🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 507
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Ама какъв е този бутик?? Нямам нищо против втората употреба. Понякога има страхотни попадения. В Англия и във Франция съм влизала в истински бутици за втора употреба и съм си тръгвала с великолепни находки. Нещо подобно се опитаха да направят и тук - In&Out, но не съм си харесвала нищо, честно казано. Малко ми идват занемарени нещата. Както и да е. Исках да напиша, че на Дениз предложенията са направо обида за думата “бутик”. Евтини парцалки, буквално и преносно. Не знам от кой век са, но дори за домашни дрехи не бих ги носила. Едно нещо не ми хвана окото. А гледах и на Людмила страничката с дрехи - същата история, не знам кой ги купува тези “модни предложения на изгодни цени”. Все едно. Живи и здрави да са. Както казваше Божинката: “Най-важното е да сме живи здрави.” Grinning

# 2 056
Добре, не е държанка, а безработна жена.
На соц.помощи от бившия.

Законово право на издръжка имат лица, които са неспособни сами да се издържат. Неработоспособни са.
Марта такава ли е? Така излиза...

Издръжка бивш съпруг получава, ако не той е виновтия за развода, и ако виновния има възможност да дава издръжка

Извън закона, всеки може да дава на всеки пари. Въпросът е защо, и налага ли се...

# 2 057
Мисля, че някой тук беше споменавал, че Марта е загубила и двамата си родители (непроверена информация), което би обяснило продължителна помощ от страна на бившия ѝ мъж. Ако наистина е така, това само подкрепя имиджа, който тя му изгради на срещата с Виктор.
Мисля, че можем да я пишем проверена информация.
Антон Стефанов може да е всякакъв, но не смятам, че за това специално би писал свободно съчинение и мисля на тази статия във вестника да му се доверя.
Вероятно наистина е така.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 16:42 от geri1919

# 2 058
  • Terra incognita
Какъв бутик е туй, бре Joy ?
Дрехите са пълни парцаля!
Да ги беше привела в приличен търговски вид, поне, някои са супер омачкани и гнусни:

Ааааа, чий е този задник?????

# 2 059
  • София
"Дрешките" няма да коментирам, но ми направи впечатление под какъв лош ъгъл са направени снимките. Видно е, че сама е снимала, съотвено доста трудно да докара качествен резултат по този начин, поне един селфи стик да беше взела. Защото при такива фотографски умения, и висша мода да бяха дрехите, пак щяха да изглеждат ужасно.

# 2 060
Дрехите са толкова хубави, както съдържателката на "БутикЯ"

# 2 061
Добре, не е държанка, а безработна жена.
На соц.помощи от бившия.

Законово право на издръжка имат лица, които са неспособни сами да се издържат. Неработоспособни са.
Марта такава ли е? Така излиза...

Издръжка бивш съпруг получава, ако не той е виновтия за развода, и ако виновния има възможност да дава издръжка

Извън закона, всеки може да дава на всеки пари. Въпросът е защо, и налага ли се...

Отделно от това нали Виктор пита Марта право куме в очи влюбена ли е в него, тя кза не и почна да замазва как наскоро се била разделила с мъжа си

# 2 062
  • Terra incognita
Онлайн бутик, висша мода по мърляви пантофи, язък ти за претенциите:

# 2 063
Като си представя тези боденца на Дениз къде са били, единствено за ритуално горене бих ги купила. За стила да не говорим.

Моите 2 цента по темата с интервенциите - историята за китайо-японеца може да е фейк, но съм си мислила за детето на Петканова след ремонта на носовете им. Преди много харесвах Александра визуално и носът ѝ допринасяше за различното ѝ излъчване. Сега просто е една от всички.

При някои хора става абсолютна мания, като Райна Караянева (първата ѝ операция е била преди да стане пълнолетна) и Джулиана Гани, които многократно правят ринопластики, не знам не се ли страхуват, че един ден ги чака съдбата на Майкъл Джексън. Самата аз съм страшен хипохондрик и идеята за постоянни операции ме отказва да правя каквото и да е.

Освен мода, има и един друг момент, свързан отново с това, което се налага като стандарт за красота, а именно синдромът на изкривеното огледало или телесна дисморфия. Пак ще спомена Петканова, но тя обясняваше как преди да се реши на операция, вкъщи като е била без грим и е минавала покрай огледало, все едно е виждала мръсно петно на лицето си на мястото на носа; освен това винаги се е стараела да позира под определен ъгъл, за да ѝ харесва на самата нея.

За съжаление много хора падат в този капан било то защото професията им е в такъв жесток сектор, или просто имат проблем със самооценката си и това какво ги прави ценни и различни. Вчера четох публикация на певицата Камила Кабейо в Инстаграм, в която обяснява как за пореден път я дебнат папараци на плажа и тя в старанието си да изглежда добре, не е можела да диша и я боляло от стягане на корема, така че после да не пишат за нея пак грозни неща за фигурата ѝ и си е спомнила как като малка е била много щастлива на плажа, а този момент сега е бил най-нещастният ѝ на същото място.

Извинявам се, че стана дълго и благодаря на прочелите.

# 2 064
А за бутикЯ да ви питам: идеята е Дениз да избира “находките” в него ли?
Щото по мое скромно мнение Дениз разбира от мода колкото Сид от атомна енергетика

# 2 065
Това са хора с проблеми тежки. Болни хора. Тъжно е. Съжалявам ги, че вместо да работят за повишаване на самооценката си, лягат под ножа.
За корекциите говоря..

# 2 066
  • Мюнхен
Мисля, че някой тук беше споменавал, че Марта е загубила и двамата си родители (непроверена информация), което би обяснило продължителна помощ от страна на бившия ѝ мъж. Ако наистина е така, това само подкрепя имиджа, който тя му изгради на срещата с Виктор.

Ами браво, ако е така, наистина. Повече такива мъже трябва да има. Имам чувството, че толкова сме свикнали на циркаджийски разводи на родна почва, че като попаднем на някаква такава двойка, която се е разделила културно, че даже и има някаква помощ от единия към другия партньор, първата реакция е малко като на Тета - "Ама как така? Защо дава извън законовите норми и налага ли се?"

Имал-дал. Пък и всички сме наясно, че законово определените издръжки са смешна сума и не стигат за нищо. Наистина говори изцяло позитивно за бившия на Марта, че не е седнал да чете СК до запетайките и да дава само определената сума. Не е дребнав характер явно и след като Марта говори толкова хубаво за него, наистина го оценява, така че аз в тая ситуация виждам само позитиви. Ако ще всичките разходи да ѝ поема, чак до водата и тока, това са разходи и на общото им дете в жилището, което то обитава.

# 2 067
  • София
Алекс беше много по-красива със стария нос, сега изглежда странно под някои ъгли. Да не говорим за Преслава и Камелия, които точно на Майкъл си бият, един такъв зомби вид. Малкият чип нос не отива на всяко лице.

Александра например смятам, щеше да изглежда доста по-добре с няколко размера по-малки устни. Брадичката не знам правила ли я е, но пък тя с малка нямаше да изглежда добре, защото лицето й е огромно. Та сама по себе си брадичката изглежда кофти, но на нейното лице като цяло се връзва. Може би малко по-малка щеше да е по-добре все пак, но не и малка.

За Габриела си мисля същото, с по-малко устни (и тъмна коса) би изглжда доста по-добре. Носът й не й е кой знае какъв проблем.

# 2 068
Да дава и да помага...да.
Но да я издържа изцяло..тя да не е саката?
Щом има дете, е редно да се стегне тая майка, да си стъпи на краката и да си гледа детето! Това дете не е само на мъжа й,...отговорност не виждам в нея като родител, по отношение на детето което е създала.
Или е на принципа че друг й е длъжен да й го гледа?
Това не ми харесва. Не ме интересува иначе живота й...
И утре ако мъжът й се спомине, какво прави тя...хваща се на следващия клон, пардон мъж с пари...който да й издържа детето ли...

За мен тя няма родителски капацитет. Майчинството не е само да бършеш сополи. А да подходиш отговорно за това дете.

# 2 069
На Дениз парцалките май са носени дрехи от нейния гардероб. Изглежда сме един набор, но вкусът ѝ е застинал в 2008 година. Поли и рокли, които едва покриват дупето, дънки с ужасно ниска талия, тениски с кучета, зайчета и котета. Истински кошмар. Питонова може много да я критикувам, но е една от най-добре облечените.

Общи условия

Активация на акаунт