🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 705
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 235
Игнорирайте последното  ми мнение. За друга тема е, но не ми дава да го изтрия.

Ще ме е яд Сашка да си тръгне, защото по този начин ще се предаде под натиска на останалите и те ще си умрат от кеф, че са я изгонили. Искам да издържи докрая и да им натрие носовете.

# 2 236
Тази психоложка, която се пробва някакви анализи да прави в инстаграм.........
Айде няма да квалифицирам никак, но да вземе да се поусъвършенства още доста.
Крайно пристрастния ѝ пък анализ говори много...... но не точно за това, което ни показаха в предаването.
Използването на точно два "термина" (триъгълника на Карпман и типажа женска и мъжка енергия) далеч не го прави психологически анализ.
Тук съм прочитала доста по точни и обективни мнения и анализи, макар и да не се крият зад два термина.
Толкова!
Здравете, форумни анализатори Wink ! По едно кафе имате от мен. Coffee

# 2 237
  • София
Много непрофесионален и неправилен анализ е направила тази "психоложка". Правилно е това, което казва Вики за триъгълника на Карпман и травмите. В него, всъщност обвинителите са тези, които искат да спечелят на всяка цена. Виктор трудно може да бъде причислен към ролята на спасител, защото той всячески отбягва конфликта. В същото време остава сляпа за манипулациите на Капитонова, които тя самата признава. Тъжно е да гледаш как някой с претенции да бъде психолог се опитва да използва психологията за да пробутва видно пристрастните си позиции. Изключително неетично е това.

# 2 238
"Ергенът".. Виктор Стоянов е бил в интимни отношения с една от най-огнените девойки в шоуто... С "бонбончето" Благовеста! Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

"Много мило!" Trollface Joy

# 2 239
За "психолог" който може да даде оценка за нечии чувства от монтирано, рязано предаване, без дори да е имал личен контакт с участниците на анализа...бих казала бягайте надалеч. По-голяма антиреклама за нея не бих могла да измисля.
Само някой да види целувките с Александра и Капитонова и ще стане ясно към коя има предпочитания Ергена. Не съм сигурна, че която и да е от двете го харесва. Смятам че Виктор изпитва симпатии към Алекс. Обаче бих искала тук да вметна, че съм впечатлена от Ергена. Да влезеш в такова скандално риалити и самия ти да се държиш що годе на ниво и да си настрана от най-големите излагации си е постижение. В началото го хейтих, смятах че няма да може да си подаде главата навън от срам, ама ето...даже за маретките покрай него заговорихме и то без големи нападки Grinning Маретите без да знаят голям удар са направили с рекламата. Еми за Виктор такъв, онакъв...ама човека се държи на положение за мое голямо изумление. Simple Smile

# 2 240
"Ергенът".. Виктор Стоянов е бил в интимни отношения с една от най-огнените девойки в шоуто... С "бонбончето" Благовеста! Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

То кой ли не е бил в интимни отношения с нея...

Пуста борба за последователи! И като ги последват, кво? Повечето ги следват, за да им гледат сеира... Ама затова е тая приказка: "Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали!".

# 2 241

То кой ли не е бил в интимни отношения с нея...

Пуста борба за последователи! И като ги последват, кво? Повечето ги следват, за да им гледат сеира... Ама затова е тая приказка: "Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали!".

Такива жени, като Благовеста, Виктория, Дениз, и Ева, никак не е трудно да се позабавляваш с всяка една от тях. Такива, търсят само пари, забавление/популярност, особено Дениз.. Гаранция ти давам, че за четирицифрена сума, туркинята ще прави каквото и кажат. Simple Smile

# 2 242
Хубав анализ на млада и симпатична психоложка. За мен много точен.

https://www.instagram.com/tv/Cb5o5O6Ixxa/?utm_medium=copy_link
Не съм съгласна. Това са нейни предположения , които представя като истини. Тази ултимативност не е допустима. Пишман психолог е това.

# 2 243
Гаранция ти давам, че за четирицифрена сума, туркинята ще прави каквото и кажат. Simple Smile
Не е толкова скъпа и трицифрена ще свърши работа. 😁

# 2 244
Сещам се за онзи meme - 4 последователи много ли са? В Инстаграм - не, в тъмна уличка - определено.

Снощи гледах един епизод при Розмари с Елвира, ще споделя линк и малко синтезирана информация в скрит текст, без да е спойлер за финала, но все пак някой може да не иска да знае такива събития. Иначе за всички се изказа положително, каза, че Марта и Деница са ѝ фаворити. За пореден път се държа далеч по-адекватно отколкото в предаването.

Скрит текст:
Ето линк към видеото, от момента, в който говори за това по-долу.

В деня, в който са играли онази игра с личното класиране по определени качества, тя е искала да си отиде от предаването доброволно. Била е с нагласата да разведри обстановката след скандала с банския, но получават писмо, в което пише "Виктор иска да разбере каква е истината", което много я е разочаровало, защото е мислела, че пожарът ще се потуши вместо да се раздуха. В този конкретен момент Блага също е искала да си ходи. Много ми харесаха думите на Елвира - "Аз съм си от село, знам какво е селска работа," но никога през живота си не се е чувствала толкова изморена както психически в този момент в Ергенът. Представете си какво е било без камери или в неизлъчените кадри.

Освен това, каза, че в момента на отпадането си е била много щастлива, че това се случва, нямала е търпение да се махне. 🤣🤣

# 2 245
Абе не знам, ама мен на мястото на Виторио бая би ме било срам да бъда с която и да е от селекцията след Хриси Парова.

# 2 246
Гаранция ти давам, че за четирицифрена сума, туркинята ще прави каквото и кажат. Simple Smile
Не е толкова скъпа и трицифрена ще свърши работа. 😁

Може би, ще свърши да, но за по-сигурно! 🤣🤣🤣

# 2 247
На Виктор му бяха смешни на масата, когато говореха против Александра.Забавляваха го със злобата си. Ясно му е защо говорят така и какво се опитват да направят. А те много интересно са доволни от себе си и си мислят, че са постигнали нещо. Той все пак иска да си изиграе ролята, да е любезен с дамите, както ги нарича, шоуто и предаването ще свършат, ако обръща внимание само на една.
Да, целувката с рашката не му се щеше много.
Той обаче ми направи недобро впечатление с трите украинки и едната рускиня. Не би ми бил приятен мъж с много, особено, ако си споделя колко са.
Дениз не му правеше впечатление и не я забелязваше от началото.

# 2 248
Бонбонова дали е ревала докато.....нали.....

# 2 249
Някой назад каза, че от Марта не сме чули че не работи и че мъжът й я издържа. Няма и да чуем, защото за нея има много малко инфо. Но начина, по който то е поднесено, крещи, че тя не работи и че мъжът и я издържа.
Съжалявам, но ако имаше някакви собствени приходи или бизнес, това нямаше как да бъде пропуснато във визитката й. Както се споменаха танците на Дениц, сайтовете на другите моми...така и за Марта ако имаше източник на доходи, то той щеше да се спомене неминуемо.
Така че не смятам, че въпреки че ние не разполагаме с думи от Марта, си изсмуквами от пръстите версията, че бившия й я издържа. Шансът това да е така е 99%, а шансът Марта да се самоиздържа клони към нула....

Общи условия

Активация на акаунт