🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 595
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 370
За какво ги е лъгала, че не ми се пуска, а ми стана любопитно?
Гостите в ресторант, тя не беше готвила нищо, но през цялото време лъжеше и отричаше. Хванаха я на няколко пъти, но уви не призна че яденето беше от готвачите в кухнята.
Излагация и посредствено представяне.

# 2 371
Опитва се е да е оправна и тарикат, ама не и се получава работата.

# 2 372
Ами не мисля че е оправна. Това че е била любовница на 100-те маникенки с тенденция за брак, не означава че е оправна. Бил нейният звезден миг. Отсега нататък ще го експлоатира добре, но и това не е белег, че е оправна...

# 2 373
Добрутро....коментаторки, да не кажа кокшки ... Simple Smile

Оправен човек за мен означава, да се уреди в живота добре. Оправен не включва задължително ум, интелигентност...може да е прост и профанизиран, обаче да е изобретателен, комбинативен, хитър е думата, която търся всъщност...и с хитрост хоп, връзва си гащите и се урежда в живота.
Познавам много умни, образовани и интелигентни хора, които обаче не са оправни и не са си оправили живота...
Познавам и по-простички така, с основно образование, ама какви пари вадят ..... мали, мали....

Та те така мисля аз. Оставям ви сега, да размишлявате над думите ми, и отивам да плета терлици...Joy Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 374
Стоте манекенки има един брак на млади години. Дори и Онтева му роди дете без "докато смъртта ни раздели".

# 2 375
  • Terra incognita
Мари Мар, благодарв за линка, приеми един пакет брускети от мен 🥯
Гледах я в Черешката. Много лъже това моме.
Представи се от София, пък после втора подгласничка на мис Родопи. Какво срамно има да кажеш от къде си по произход?
Наско Месечков бая я засичаше и затапяваше и с право.
А готвачът от ресторанта излеждаше истински отгечен и отвратен от Дениз. Направо си я бачкаше яко.

# 2 376
Без да гледам линка се сетих за тия епизоди в Черешката. Месечков му помага жена му и правиха някаква запеканка с козе сирене - мъжа си я хареса, та после повтаряхме вкъщи. Денизчето я заядоха, че дори не знаела какво имало в десерта ѝ (някакви орехи ли беше). Шегувахме се, че готвачът ѝ отмъщава като не ѝ е казал какво приготвя

# 2 377
Добрутро....коментаторки, да не кажа кокшки ... Simple Smile

Оправен човек за мен означава, да се уреди в живота добре. Оправен не включва задължително ум, интелигентност...може да е прост и профанизиран, обаче да е изобретателен, комбинативен, хитър е думата, която търся всъщност...и с хитрост хоп, връзва си гащите и се урежда в живота.
Познавам много умни, образовани и интелигентни хора, които обаче не са оправни и не са си оправили живота...
Познавам и по-простички така, с основно образование, ама какви пари вадят ..... мали, мали....

Та те така мисля аз. Оставям ви сега, да размишлявате над думите ми, и отивам да плета терлици...Joy Stuck Out Tongue Closed Eyes

Не винаги, образованието е гаранция за силна финансова стабилност. Имаш ли мозък в главата, който да работи на повече % -ти от необходимото, така ще се "изстреляш" нагоре, че дори хората с две висши, ще ти завидят.
Образованието, не те прави по-богат, а просто ти отваря втора врата за една по-лека работа. Вместо да работиш нормална работа, ще работиш в някаква по-добре заплатена сфера, където заплатата ще варира около 2000-3000 лв на месец, зависи от длъжността в работата.

Но да не забравяме, че има хора и без висше образование, които са собственици на големи фирми, ресторанти, хотели, не мисля че тези хора отстъпват, финансово на висшистите. Дори напротив, много често ги превъзхождат финансово. Simple Smile

# 2 378
https://www.vbox7.com/play:d09c0d09d1

Голямо впечатление ми направи един коментар за "черешката на тортата" и реших да проверя за какво иде реч. Еми голям резил... На три части е, но съм пуснала само последната, гостите на "нашата" Дениз разочаровани от нея.... И има защо! Иначе не можела да лъже...

Гледах този линк....Шерлок Месечков ми хареса Satisfied
Ма тя вярно много се изложи, като ученичка  лъже и се оплете и продължава да твърди, че не лъже...срам ме хвана само като гледах. Много конфузно се получи..
Не че си е разплела терлика тая от срам, все й е тая, тя е такова перде...обаче е показателно за душата на една плеймейтка...малии, то поетично зазвуча чак, чакай да го коригирам ....абе показва що за к..ско поведение и разсъждения има Денизчето...

# 2 379
Е, тя накрая каза, че ако била тя готвила, щяло да има 5-6 различни вида яйца 😀 ама чак накрая.

# 2 380
Образованието, не те прави по-богат, а просто ти отваря втора врата за една по-лека работа. Вместо да работиш нормална работа, ще работиш в някаква по-добре заплатена сфера, където заплатата ще варира около 2000-3000 лв на месец, зависи от длъжността в работата.
По-лека работа е много относително. Почивката от психическата умора продължава по-дълго от тази при физическа.

В крайна сметка възприятията на всеки са различни. Да се чекна на дядовци ми се струва много по-трудно от това 10 часа да работя с Excel.

# 2 381
Толкова ги развенчахте участничките, че вече не ми се гледа предаването Rolling Eyes Отвън блясък и грим, а вътре кич и конфекция, и пердета за наводнение, много незвезден компромат.

# 2 382
Вярно, че в Черешката много се изложи Дениз със лъготенето си. Бях забравила. Разгледах "бутика" и се удивих на артикулите, които предлага. Сигурно ги купува на килограм. Ама и със представянето им не се е постарала изобщо. Толкоз ли няма и кой да я снима в цял ръст, ами с тия селфита, че и на гола настръхнала кожа. Ужасен ужасон! Никак не ми допада конструкцията й с този крушовиден задник. Как може това заднище да е получило даже приз? Наистина не проумявам. Може би по същата линия, както Мейзер е станала Мисис България.

# 2 383
Ами какво да направим, Ефибуш? Това си е истината. Да си измисляме ли нещо, че да излезнат прекрасници?
По-голяма част от участниците си имат хора, които ги харесват тук и им удрят по едно рамо.  Няма лошо - свят шарен, хора и разбирания всякакви.
Има само някакви граници, които е добре да не се прекрачват и мисля, че там почти всички сме в консенсус.

И нужно ли е да е постоянно лукс и блясък? Нали е уж риалити. Тяхното лично риалити далеч не е лукс или е само парадиране на лукс, ама някъде навън.
Айде да слезнат всичките там на земята. Чуха едни 10000Е облечени в злато и някакви незабележини диаманти по висулките и всичките припаднаха от сумата. Не е подарено "сърцето на океана", че да изпоприпадат всичките. Айде да се стегнат малко. Не е пък чак толкова космическа цената - просто те са дребнави.
Поне да ги болеше, че самият подарък не е за тях, а не за стойността на подаръка.

# 2 384
Няма такива не ми се гледа....трябва да въртим икономиката, на нас чака....Joy

Общи условия

Активация на акаунт