🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 700
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 310
А усмихнатия ерген липсваше ли ви?

# 2 311
Азалия, не съм казала, че има биполярно разстройство, поне аз, а че си изпуска нервите, има проблеми с тях и е изхабена психически. Което е факт. Именно, защото знам какво какво е БАР, знам, че изпускане на нерви и дефицити, не е синоним. И с лечението на тези хора съм наясно, както през активната ( не използвам маниакална), така и през депресивната фаза. Познавам такива хора. И си права, че могат да бъдат много продуктивни, работоспособни, а от това, което съм виждала, и много талантливи. Моля да ме извиниш, ако съм засегнала по някакъв начин това заболязване, Вики също не смятам, че е имала предвид това като шега със заболяването, колкото тип осмиване на разваления български на Виктория! Права си за всичко, което написа за заболяването, както и за факта, че с такова нещо шега не бива. Тук осмиваме по- скоро едни истерички, каквито малко или много сигурно всички сме. Това мисля, че ни е позволено. Simple Smile

# 2 312
Не забранявам на никого нищо, просто обясних, че смятам, че не бива да се споменава с лека ръка БАР и по принцип не одобрявам поставянето на диагнози на хората тук, каквито и да са те - и хората, и диагнозите. Иначе, всеки е свободен да пише каквото реши.

# 2 313
Аз го написах. Защото Виктория е казала така за Алекс.
Само че когато го прочетох описанието на Елена ми даде идея как да опиша Дениз по-така нали... Няма само тя да обижда на изрод...
Елена, хубаво пишеш иначе 🌺
И за тази вечер си спечели розата 🌹😍
Дениз за мен обаче не изглежда на разнебитена. Смятам че и в училище е играла такива роли... На най-популярното, гримирано момиче, което ако не получава желаното става зло. Виждала съм не една и две такива... То темата е главно за смешка....

# 2 314
Да си емоционално изхабен и да имаш дефицити не е точно диагноза, смятам, че много хора имат този проблем и е по- добре да говорим за него. Със сигурност дефицити имам и аз. Колко е уместно обаче да се коментира за друг човек, може би си права, че не е съвсем редно. Грешката, лично моята идва от това, че
го смятам повече за черта на характера или стечение на обстоятелства и труден живот, отколкото диагноза. Както казах- грешка. Simple Smile
Допълвам: МНОГО МИЛО, ВИКИ! ☺
За розата. Ще я приема, разбира се хи-хи ( кокетно врътване, поглед към виртуалната ми предна камера, нареждам се виртуално гордо до другите дами от форума и им натривам носа 😀😀😀😀😀😀😀😀).

# 2 315
Мани майтапа, вътре май им е доста екстремно. Навън сигурно са доста по-меки и леки версии на себе си. Предполагам, че от продукцията правят и подробна оценка на психическото здраве. Много ще е тъжко на човек със заболяване да му катализират проблемите… Добре са си момите, само са шматачици

# 2 316
  • Варна
Сега пък прочетох, че
че Ева се била събрала с гаджето си месец след предаването. Е, вече съвсем за балами ни вземат. Как пък сите или намериха или се събраха с бившите си. То да не би пък изобщо да не са били разделени, питам си тъй.. Stuck Out Tongue Winking Eye
 Не, че намеквам нещо, де, Joy ама то рейтинг и ангажименти се гонят, как.

# 2 317
Без да искам да защитавам която и да е от обитателките на санаториума, но като наблюдавам дискусиите тук от началото на предаването, на много пъти щеше да стане голяма разправия, като тук имаме преимуществото да сме анонимни и далеч едни от други, заети с други неща.

Не знам, ако човек е поставен в състезателна обстановка, на фона на битовизми, липса на телефон, интернет, социални мрежи, сладко (Елвира каза на Розмари, че не им е било позволено да ядат сладки неща) и невъзможност за бягство, защото навсякъде си придружен от едни и същи хора, снимате през почти цялото будно време от деня и нощта, играете роли и игри, какви дяволи биха излезли...

# 2 318
Сега пък прочетох, че Ева се била събрала с гаджето си месец след предаването. Е, вече съвсем за балами ни вземат. Как пък сите или намериха или се събраха с бившите си. То да не би пък изобщо да не са били разделени, питам си тъй..
Откъде се намериха толкова много на брой ларж гаджета, бееееее????????!
И на Eлвира нейния дето уж не ѝ бил никакъв я пратил в предването и ѝ писал всеки ден, независимо че телефонът ѝ не е бил у нея. И Габито чак се "задоми".
След предаването започва на всичките happily ever after-то.

Iris, напълно съм съгласна.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 21:19 от geri1919

# 2 319
Е, то и Елвира 24 години устиска, пък веднага след шоуто се сдоби с гадже и повече не спомена да я измъчва светата тайна. Та вътре за мъж май са се наредили 5-6 или там някъде. Между тях са Сашка, Блажка, Людмила... другите просто не ги помня, за да ги изредя на момента и трябва да погледна кои още евентуално. Както казах, аз бързо изпразвам файловете си от излишна информация.

# 2 320
Танчика, мила, ами нали казаха. И тук го изтипосаха даже - попълвали въпросници с над 100 въпроса 🤪
Вътре в залата имала комисия като за военен набор ( аз така си го представям) - психолози и незнам си какви 🧐
Елена, Азалия нямам проблем с хората с такива проблеми. Познавам такива.
И да не обидя някого - на последните коментирали след Елена също получават по една, българска роза от мен 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

# 2 321
Виктор с книга, направо не мога да повярвам, дали не е мъжко списание.
Аз мисля, че Дениз се държи агресивно, обижда и унижава, защото тя е била обиждана и унижава - те богатите чичаци си мислят, че като си плащат им е позволено всичко. Повечето bullies имат деспотични бащи или някакви травматични изживявания.
В никакъв случай обаче не я оправдавам.
Питонова ми е обаче още по-противна, хитруша е тя, но много повърхностно същество.

# 2 322
Виктор с книга, направо не мога да повярвам
За малко помислих, че е написал книга, викам си брях, те всички много талантливи, после светнах 🤣 На готварска прилича. Защо всъщност не се впрегне да им наготви една вечеря, така не е честно само те да си проявяват коя какво може, а той все едно избира домати на пазара.

# 2 323
Това, че много от момичетата влизат ( или са били и още са) в сериозна връзка, е чудесно, радвам се за тях. Всеки трябва да се чувства обичан. А че ни взимат за балами като ги представят за свободни, от ясно по- ясно, кой се връзва на каквото и да е въобще от предаването…. На мен ми е разтоварващо, с кеф си го гледам. 🤣

# 2 324
Снимката на Виктор е от онази сесия в "къщата на Киро Християнина" и книгата Е готварска.

Общи условия

Активация на акаунт