🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 617
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 355
За боя да вземе и Венета за подкрепа.

# 2 356
Зло куче.

# 2 357
  • Terra incognita
Тя само налита на бой, ама ако я поканиш "да се разбЕрете като мъже", ще дръпне назад. Като декоративните кученца, дето само джафкат, ама като им откликнеш на "поканата" за саморазправа, подвиват опашката.

# 2 358
https://www.vbox7.com/play:d09c0d09d1

Голямо впечатление ми направи един коментар за "черешката на тортата" и реших да проверя за какво иде реч. Еми голям резил... На три части е, но съм пуснала само последната, гостите на "нашата" Дениз разочаровани от нея.... И има защо! Иначе не можела да лъже...

# 2 359
Тя само налита на бой, ама ако я поканиш "да се разбЕрете като мъже", ще дръпне назад. Като декоративните кученца, дето само джафкат, ама като им откликнеш на "поканата" за саморазправа, подвиват опашката.
Тя Венито нали беше от Дупница. Няма да се учудя и ако влезе в действие.

petef4e, тя другата твърдеше, че не можела да лъже - рускинчето с истинските очи. Личало ѝ от сто километра.

# 2 360
... тя другата твърдеше, че не можела да лъже - рускинчето с истинските очи. Личало ѝ от сто километра.
Е, не ѝ ли личи? Някоя от вас повярва ли ѝ? 😁

# 2 361
Тя Венито нали беше от Дупница. Няма да се учудя и ако влезе в действие.

petef4e, тя другата твърдеше, че не можела да лъже - рускинчето с истинските очи. Личало ѝ от сто километра.
А то в предаването всички са честни и откровени. Имах предвид в клипчето което пуснах от предаването "Черешката на тортата" Дениз казва, че не можела да лъже, а цяла вечер ги лъга ама те я разобличиха... Срам и позор, ако бях аз сигурно щях да искам в дън земя да потъна... Ама то това си е от едно време нагло! На вас мили момичета и момчета ако има, ви желая хубава вечер, прекрасен ден или сладки сънища Hug зависи кой къде е по света Nature First Quarter Moon Flowers Rose

# 2 362
За какво ги е лъгала, че не ми се пуска, а ми стана любопитно?

# 2 363
... тя другата твърдеше, че не можела да лъже - рускинчето с истинските очи. Личало ѝ от сто километра.
Е, не ѝ ли личи? Някоя от вас повярва ли ѝ? 😁

Личи ѝ. Не е излъгало русначето, че ѝ личи.
Не вярвам някой да се е хванал на цялото това маниерничене, гримаси, долни истории, демоснтрации на превъзходство.
Но ми е чудно друго - като са "вътре в ситуацията", толкова ли не се усещат? Толкова ли ги е завладяла някаква емоция на момента, толкова ли се съмняват в себе си?
Цялото треатралничене на Виктория е толкова фейк и престорено, че от самолет си личи.

# 2 364
  • София
Дениз лъже, че е готвила в Черешката. Те я разкриха, тя пак не призна. Изненадата й беше глупава също - някакви танцьори с роботски светещи костюми. Много семпло момиче, не в хубавия смисъл.

# 2 365
  • Terra incognita
Поне в дома си ли ги е посрещала, или и тя е в "ремонт".

# 2 366
  • София
Дениз в Черешката - 07 януари 2020

Не знаеше какво има в десерта - твърдеше, че са само кестени, но Весела, Месечков, Светлана, а накрая и ТЯ самата след много отричане, попадна на орех.

Хванаха я и за сьомгата, за която тя твърдеше, че е приготвила по-рано и само я е претоплила на микровълновата, преди да сервира. Но пак Весела Нейнски и Месечков й обясниха, как би изглеждала рибата след претопляне в микровълнова, а тази която тя поднесе, е току-що изпечена с хрупкава коричка.

А коментарите на Гласът зад кадър, както винаги са точно на място, много забавни и не са за изпускане.

Голяма лъжкиня е! и не само заради това, жалко представление в Черешката.
това май е гардероба, пред който се правят снимките с дрехите за продаване

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 03:08 от Mari_Mar

# 2 367
  • София
Леле... Flushed аз гледах само финалната част. Не знам дали е "дръпнала" малко напред в развитието си за 2г, това пише, че е от 2020г, но май не е.

# 2 368
Много се надявам да покани Ния Косара, Карина, Венета. Малко да разнообразим..Не само едни и същи да гледаме.

Ева май е сгодена? Много ми е пренавита.

Блага наистина е от ромски произход, макар да отрича.

# 2 369
  • София
Лъжата, явно е нещо обичайно за нея. Но и такава наглост, такова спокойствие, когато знаеш, че не ти си автора и това се предава по телевизията...колко му е, все някой да разпознае текста. А в случая, самата авторка.

Цитат
Източник

Голям гаф в конкурса на Слави за “Мис Левски – Г”! Плеймейтка вбеси социалните мрежи, но впечатли Слави и Камен!
Огромен скандал предизвика плеймейтката Дениз Хайрула, известна с голия си задник, който показва денонощно в социалните медии. Във вторник вечерта брюнетката орелизи и себе си, и телевизията на Слави Трифонов “7/8”, след като изплагиатства текст на известната блогърка и майка Цветелина Цекова, представи го за свой и обра овациите на журито без да спомене авторството в конкурса “Мис Левски-Г”. .

И още

Цитат
Източник

Авторката Цекова, сама алармира за грозната кражба.

„Малко съм ядосана. Девойката получава максимален брой точки от журито за текста, който твърди, че сама е написала. Не само, че е мой, ами е писан за „Пощенска кутия за приказки“, където съм автор. Където имам договор. Работя с Гери Турийска и имам авторско право върху всички мои текстове, писани за кутията. Поради тази причина, ще помоля девойката да се поинтересува какво е ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ. Защото, извинявам се много, ама е време да се научим, че не е редно да крадем интелектуален труд и да се явяваме с крадени текстове по конкурси“, написа Цекова във Фейсбук.=

Хайрула се опита да замаже гафа с извинение във Фейсбук.

„Добър ден!Този статус е с цел да се извиня публично на Tsvetelina Tsekova , че не споменах името и като автор на “Железните гащи” (част от текста,който четох в Шоуто на Слави.) Не беше умишлено,от притеснение съм забравила,но пък затова сега поправям грешката си!Никога не съм имала претенции и не съм твърдяла , че текстът е мой!Но пък ми е много любим!Четох го за втори път,първият път беше на “Пощенска кутия за мръсни приказки”.Благодаря за вниманието!“*, написа Хайрула.

„Не, Цветелина Цекова не е била попитана, не е разрешавала използването на текста си в шоуто, нито Пощенска кутия за приказки е разрешавала използването на текста на Цвети в шоуто на телевизия 7/8. Нито една от нас не е подписвала документ, дори не бяхме уведомени. Не сме разрешавали на трети страни да ни представляват и да разрешават използването на съдържанието. За съжаление, като изключим нашият приятел и колега Камен Воденичаров, който единствен демонстрира уважение и разбиране що е то интелектуално право, останалите само сипаха повече сол в раната“, хвърли допълнителна светлина по темата и Гери Турийска.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 13:06 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт