Тема 4 - тема за обсъждане на корейски и китайски сериали, известна още като "Гоблин" ;)

• 23 128
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
По Он Еър пак започна някакъв японски сериал - Престъпен синдром.

# 406
  • гр. София
Приключихме с Dance of sky empire. Много ни хареса Simple Smile
Liu Ying, моята племенница иска подобен сериал. Ти ми беше препоръчала, но кой? Ще може ли препоръка?

Гугъл ми предлага този Once Upon A Time In Lingjian Mountain 2019 , какво ще кажеш за него?

# 407
  • България
Приключихме с Dance of sky empire. Много ни хареса Simple Smile
Liu Ying, моята племенница иска подобен сериал. Ти ми беше препоръчала, но кой? Ще може ли препоръка?

Гугъл ми предлага този Once Upon A Time In Lingjian Mountain 2019 , какво ще кажеш за него?
За горния не мога да кажа нищо, защото съм го зарязала. Твърде много Xu Kai, не го харесвам.
За подобни:
Qing Qing Zi Jin (2020).
Celestial Authority Academy (2021)
In a Class of Her Own (2020)

# 408
  • гр. София
А за Under the power 2019?
Изглежда интересен.

# 409
  • България
Хареса ми.
Там оцених Ren Jia Lun, преди това не разбирах какво му харесват, беше ми антипатичен почти колкото Xu Kai.

# 410
  • гр. София
Благодаря! Спряхме се на Under the power. Тегленето ще отнеме време, 50гб, а така ми е кът паметта, едва съм ги освободила. Махнах сериали, които   исках да  продължа да сийдвам.

# 411
  • България
Ех, тази памет.
Първият корейски сериал, който реших да запазя е Хваран.
Обаче едва му намерих място, мислех че на единия външен хард има. Sad
А аз гледам повторения, както и чета книги отново и отново.
Нещата, които истински ми харесват не са чак толкова много, но заемат място.
Два дни размествах, че да наместя още едно крило за библиотека и още имам книги по кашони, нещо което много мразя. Sad
Поне вече нямам под леглото. Simple Smile

# 412
Аз гледам такива дълги сериали, но тегля по 5 серии, после трия, още 5 и така до края. То и честото триене не е полезно за компютъра, но няма как.

# 413
  • пак на Рив Гош
Аз затова инвестирах във външен хард от 1 Тб 🤣, че аз имам и много снимки в роу-формат. Но поне сериали не тегля... много 🤣
Аз бях на разходка тези дни и не гледах много сериали, повечето време прекарахме с приятели на чаши вино Wink
Но приключих с втория сезон на Age of Youth, ама утре вечер след работа ще напиша подробни впечатления, че имам много за казване, а сега съм още във влака и пиша от телефона 😀.
Чудя се кой корейски да започна, ама да не го чакам по две серии седмично...

# 414
  • България
Няма да кажа колко лаптопа имам и колко външни харда, че ме хваща срам, започвам да разчиствам сериали и после пак ги търся. Smiley
Започвам пети епизод на корейския Healer (2014).
Трилър, мистерия, романс, екшън.
Не е лош, има и красиви гледки, само главната малко не ми е симпатична.

# 415
  • гр. София
Аз външен имам, но там слагам нещата, които искам да запазя, там не свалям и не сийдвам торенти. Аз гледам колкото е възможно повече да сийдвам, но твърдите дискове не се разширяват, почти винаги са на червено, дори под един  гигабайт.

Да се редактирам до днес включително от avistaz се теглят свободно всички торенти, стига да има къде да ги сложиш Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 21:02 от Olia T

# 416
  • България
Аз гледам такива дълги сериали, но тегля по 5 серии, после трия, още 5 и така до края. То и честото триене не е полезно за компютъра, но няма как.
И като спомена дългите сериали, докъде стигна с Императрица Ки?
Виждам, че главният в Хилер е император там.

# 417
До 32 или 33-ти съм Simple Smile Не е лош, красиво момче, но не е моят тип. От тези герои най-симпатичен ми е Тал Тал, може би защото е сериозен и интелигентен мъж, за разлика от останалите.

Без да искам непрекъснато правя сравнение с Великолепният век - турците бяха създали непривлекателен образ на Хюрем, освен това, тя беше влюбена до забрава в султан Сюлейман (нещо, което е представено по различен начин в книги от нетурски автори), докато Ки (Нян Ин) е много принципна и патриотично настроена. Сигурно защото сериалът е корейски, ако беше китайски или монголски, едва ли щеше да е така.

# 418
  • вятърничава
Харесвам  Healer, Чи Чанг Ук прави много добра роля и с Пак Мин-йонг са хубава двойка за мен. Бърлогата на Healer беше супер.Самата история от миналото се влачеше малко тегава и провлачена,но корейско е все пак.
А и участва Любимата ми аджума в интересна роля също
 .

Liu Ying,стигна ли до Епизод 15?

# 419
Прочетох някъде, че никой от актьорите няма успешни проекти след Императрица Ки. Сигурно се има предвид, че рейтингите са били ниски?

Общи условия

Активация на акаунт