🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 625
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 460
Да те нарекат ебаут ю си е антиреклама... Ся се чувствам претакована, пазарувайки от тоя сайт. 🤔 Ще пренасоча средствата си другаде, в нещо с по непрецакващо самочувствието ми име.
Който е пазарувал или поне регистриран там, 100% е получавал имейл от Виктория от About You. Вече никога няма да мога да го чуя по друг начин, като видя известие за такъв имейл. 🤣

# 2 461
Божкеееее...как съ изложих начи, като Витьо без марети и кат кифладжия без кифли веее....се изложих....кат Тета без терлици също...
Няма се обадам до четвъртък 'начи...

По колко пъти няма да се обадиш до четвъртък?
Предлагам за всяко писане по една тава марети и по един тарлък да подготвяш, ще ни черпиш после на вечерята.

# 2 462
Не смея да предположа как ще каже Answear... Thinking

# 2 463
Зачетох се в коментарите на страницата. Дениз "най-харесвана", Алекс почти единодушно я одобряват, достойна била, истинска дама, възпитана ... За мен е далеч от дама, но по-грозно е отношението към нея.
Капиталова някой беше написал, че гледа сякаш в устата си  държи повръщано. Sweat Smile Точно така си гледа.

# 2 464
От интерес да видя дали рускинята е научила гадните си номера и наглото поведение от руското реалити , загледах на случаен принцип един от техните сезони.
Е да, ама не .. .какво да кажа - там и ергенът им ерген  и момите нямат нищо общо с нашите махленки.
Ергенът им е истински известна личност, конкретно в сезона на който аз попаднах беше млад и красив поп певец, изключително популярен. Много динамично поведение, личи си как решенията си ги взема той, а не продукцията. Изобщо не търпи фалш и негативитет, само като усети, че някой крие нещо, или че прави интриги - направо ги гони по две наведнъж. Нито веднъж не чух клишета от сорта на 'много мило' , не видях изкуствени усмивки.

Там никой не толерира скандали, да не говорим обиди. Има завист между момичетата, но има и много споделяне, приятелства.
Няма мъкнене по храсталаците, няма мляскотене на всички подред, да не говорим за събуване на гащи.
Излишно е да споменавам, че всички момичета са красиви, още на първото събиране от 25 -те , Ергенът си избра 15, с които замина за Испания, където вече се развива предаването. Срещите с момичетата са много динамични, има излизания в града /снимано е в Барселона/, както през деня, така и нощни разходки, ходене по спортни комплекси, на плажа, в морето, по атракциони, по арт магазинчета /купи на една мома картина/
Иначе и там има и с по едно или две деца, даже в началото имаше една кандидатка, бременна в 7 ми месец, но отпадна още преди заминаването за чужбина.
 Най-интересно ми се стори, че има момиче, което е било в в предния сезон на предаването, но си е тръгнало по свое желание, защото е усетило, че това не е 'нейния човек' и не е била убедена дали още няма чувства към предишния си приятел.

С две думи, по моему Капитонова се държи така, не защото е рускиня, а защото си е нагло и просто момиче )))

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 22:16 от lor

# 2 465
Къде гледате руския вариант? Има ли го със субтитри на български? Ще бъда благодарна, ако пуснете линк.

# 2 466
Къде гледате руския вариант? Има ли го със субтитри на български? Ще бъда благодарна, ако пуснете линк.

ами аз загледах 6 сезон - той е с Егор Крид , но си гледам на руски
ето линк за този сезон

https://serialytut.me/view/664-holostyak-6-sezon.html

тук пък има всички сезони , но също на руски, не зная дали някъде има с  превод

https://kinogo.biz/30581-holostjak-1.html

но се зарибих по техния Ерген, ще гледам сигурно и другите им сезони )))

# 2 467
И на мен ми се гледа такова като в руския вариант. Писна ми от пошли сценарии, крепящи се само на скандали, рекламиране на ескорти, долнопробен речник ... Не мога да повярвам, че само това създава рейтинг. За каквото и предаване да се купят правя, ние гледаме само българския ББ.

# 2 468
Харесвам и Егор Крид, и Тимати, от темата разбрах, че и двамата са участвали в руското издание. Дано някога се отвори време да ги изгледам.

# 2 469
Руският общак много отракан. Утре ще гледам повече от него...

# 2 470
Все пак човекът е рапер, не дон Марет Милинкия.

# 2 471
И да не забравяме, че руските общаци са именно руснаци и са им пределно ясни номерцата на рускините, затова и лесно могат да въдворят ред. А тук малко жени в реалния живот са с поведение като на Питонова.

# 2 472
Немой Тето, ще ти се прииска да го набийш . Ако за Егор иде реч, по -дразнещия е от момите.(да ми подскажете на ушо как завърши, че нещо не успях да догледам нея тъпня. Да доста по приятно сладникаво романтична е от нашата, и едно скандалче не спретнаха кат хората , та аз си признавам, че си гледам за сеира да има да се нервя, иначе твърде любовно и розово) С Тимъти не го изгледах, само началото. Явно е много много вървежен сред рускините ,на мен просто визуално не ми допадна
И да Капитонова си е срам за рускинчетата

# 2 473
Добрутро....коментаторки, да не кажа кокшки ... Simple Smile

Оправен човек за мен означава, да се уреди в живота добре. Оправен не включва задължително ум, интелигентност...може да е прост и профанизиран, обаче да е изобретателен, комбинативен, хитър е думата, която търся всъщност...и с хитрост хоп, връзва си гащите и се урежда в живота.
Познавам много умни, образовани и интелигентни хора, които обаче не са оправни и не са си оправили живота...
Познавам и по-простички така, с основно образование, ама какви пари вадят ..... мали, мали....

Та те така мисля аз. Оставям ви сега, да размишлявате над думите ми, и отивам да плета терлици...Joy Stuck Out Tongue Closed Eyes
Значи абсолютно съм съгласна с теб!!!

# 2 474
Сашка ви казва кое е по-добре след участието и в Ергенът😃
https://vm.tiktok.com/ZMLQydXek/
А ниската топка си е ниска и това е...
https://vm.tiktok.com/ZMLQPYRjP/

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 01:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт