каже кой точно е'виновен'. Но грозните обиди, подигравки и откровена простащина идват само от едната страна, при това от силата на мнозинството. Каквото и да направи Александра, няма да е ок. Те са се фиксирали в нея вече в нея и няма да се спрат.

# 1 731
  • SF
Аз бих спряла да пея не от уважение и обич, а за да не рева минути по-късно.

Александра скача, отяжда се (или се защитава, както е според нея), но ако това не внесе респект и тишина, надува гайдата.
Хич не харесвам хора, които започват яростно някаква борба, бунт и не могат да си я докарат докрая. Финишират с рев. И така прецакват и съмишлениците си, които са въвлечени в битката, а вместо да я водят, трябва да се наврат в ъгъла и да капитулират с плачещия пълководец.

# 1 732
  • София
Ами не, психопатите нямат емпатия, изобщо не биха се трогнали от поведението на Дениз и Капитонова, щяха хладнокръвно да чакат момент да ги смачкат. Всъщност, Боброва доста повече се доближава до този профил след демонстрираните вчера манипулационни техники. Александра по-скоро бих я определила като невротичка. Само че диагнози не се поставят по телевизора. Четете малко преди да използвате термини, пробутването на алтернативни, широки и не знам си какви значения е смешно оправдание.
Ето това е пример за абсолютно неправилно използване на "невротик". Терминът няма нищо общо с нервни изблици и тн., а работи, преди всичко, с високи нива на тревожност.
Дори и в широк смисъл не може да се ползва за този случай.

Има общо с раздразнителност, характерно е лесно поддаване на стрес, лесно разстройване, неспособност да се стабилизират емоциите Wink Така че доста общо има, но както казах, по телевизията нямаме ясна картинка, на специалистите им отнема години да поставят такива диагнози. Свободното им раздаване е вредно, а виждам и как се използва с чисто злобни подбуди.

# 1 733
  • Варна
Те нямат много свобода да щъкат из къщата. Времето е за снимки и скандали. Даже Людмила тръгна да се качва по стълбите, ама набързо я върнаха.

Ми тогава ще мълчи и ще се съобразява, като иска спокойствие, да изкара 2-3000 лв и ще си стои на тишина цяла седмица.

# 1 734
Вие очаквате риалити шоу американски формат в бг телевизия да ви възпитава вас и децата ви? Това се гледа за сеир. Всякакви други високопарни очаквания са от категорията преценки и представи на Елвира.

Дениз си е заключила профила, за да събира последователи, а не само зяпачи, които не са й followers. Това го правят много блогъри. Като съберат конкретна бройка, започват да рекламират и го правят публичен.
Да, да, вярвайте си.  Покажете ми друг инфлуенсър със затворен профил. И как това съвпадна с изцепките й в предаването и обидите от сорта "мръсен долен урод". Не знам дали знаете, но малко хора ще оценят по достойнство тези й възвишени приказки. Wink Пази се от хейта...упс...истината!
Daizy, май ти си вярваш също. Не е съвпаднало с изцепките. Профилът й беше затворен преди месец още. Капитонова също си затваряше профила преди време. Това го правят “млади” профили (нейният беше хакнат преди време и сега й е “нов”). Няма как да видиш на вече оборотните/ известните да им е “заключен”.
Да не мислиш, че  си заключват профилите, за да гледат подробно по 200 профила на ден и да преценяват дали да ги приемат. Това е абсурдно.Това е за увеличаване бройката на последователи.
Хейт получават всички - и Дениз и Сашка. Не знам защо някои се самозалъгвате, че само единият или другият имат фенове или хейтъри. Може да ви се иска. Но не е така. Капитонова си живее доволно финансово, рекламодателите са преценили, че е достатъчно “симпатична” или популярна. Убедена съм, че и на Дениз не й се е отразило зле на светския живот, защото разбираш ли обидила Сашка. Дреме им на мъжете, които я намират за симпатична, спокойна и красива.
Всъщност практиката на Сашка не изглежда да процъфтява така професионално каквито заявки даваше - направо е смешна с тия йога глупости.  “Психолог” с панамера, ама иначе в най обикновено жилище. Дисонанс? Ясно е по какви канали е нейната мимолетна издръжка. Затова изглежда изхабена.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 13:36 от Linda*kiss

# 1 735
Odilia, разкажи за родителя, моля

Предполагам не е редно. Само ще кажа, че е много готин и печен, усмихнат човек, има чудесно тяло, което Александра е наследила и освен българско, има и чуждо гражданство. Освен това не са бедни хора.

# 1 736
Мъжът ми като види Питонова и Дениз не спира да ги псува.
Викам му "Спри, бе! Всичко е сценарий! Сценарий ! Какво толкова се вживяваш?"
Като е такъв сценарий, значи да чакаме момичетата да участват в следващия сезон на "Съни бийч" примерно, или поне една наградка "Икар" да отнесат у дома.
Как в "Съдби на кръстопът" са толкова фалшиви, а в риалититата - не? Дали минават курс преди да се запишат... хех.

Сарказмът настрана, сценарий са репликите на Наум, игрите и допускам, че и Виктор е подпомаган с това коя да си тръгне - ако се чуди между Венета и Елвира (примерно), продукцията му казва - Венета ни е по-нужна за шоуто. Това е.

# 1 737
  • Вестерос
Ами не, психопатите нямат емпатия, изобщо не биха се трогнали от поведението на Дениз и Капитонова, щяха хладнокръвно да чакат момент да ги смачкат. Всъщност, Боброва доста повече се доближава до този профил след демонстрираните вчера манипулационни техники. Александра по-скоро бих я определила като невротичка. Само че диагнози не се поставят по телевизора. Четете малко преди да използвате термини, пробутването на алтернативни, широки и не знам си какви значения е смешно оправдание.
Ето това е пример за абсолютно неправилно използване на "невротик". Терминът няма нищо общо с нервни изблици и тн., а работи, преди всичко, с високи нива на тревожност.
Дори и в широк смисъл не може да се ползва за този случай.

Има общо с раздразнителност, характерно е лесно поддаване на стрес, лесно разстройване, неспособност да се стабилизират емоциите Wink Така че доста общо има, но както казах, по телевизията нямаме ясна картинка, на специалистите им отнема години да поставят такива диагнози. Свободното им раздаване е вредно, а виждам и как се използва с чисто злобни подбуди.
Няма смисъл повече да обясняваш, който разбрал, разбрал 🙂
...

Марта и Деница и на мен ми паднаха в очите. Най-грозно ми е, че вместо да се кефят на времето насаме с Виктор, те намилат за Александра, уж да му отворели очите. Той няколко пъти го каза в няколко епизода, защо все за нея му говорят, не го кефи това, а и кой мъж би...ама толкова са им възможностите, умствените... Смешни отстрани са.

# 1 738
Вие очаквате риалити шоу американски формат в бг телевизия да ви възпитава вас и децата ви? Това се гледа за сеир. Всякакви други високопарни очаквания са от категорията преценки и представи на Елвира.

Дениз си е заключила профила, за да събира последователи, а не само зяпачи, които не са й followers. Това го правят много блогъри. Като съберат конкретна бройка, започват да рекламират и го правят публичен.
Да, да, вярвайте си.  Покажете ми друг инфлуенсър със затворен профил. И как това съвпадна с изцепките й в предаването и обидите от сорта "мръсен долен урод". Не знам дали знаете, но малко хора ще оценят по достойнство тези й възвишени приказки. Wink Пази се от хейта...упс...истината!
Daizy, не е съвпаднало с изцепките. Профилът й беше затворен преди месец още.
Капитонова също си затваряше профила преди време. Това го правят “млади” профили (нейният беше хакнат преди време и сега й е “нов”). Няма как да видиш на вече оборотните/ известните да им е “заключен”.
Да не мислиш, че  си заключват профилите, за да гледат подробно по 200 профила на ден и да преценяват дали да ги приемат. Това е абсурдно.Това е за увеличаване бройката на последователи. Ти пък поне нали се интересуваше от звезди.
Хейт получават всички - и Дениз и Сашка. Не знам защо някои се самозалъгвате, че само единият или другият имат фенове или хейтъри. Може да ви се иска. Но не е така. Капитонова си живее доволно финансово, рекламодателите са преценили, че е достатъчно “симпатична” или популярна. Пък може да се залъгвате колкото искате, че понеже някой обидил друг и вече край със светския му живот.

Само преди няколко дни, профилът на Дениз беше активен, както и от започването на предаването, доста често ми излизат нейни снимки във фийда. Така, че има вероятност за избягването на хейт да е заключен. Не съм я последвала.

# 1 739
  • София
Добре де - Сид си имала годеник преди да влезе в предаването, Капитонова си имала някакъв чичак от години. Ми не ги ли проучват тези жени, преди да ги вкарат в подобен формат?

Защо да ги проучват като вероятно се знаят, поне по това коя чия любовница е била, това е затворен кръг. Същото като с конкурсите за красота и плеймейт - знае се коя коя е и какво иска.

Общи условия

Активация на акаунт