🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 548
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 580
Дали няма да заведе Венета на тая кула на опрощението? Нали каза, че не е простила на майка си. Честно ако отвлече Капиталова, ще счупя тв то! А ако тя спечели, ще е най-голямото падение за продукцията, която засега върви много добре. Ще лъсне сценарий за пореден път и ще тръгнат надолу в сезоните както Игри на волята.

# 2 581
Не смогвам да чета всичко.
Нашите моми не са нещо по-по-най, то е ясно, видни красавици няма, Марта е хубава, но с грим, по гола кожа - не съвсем. Бобърът  с кривата физиономия - само отдалеч и с грим хваща окото, отвори ли си устата, загримасничи ли - става нетърпимо. Бягай.  Бретонът е нелеп-кой турски фризьор я е кандърдисал да си отреже косата или пък тя него го е кандърдисала...  Бобърът наистина се развява тук и си вярва, че уж има развитие, ще видим докога, в Русия за нея хляб и пазар/терен за изява- да,бе,да- ще я изядат с парцалите другите като нея, борещи се за внимание, слава и реклами.
И аз мисля, че Гергана/ обидена от последната среща-вечеря, на която ѝ бе терсене/ ще се присламчи към Сашка. То и без друго хиените не я уважаваха, дуднеха по неин адрес.  Блага като едно неблагодарно дете явно ще свие натам, накъдето духа вятърът, мозъчето ѝ съвсем свито-свито, нюню.

# 2 582
Е, че то отдавна лъсна....всичко.
То ние просто си плетем тука едни терлици, нищо повече..нито вярваме, ни нищо... Joy...а, и не го и гледаме де Joy

# 2 583
Мн. неестествено и примиренческо, и проява на излишна куртоазия, ако Сашка си даде гривната на манипулаторката - същата, която в предния еп. я въртя на шиш, дразни и изпитва .... Все едно Сашка ѝ казва - предавам се. Не го приемам. Дори и да е останала без Елвира, Ева, Блага и дружки, все пак "И сам воинът е воин" и "На война като на война" - борба докрай. К'ви са тези прибързани действия и отбой...

Не искам Дениз на среща, време е за Венета - да си кажат право куме в очи каквото имат да си казват. Също и тази скрита лимонка Карина да покани, че да знаем що за мома е и тя. А за победитека - никоя засега.

# 2 584
Избран е тоалет и мокасинки  на Витя за четвъртък :
В крак с последните модни тенденции:

# 2 585
Ш мъ ослепиш мари...предупреждавай, много блещи туй пардесю Joy

Мтого е шукаритетно. Буркатено седи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 586
Избран е тоалет и мокасинки  на Витя за четвъртък
Добре, че вече му дадоха гащи, че в тоалета нещо не са включени Open Mouth

# 2 587
Аз я разбирам Александра, да влачат. А и за какво й е скъп подарък от човек, който на другата вечер се мляска с една от най-големите й противнички и по принцип противна. Да видим дали ще й затвори устата. Нека пък и той се сърди.
+1
Много ще ме изкефи тази постъпка. За мен означава - аз съм над нещата, интересува ме емоцията, която няма как да ми вземеш, айде влачи, меркантилна ку*ко, пък дано се засрамиш малко поне! Joy Но съм сигурна, че Виктор няма да го разбере така и ще се засегне.
Иначе аз не бих я върнала, бих си я задържала като скъп в преносен и буквален Joy смисъл спомен, но иначе шапка й свалям. Simple Smile А ако Виктория я е приела и се е окичила с нея, ще е голям резил. Grinning

# 2 588
Добре, де, то на тоз умрял коктейл трябва ли да си толкова бляскав, все пак не е Грами и Оскарите. И това ли е баш модният тренд - лъс-лъс-най-лъс ?!

# 2 589
В Мола го зърнах и се заплених... 
Тета, ти имаш и специални очила за този Буркатен тоалет..

Между другото една от любимите ми думи е " пардесю '' хахах , как я оцели само.
 Утре очаквам Саша да се метне на моторягата и с Витя да се сближат още  Simple Smile

# 2 590
  • Terra incognita
Как сте, група? Оплетохлте ли терлиците, продадохте ли си старите жилетки за 5лв в онлайн бутика? Аз съм обявила един вълнен потник с буркат за 3,60лв, ама никой ми се не обажда 😒
Ние още сме в ремонт, тъй че утре не мога да ви приема, много искам, но нямам желание 😕ЗначЕ, след последните драми около Емрах и Теди Александрова, ергенските кахъри бледнеят 😬 тез избиха рибата, чесно.

# 2 591
Викторчо пък какво има да се обижда, да не би той да е купил тази гривна? Joy

# 2 592
Там голяма Циг...  драма се е заплела, снощи гледах видеата на Теди Ал.
Нашите Ергенки са скучни пред тях...

# 2 593
Това, което Александра хвърли в ръцете на рашката, не беше гривната от Виктор.

# 2 594
  • Terra incognita
Виктория държи мъжки часовник.

Общи условия

Активация на акаунт