🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 480
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 040
Издръжката на дете няма нищо общо с издръжката на бивш съпруг. По СК са отделни неща.
Естествено че е избор на бившия й съпруг...това никой не оспорва.

Просто в БГ да се дава издръжка на съпруг, освен на дете, след развода, е рядко практикувано.

# 2 041
Марта на бившия си такава реклама му направи при срещата си с Виктор, че ако той е благодетелят, трябва да ѝ вдигне издръжката двойно! 😃😃😃

# 2 042
Ох, тази среща...пуста среща...аз така и не я гледах....не изпитах и желание да я гледам де....
От тук се осведомявам много добре 🤗
А за какво писмо се говори от Виктор към Дениз в края? Аз уж гледах целият епизод, включително и края, но това не видях....

# 2 043
  • София
Марта не е женена...от кадЯ на кадя мъж й ще я издържа след развода?

Ами първо от чисто законова гледна точка - непълнолетната им дъщеря е под грижите на Марта, съответно ѝ се полагат някакви пари за издръжка на детето. И второ, от чисто морална - може бившият съпруг на Марта да е мъж на място и в знак на признание към това, че тя е приоритизирала детето пред развитие на кариера, да иска да ѝ осигури комфортен начин на живот, въпреки че вече не са заедно. Няма лошо. А и вече коментирах, че сферата на Марта не е добре платена у нас, така че като нищо да има нужда от някаква финансова подкрепа. Обаче не мисля, че нейната ситуация и тази на Дениз, Виктория и co., трябва да бъдат описвани с една и съща дума - държанка. Грозно е.

Сега по друга тема - някой може ли да ми обясни защо тоооооолкова много спрягате Питонова (топ прякор Laughing ) за хитра и подмолна? Та нейните номера са толкова очевидни, аз лично даже съм разочарована, защото очаквах по-сериозни манипулации и игрички от руската школа, пък то...най-елементарното, отиде да нарежда Александра пред Виктор.

Ще дам няколко конкретни примера - "обслужването" на Виктор на масата. Обработката на Александра след срещата - превъзнасянето на целувката, омаловажаването на чуждите, намеците за меркантилност. За мен тропането пред Виктор беше лошо изпълнение, прекалено прозрачно и той усети. Но намекна, че всички са на това мнение, заедно с Дениз изпратиха и други вестителки да го обработват. Самата тя призна, че й доставя удоволствие да манипулира Александра, което пък навежда на мисли за психотичност, въпреки че тя е тази, които раздава такива диагнози за другите. Което пък всъщност също е типично за клъстът Б например. Видно не харесва Виктор, но все пак е склонна да го целува, само за да събере муниции срещу опонентките си. Но да, не е достатъчно изпечена, някои от похватите й са доста тромави и бърка в много случаи. Острани доста си личи, особено за тренирано око, но пък вътре не блестят с капацитета да засекат и да се справят с такива, а има и други като нея, та номерата й минават.

За казаното за Марта съм съгласна. Тя си е отдала младостта на мъж, с години по-голям от нея, и на детето им. Най-малкото, което той може да направи, е да я подпомогне сега. Това, че повечето не биха постъпили така с жените си, дори те да бяха блъскали наравно с тях, говори зле за мъжете, не за жените им.

# 2 044
А за какво писмо се говори от Виктор към Дениз в края? Аз уж гледах целият епизод, включително и края, но това не видях....
Виктор като даваше на Дениз розата, в комплект с китката ѝ даде и плик.
Дениз пита сега ли да го отваря или после. Той ѝ отговори да го направи, когато прецени.

Има възможност да я кани на среща, но може и да е нещо съвсем друго.
Може и сценарийно някаква друга интрига да сплитат и да уравновесяват везната между лагерите - след гривната за Александра, това да е подарък за тези от другия лагер.

А може и да са им оставили копие на фактурата за гривната, че да не се мъчат в лутане колко точно струва. Joy

# 2 045

А може и да са им оставили копие на фактурата за гривната, че да не се мъчат в лутане колко точно струва. Joy

Задавих се! Честно!

# 2 046
Ох, Гери, златна си 🤗
Това не бях видяла. Всъщност розите наистина изпуснах и не направих труда си да върна назад... Гледах последните 3 дето получиха рози...

# 2 047

Задавих се! Честно!
Ами така де Smile! Да знаят поне какво са изпуснали.
Ако фактурата е била в лири, със сигурност са приложили и извлечение на актуалния курс TRY - BGN, че тя лирата много играеше. А нашите санаториумки нали го изграят луксозни затворнички без инфо за външния свят. А и Зори джи  я няма малко и тя да им внесе светлина.

# 2 048
Като стана въпрос за розите, Виктор ми беше много смешен последния път. Бяха останали две рози накрая, една по-големичка и една по-сдухана. Той театрално отдели по-голямата роза на страна, взе другата и си пое дълбоко дъх, а аз си умрях от хилеж - каква драма, какъв съспенс, какво подбиране и оглеждане на розите Grinning Сетих се и за коментара на Венета веднъж, че нейната роза много я бил мачкал Joy

# 2 049
  • Terra incognita
Зсраствуйте, друзя! А вий пихте ли си вече хапчетата за психически отклонения и биОполярно разстройство?
Тая био мода и в психиятрията вече плъзна, ееех. Биото си е био, кой каквото ще да ви разправя.

# 2 050
А Вики, не си пих... Забравих ги и се чудя днес какво ми е биосдухано 🤣

# 2 051
По повод на корекциите, да разтуша малко атмосферата тук. Хубаво е да останем позитивни.
Та, има една история, мисля, че е вярна. Японец съди жена си, защото го е излъгала, че е красива, но му е родила грозни деца....
Да започнем от това, че не е японец, а китаец. И не е вярна историята. Жълт китайски вестник 😂 скалъпва това нещо и моделката, чиято снимка е ползвана за целта, съди изданието за клевета и уронване на името ѝ. Останалото се е превърнало в градска легенда.
Тук е бутикът на Дениз, но наистина от онзи линк не се отваря.
https://instagram.com/denizhayrulaboutique?utm_medium=copy_link
Сега се връщам да ви изчета.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 16:39 от Анонимен

# 2 052
Тоест тя е държанка, защото мъж в момента тя няма. Това казвам. Това и ти каза в предния си пост.

Не мисля, че е държанка, защото думата държанка включва секс. А ако жената се е разделила с мъжа си и той продължава да й дава издръжка (по собствено или по съдебно решение), просто е разведена жена. Има разлика. Не мисля, че Марта е държанка. Разведена е.

# 2 053
Мисля, че някой тук беше споменавал, че Марта е загубила и двамата си родители (непроверена информация), което би обяснило продължителна помощ от страна на бившия ѝ мъж. Ако наистина е така, това само подкрепя имиджа, който тя му изгради на срещата с Виктор.

# 2 054
А забелязахте ли цените, на които Хайрула продава ....... нещата, които подава?

Че са тотални парцали, е ясно на всички. Само един позитив мога да отбележа. Хайрула поне не се е опитала да им слага извънземни цени, просто щото бил нейн "бутика".

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 17:24 от geri1919

Общи условия

Активация на акаунт