🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 670
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Terra incognita
Пак си е отключила профила. Толкова й беше, 2-3 дни. Не може без всенародната "любов". Те (ние) я хранят, тя се мисли за селебрити. Ми, нека.

# 2 401
Вярва ли си като се самонадъхва с подобни фрази?Rolling Eyes
Haters don’t hate you…The reality is, they fear that they will never be able to get to where you are right now.

Кого заблуждава? Нас или себе си? Тя си е "перде". При това напълно безочливо и нагло такова.
И как пък точно реши, че има много мераклии да са на нейното място? Thinking Satisfied

# 2 402
  • Terra incognita
На кое да й завидя? Че тя дори няма лично жилище, живее в детската си стая с копринена ковертюра и плюшени мечоци. Аз разбирам да работиш това, но поне да знаеш защо го работиш. А то малко излиза, че за слава работи. Не, мерси. Своя живот харесвам повече.

# 2 403
Този пост на Денизче ме кара да стана хейтър, та дано машала я направя феймъс. Joy

# 2 404
Нищо не разбираме ние с вас, лейдис. 😁Дениз е качила в Инстаграм снимка с надпис отдолу: Haters make me famous. 😜 Явно за нея няма значение, че хората я знаят каква древна професия практикува и колко е злобна, важното е да е феймъс. 😆

https://www.instagram.com/p/Cb7yiOBNo-X/?utm_medium=copy_link

Дениз има профил в OnlyFans, който съдейки по снимките за profil + cover, които е избрала ми показват, че тя продължава да си практикува древната професия. Честно казано, не мисля че тя е спечелила Виктор. Не смятам, че профилите ѝ щяха да изглеждат така. Дрехите изглеждат супер мизерно.

# 2 405
Famous...🤔 Famous grouse! 🦃😆

# 2 406
Айде ся пак!
Другия лагер заявява, че извинения не са искали изобщо.

# 2 407
Някоя от другите около Дениз и Виктория е била.... Ама коя ли?

# 2 408
Какво е БУРкатен лак ??

# 2 409
Ами какво.

БУРкатен лак  е лак в Буркан.
 Абе < Тета я си се занимавай с плетките
или напълни 1-2 торби Метро  с новите ти терлици и ги продай в olx

# 2 410
Брокатен лак сигурно, ама нали не е българка.... Така го нарича....

# 2 411
Абе не знаела езика...айде моля ви се....
Ми да седне да го научи като не го знае...........
Простакеса....

# 2 412
......или напълни 1-2 торби Метро  с новите ти терлици и ги продай в olx
Как в olx? Един профил в инста ще направи Тета и оттам ще продава. За какво го гледаме това шоО, ако няма да следваме тенденции. Joy Joy Joy

Ето още един пример. Питона си продава използваните дрехи тук: https://www.instagram.com/garderob_vk/

# 2 413
  • Terra incognita
Пълна излагация. Като не знаеш добре езика, като не си сигурен в нещо, преди да го пльоснеш в публичното пространство, просто го проверяваш. Да живее Гугъл.

# 2 414
Christie’s и Sotheby's - тук търгувам тАрлиците си....имам и с БУРкатени нишки ....

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 17:28 от teta75

Общи условия

Активация на акаунт