🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 475
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 980
  • SF
Иска ми се пак да ви напомня, че Марта и Деница бяха избрани да изиграят ролята на по-големите и загрижени приятелки на Виктор с любезното съдействие на продукцията.
До момента и двеме му показаха, че може да ги ползва за душеприказчици и на първо място са приятели, които с балсамов глас и спокоен тон, могат да поговорят за всичко.
Иначе самите Марта и Деница не са от един дол дренки и не биха се  консолидирали за една такава постъпка.

# 1 981
А с кой е Елвира?

# 1 982
  • Варна

Не каза име, каза с какво се занимава и че е голямата й любов.

# 1 983
Разбираме те, *Камея... А филтрите са покъртителни! Тези от Snapchat са просто наистина за хлапенца на 12 годинки! Как е възможно жени на и над 30 да ползват такова нещо? Гледам и разни баш лели, и баби вече, из моите приятелки във Фейса си накачурват снимки с ултрафилтри, които променят чертите на лицата дори. И верно ли си представят тия хора, че някой вярва, че изглеждат по този начин?
Цялата тази мания за обработка с филтри на снимки и видеа за мен е някакво болестно състояние. Но в момента много неща са супер изкривени -истерията за последователи и лайкове, преобърнатата представа за красота. Има един документален филм в НВО - Fake Famous, който е доста интересен експеримент (ако някой иска може да го гледа).
Искрено се надявам тази мания да отмине скоро.

# 1 984
Футболен анализатор във “великобританска компания”. Имаше коментари, че едва ли не се е излъгала с момче плейбой.

# 1 985
Тоест да се успокоим дружно, че вече не е девствена?

# 1 986
Тоест да се успокоим дружно, че вече не е девствена?
Вероятно да.

# 1 987
Примерът със стадото е неприложим в случая, защото момичетата са много различни и са се обособили в лагери
Вярно, че не е стадо. Аз виждам овчарско куче, овце и ред чуруликащи птици на жица.

# 1 988
А не мислите ли , че ако по -големите моми- Деница и Марта  бяха истински и не злобни, не можеха ли да я дръпнат Александра и да и помогнат. В смисъл щом те напряга ситуацията, вместо по-лесното да се приобщиш към стадото, което те направиха от завист. Не можаха ли да разговарят с нея. Да и дадат някаква подкрепа, за да не се чувства така. Да и кажат грешките. Така мисля, че тя би се усетила повече. А те отидоха първо при Общака, да я ковладят. Защото видиш ли, бяха подбутнати. Ама не те ще си нарушават спокойствието, защо? И в двете забелязвам, инерция. Те вече се отдадоха, на релакс единствено. Сега когато хората ги хеитят е, защото те като жени с повече опит се поддадоха на манипулациите на другите. Не че са срещу Александра. Еми те като са на почивка, що да се напрягат. Аз тук не виждам някой да е влязъл за любов. Защо ли?

# 1 989
  • Sofia
Браво на Елвира, всеки заслужава да бъде щастлив и обичан. Пожелавам й го. 😀Относно словесните атаки, обидите и квалификациите - дълги години бях привърженик на теорията "убий простака с мълчание", което се оказа изключително грешно. Простакът не може да разбере, осмисли и асимилира подобна тактика. Вместо това му поникват криле, става още по-агресивен, нападателен и зъл. Затова бързо, ясно, категорично и безусловно трябва да бъде сложен на мястото му. Без истерии и крясъци, разбира се. Това последното Александра не го умее, а именно от нея го очаквах.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 18:15 от Crystal_Noir

# 1 990
Меглена Ангелова в ББ беше топ оф дъ топа в това отношение. Какво самообладание само имаше. Респект.

# 1 991
Меглена Ангелова в ББ беше топ оф дъ топа в това отношение. Какво самообладание само имаше. Респект.
е, това вече преля чашата.... Ще ме караш Тета да ходя да търся записите на ББрадъра.... 🧐 Нямаш срам така да ме подкокоросваш.... 🤣😅 Заповядай една роза от мен 🌹
Свършили Ергена - или поне да съм по-точна - изпишат ли се темите тук по Ергена, отивам да търся тези епизоди....
А първоначално когато изписахте ББ, тук в темата, си помислих за по-предният министър-председател 🤦

# 1 992
  • София
Аз не виждам стадо, а по-скоро група хиени, които са готови да разкъсат всеки, който влезе в полезрението на Виктор. Първо на прицел беше Блага, сега е Александра. Ако след това насочи вниманието си към някоя от тях, другите хиени автоматично ще насочат агресията си към нея и бързо ще забравят за Александра.

# 1 993
Предполагам, не, всъщност съм сигурна, че Александра ще изнесе шоуто на гърба си, ставайки изкупителна жертва на всички, както се изрази Касиопея преди мен, хиени там.... И за какво?
За да си напълнят джобовете сценаристи, медия и т.н. затова няма да го гледам повече...

# 1 994
Изчетох всичко но не видях дали имаше коментар относно писмото което даде Виктор на Дениз на края на епизода. Какво е това? Не съм ориентирана нещо.

Относно ИГ магазина на Дениз, не се отваря, явно и тя чете тук и го е затворила на бързо. Знам че не обичате психо анализи,обаче за мен тя е психопат/социопат, като Др Джекил и Мр Хайд. Аз айо срещна такава бих бягала на далеч. Не мисля че я е срам сега от поведението и, мисля че се има за лошо момиче и че такова поведение впечатлява подобните на нея ниво мутреси.

Общи условия

Активация на акаунт