🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 515
  • 934
  •   1
Отговори
# 405
  • Другата България
Абсолютно съм съгласна, че Ганка и Анелия отчасти са доста по-напред "с материала" от Бо и Йо.
Предимството им обаче е, че не го афишираха, не говореха само за това, държаха се нормално с всички, а когато трябваше - правеха и надявам се, ще правят каквото трябва.
Обаче, Ганка не е като Анелия. Или по-скоро Анелия не е като Ганка. Ганка повече се доближава до Бо и Йо, затова моята прогноза е, че ще си тръгне преди Анелия. Не само защото така ми се иска, а защото и тя си повярва, и ще го направи повече, отколкото трябва. Анелия е по-премерена, а Ганка разчита и на Ванко, за да се задържи. Пряко или косвено.
Което я прави допълнителна мишена.

# 406
Браво на Карин, на Анелия и Ганка! Много добър ход и си ги изиграха като по учебник. На мен ще ми липсва Йоана, хареса ми, че ги прие с достойнство нещата: призна си, че са я надиграли и нямаше мрънкане от рода на те са по-малко достойни от мен! Дори да победи утре Мила не мисля, че ще се задържи дълго на Острова. Сега, ако Но успее да се спаси, ще я призная. Разочарована съм, че Джули не се присъедини към Йо и Бо, а се хвана на четките на Анелия и Ганка, как вече им се е издигнала в очите. Някак ми е детско това желание да се докаже, ще видим дали няма да е грешно решението.
Бих казала, че Йоана допусна грешка като се върза на Зоран и не изгониха Ванко, но реално той не гласува срещу нея тази вечер и пак си я изгониха. Така че може да ѝ проследим още по-назад грешката, когато беше арбитър и с даскалски тон започна да им обяснява как да гласуват.

Или до преговорите в колибата. Този ход беше обезмислен от "саможертвата" на Зоран.

# 407
Две от две,познах и за Мила и за Йоана 😂.Силно се надявам Зоран да е следващия,ама по скоро ще е Денис,като нищо божата кравичка лицемер ще настрои Ванко и другите срещу него и ще се оправдае с клетвата пред Йоана или някоя друга хлъзгава лъжа.Не понасям такива хора.Утре май ще е само битката за имунитет и за оставане на острова,няма да има съвет.

# 408
Браво на Йо , най сетне ...научих коя е от двете Flushed
доволна съм от епизода , Джулката ме изненада приятно , не заради играта и победата, ами заради реакциите си след това. Да я гонят бързо , че някаква симпатия се прокрадва .
Нещо май ще има интрига покрай Кари утре

# 409
За мен пък, доста лош ход на Карин. Открито се конфронтира с едната коалиция, а можеше да гласува за Алекс и с това да е неутрална така да се каже. Със Алекс нямаше уговорки, както с останалите. Не трябваше да и се доверяват Йо и Бо. Стискам палци за Бо, Драго или Анелия. Зоран е чуден играч, но някак ми е...не знам. Не е мойто. Ганка определено не понасям, другите са ми безразлични. На острова съм за Йо.

# 410
Според мен пък това беше слаб ход от Джулиана. Както и от Александра, въпреки че тя на самия съвет вече нямаше никакъв избор. Ходят в коалиция с хора, които вече ги отритнаха и ги направиха аутсайдери веднъж. Не виждам какво печелят от подобни нещо. В най-добрия случай печелят оставане за още един-два съвета, в най-лошия още на следващия съвет една от тях ще бъде изритана.

# 411
Йо и Бо допуснаха кардиналната грешка, да се откъснат от реалността в общото племе. Докато търсеха идола, докато уютно усамотени си планираха с Жълтура кое- как , докато Йо размахваше и популяризираше личното си писмо , докато  просто се наслаждаваха на стратегическото си превъзходство , забравиха колко са уязвими. Нито са ценни с умения за оцеляване, нито са безобидно простодушни, нито наивно смели.  
Хитри , прагматично мислещи, но не и умни- не можаха да наредят кубчетата в елементарния пъзел- чудесна цел за другата коалиция.
А Зоран в сиво тази вечер и леко дистанциран от всички горе, разбира се си създаде нов антипод- враг- Денис. Така си осигури новия Док. Иначе той някакси предвидливо посивя /тениската му😁/ , сякаш за да се слее с дима от прословутите  си огньове…

# 412
Напротив,подкрепиха в момента по силната коалиция и логиката е че Денис,Борислава и Зоран трябва да са следващите и преди тях.Няма да стане така най вероятно най малкото Зоран ще си спаси лицемерния задник още няколко съвета,но ще го усетят и него надявам се скоро.

# 413
Ходят в коалиция с хора, които вече ги отритнаха и ги направиха аутсайдери веднъж. Не виждам какво печелят от подобни нещо.
Според мен е грешка записването на  Алекс, Драго и Джулиана в коалиция с Ганка, Анелия и Карин. В случая става дума според мен за удобна обща цел, на тази база Ганка и Анелия развиха заговора и успяха да елиминират Йо. Но в никакъв случай няма алианс между шестимата гласували срещу Йо.

# 414
Ходят в коалиция с хора, които вече ги отритнаха и ги направиха аутсайдери веднъж. Не виждам какво печелят от подобни нещо.
Според мен е грешка записването на  Алекс, Драго и Джулиана в коалиция с Ганка, Анелия и Карин. В случая става дума според мен за удобна обща цел, на тази база Ганка и Анелия развиха заговора и успяха да елиминират Йо. Но в никакъв случай няма алианс между шестимата гласували срещу Йо.

Слабо се изразих. Точно това имам предвид - съюзиха се с тях точно за този съвет и още на следващия отново ще бъдат застрашени, но този път без никакъв шанс за алтернативна коалиция.

# 415
Напротив,подкрепиха в момента по силната коалиция и логиката е че Денис,Борислава и Зоран трябва да са следващите и преди тях.Няма да стане така най вероятно най малкото Зоран ще си спаси лицемерния задник още няколко съвета,но ще го усетят и него надявам се скоро.

Зоран отдавна си е комбо с Ванко и Кари.

# 416
Алекс и Джу са свободни електрони. Бяха привлечени от Ганка да гласуват с нейната коалиция. Не са много за вярване, защото следващия път може да  гласуват и срещу Ганка.
Ванко удържа на думата си и не гласува срещу Йо, браво за което.
Странно Зоран не чу ли , не усети ли, че се готвят да гонят Йо или той много не контактува с Ганка и Ани, а Кари не се издаде.

# 417
И аз от неразбралите, че епизода снощи е продължил след гласуването, имах да наваксвам. Вие така или иначе много подробно и детайлно сте обсъдили случилото се до момента. Аз само ще кажа, че съм истински доволна от изгонването на Йо. Отдавна исках да се разпадне великото им дуо, чак не вярвах да стане скоро, но браво, супер се получи.
Няма да се даде лесно на Мила, но ще стискам палци на втората все пак.
Джулката днес ми хареса и на мен, като цяло намирам сезона за достатъчно интересен и динамичен, менят се нещата постоянно, а с тях и симпатиите и антипатиите ми към участниците.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 23:49 от Lys Bleu

# 418
  • Другата България
Относно шестимата гласували за Йо тази вечер. Те не са в съвсем коалиция, те са просто в "брак по сметка" към момента.
Относно Алекс и Драго.
Алекс е там заради Драго, а Драго заради Ванко и Карин.
Те не са с Ганка и Анелия, те са с Ванко и Карин. И със Зоран.
Който е навсякъде.
Според мен Анелия първа ще се отцепи от тази коалиция, или поне втора.
Джу е с който даде повече. Още на другия съвет може да се извърти, ако друг предложи нещо по-сигурно.

# 419
Интересен епизод тази вечер. Обичам, когато съветите са непредсказуеми. Бо не я виждам без Йо. Ганка и Анелия надделяха. Само че е време да се усетят другите, че след Йо е хубаво да гонят една от тези двете.

Общи условия

Активация на акаунт