🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 695
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 250
Бонбонова дали е ревала докато.....нали.....

Не ми се вярва. 🤣🤣 Циркът е само, за пред ефира. Като спрат камерите и тази **** машина, става съвсем различна!

# 2 251
Така че не смятам, че въпреки че ние не разполагаме с думи от Марта, си изсмуквами от пръстите версията, че бившия й я издържа. Шансът това да е така е 99%, а шансът Марта да се самоиздържа клони към нула....

Добре де, това какво значение има? Ами нейна работа си е как ще си живее живота. Това не я прави по-лоша, по-глупава или по-недстойна от останалите жени.

# 2 252
  • Terra incognita
То беше ясно, че Витко не би пропуснал да отблеежи гол във вратата на Блажето. Личеше си, че го привлича сексуално. Начесал е крастата и толкоз. Дано не е ревала, че отново е наранена.
Абе не знам, ама мен на мястото на Виторио бая би ме било срам да бъда с която и да е от селекцията след Хриси Парова.
Защо? Тази Парова да не би да е мис Свят, нещо? Съвсем обикновена жена. Дори не знаем по характер каква е.

# 2 253
Начесал е крастата и толкоз.
Дано не е буквално!

# 2 254
Докато сме още на темата Блага, да дам едни 2ст'инки.
Имаше един момент в епизода със срещата с Александра, когато Блага малко през сълзи и трудно-намираща думи да обясни , че най-много изпитва страх да не бъде излъгана отново. И ми стана едно..... хайде да не е жално, защото не е, но по-скоро някаква емпатия или съпричастност. Напълно разбираем е този страх в контекста на миналото на Блага.
И в следващия момент човек си казва:
"Абе, Блага! Абе, голяма бяла птицо (не лебед)! Като ти е такава голяма рана и си толкова лабилна в този си страх (без да го укорявам), от какъв зор отиде да търсиш мъж в "Ергенът", където шанса да ти се омотае главата от среда, режисирани моменти, неясно доколко реално поведение на ответната страна, емоцията на момента и куп други фактори? И накрая Блага пак разочарована." 

# 2 255
”Виктор иска да знае цялата истина” - как ли не умира Наградата за тази истина. Ама не върви да напишат вместо това ”Ани Владимирова има хонорар обещан, ако разбута тази нишка, изработо ѝ го” или ”сценарият е да си направиш харакири с признание за девственост, никакво тръгване преди това!”

# 2 256
  • София
Защо? Тази Парова да не би да е мис Свят, нещо? Съвсем обикновена жена. Дори не знаем по характер каква е.

Аз се загледах в едно интервю с нея, говореше доста артикулирано и интелигентно. Определено ми направи добро впечатление, има си класа жената. Наистина не виждам коя в предаването може да се сравнява с нея.

# 2 257
  • Terra incognita
Не знам как Блажка може да си помисли, че някой мъж би погледнал на нея сериозно, при положение, че си сваля гащите където свари. В смисъл, мъжете това го тълкуват като покана за секс и нищо повече. Тя едно трофейче, едва ли ще се намери мъж, който да види в нея майка на децата си, ако продължи тази си линия на поведение. Та, мисълта ми е- да, наранявана е и ще бъде още много наранявана, защото в главата й е един тюрлю гювеч, уж иска сериозна връзка, а в следващия момент се държи като тружрничка на магистралата. Тази пошлост й идва органично и мъжете интуитивно я изключват от сериозните си намерения, защото в поведението й има много червени лампи. Причината да бъде наранявана не е в мъжете, а в самата нея. Хубаво е да го осмисли и да спре да ръси простотии типа "ходещ секс" и най- вече да спре да си мисли, че свалените гащи и това, че е лесна са много куул за мъжете. Да, куул са, но за една- две нощи.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 15:01 от VickyTaylor

# 2 258
Така че не смятам, че въпреки че ние не разполагаме с думи от Марта, си изсмуквами от пръстите версията, че бившия й я издържа. Шансът това да е така е 99%, а шансът Марта да се самоиздържа клони към нула....

Добре де, това какво значение има? Ами нейна работа си е как ще си живее живота. Това не я прави по-лоша, по-глупава или по-недстойна от останалите жени.

Никакво!
То кое има изобщо значение от това предаване? По твоята логика да вземем да закрием темата, че и без това предаването е една тъпня и няма смисъл от коментари....

# 2 259
  • Terra incognita
Това, че се държи добре по време на интервю и има добра артикулация не означава, че не крие кофти характер и женска злоба. Аз това имах предвид. Много хора са едни пред камерата, докато не се вкарат в някой формат като ББ и тогава магията рязко се разваля. Не казвам, че е такава, просто аз съм си малко Тома Неверни и се съмнявам във всичко.

Аз се загледах в едно интервю с нея, говореше доста артикулирано и интелигентно. Определено ми направи добро впечатление, има си класа жената. Наистина не виждам коя в предаването може да се сравнява с нея.

# 2 260
За Блага доста по-назад писах, че ревът ѝ не беше от страх да не бъде наранена, а от страх пак да не я унижат като не я изберат. Ужасяващи комплекси и неувереност има това момиче. Вероятно в тая плеймейтска среда бая са я гаврили, че е ниска, дунда, циганка. Вероятно я комплексира и фактът, че мъжете в живота ѝ са я зарязвали като е идвал момента за семейство и деца. Понатрупала е тая комплекси и влезнала да си ги избива в тоя мелачка. Жал ми е за нея от ден едно. Все се тресе от страх и ужас да не стане пак “не избирам теб”. А то така ще стане

# 2 261
  • София
Това, че се държи добре по време на интервю и има добра артикулация не означава, че не крие кофти характер и женска злоба. Аз това имах предвид. Много хора са едни пред камерата, докато не се вкарат в някой формат като ББ и тогава магията рязко се разваля. Не казвам, че е такава, просто аз съм си малко Тома Неверни и се съмнявам във всичко.
Скрит текст:

Разбира се, разбира се. Но показа някакви качества, с които поне на първо четене превъзхожда тези в предаването. А вече какво друго крие, или как би се представила тя в други обстоятелства, нямам как да знаем. Но изглежда добре, тренира усилено, работи, показва интелект и има добра мисловна конструкция... това няма как да се симулира, и не е никак малко.

# 2 262
За Блага доста по-назад писах, че ревът ѝ не беше от страх да не бъде наранена, а от страх пак да не я унижат като не я изберат. Ужасяващи комплекси и неувереност има това момиче. Вероятно в тая плеймейтска среда бая са я гаврили, че е ниска, дунда, циганка. Вероятно я комплексира и фактът, че мъжете в живота ѝ са я зарязвали като е идвал момента за семейство и деца. Понатрупала е тая комплекси и влезнала да си ги избива в тоя мелачка. Жал ми е за нея от ден едно. Все се тресе от страх и ужас да не стане пак “не избирам теб”. А то така ще стане
Добре де, Танчитка. И така да е.
Отново се стига го въпроса какво прави Блага там, като е ясно изначално, без да сме видяли каквото и да е от формата, че средата ще бъде враждебна, твърде вероятно и агресивна?
Няма как Блага да не знае за себе си, че е по-лабилна и трудно, да не кажа никак, не се оправя в подобна обстановка. Отиваш някъде, където шанса ти е 1/22 (т.е. някъде около 4,5%), със сигурност ще бъдеш нападан, а единственото, което предлагащ е "ходещ секс" по нейните собствени думи. Нейното е малко causa perduta, както и да го погледнеш. Освен това, предаването не е нито конкурс за красота, нито такъв за еротика. И това е важно, но и други качества се търсят. Единственият ѝ шанс е, ако ергенът се влюби в нея  от пръв поглед и си изгуби ума. Но в такъв случай, заминава цялото предаване.....

# 2 263
Още нещо да си допълня за Блажка. Май моминството на 32 ѝ дотежава вече и също e багажа с комплекси. Фактът, че баща ѝ я посъветвал да се запише за Ергенът ми говори много - значи има натиск от близките вече да  среща някой. Много мечешка услуга ѝ правят. Това момиче е такава комплексарка, че това с гащите беше най-малката ѝ изцепка. Още малко да ѝ се затегне примката и ще стане страшно.
А за Сашка, колкото повече я гледам и я обсъждаме, толкова повече достигам до извода, че тя просто си е такава. Изобщо, ама изобщо не е изкуствена - даже напротив просташки първична е. Ама и онова трио вътре са страшни простакеси. Вместо да я наритат в ъгъла с игнор, те я проворират и тя печели дивиденти. Марула се кефи, че я мачкала яко, но това показв само колко болна и жалка женица е самата тя.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 14:23 от Танчитка

# 2 264
Скрит текст:
Още нещо да си допълня за Блажка. Май моминството на 32 ѝ дотежава вече и също в багажа с комплекси. Фактът, че баща ѝ я посъветвал да се запише за Ергенът ми говори много - значи има натиск от близките вече да създава среща някой. Много мечешка услуга ѝ правят. Това момиче е такава комплексарка, че това с гащите беше най-малката ѝ изцепка. Още малко да ѝ се затегне примката и ще стане страшно.
А за Сашка, колкото повече я гледам и я обсъждаме, толкова повече достигам до извода, че тя просто си е такава. Изобщо, ама изобщо не е изкуствена - даже напротив просташки първична е. Ама и онова трио вътре са страшни простакеси. Вместо да я наритат в ъгъла с игнор, те я проворират и тя печели дивиденти.
Марула се кефи, че я мачкала яко, но това показв само колко болна и жалка женица е самата тя.

Ще се хвана за това изречение. Жени, които гледат да "мачкат" други хора ми говори за липса на топлота и емпатия. А това показва душевна пустота и нито една прочетена книга. Жал ми е за такива хора.

Общи условия

Активация на акаунт