🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 670
  • 934
  •   1
Отговори
# 465
Не знам защо пускат тези промота с ясни подстказки,така се губи интригата и моментът на изненадата.
Определено обаче гоненето на Йо ме изненада и беше добър ход за противниковата опозиция.А и изненада за всички гадаещи,поне така си мисля аз.
Ганито защо толкова я недолюбвате?
Нямам негативи към никой от играчите.
Ще има ли нова анкета за довечера?

# 466
  • София
Аз пак нищо не видях от промото. Гледах го три пъти.

# 467
Аз пък обичам спойлери и ги отварям. Satisfied
Гледах промото. И на двете кулите падат. Не ми стана ясно обаче на коя първа.

# 468
  • София
Adoralova, Ванко не гласува за Йо, неговият глас беше за Алекс, формално си спази обещанието той.

И аз нищо не видях от промото, и двете кули падат, а те може да са падали 10 пъти в играта... Изпускам ли нещо?

# 469
И аз нищо не видях от промото. Обаче отворих уикипедия и се чудя спойлер ли е или случайност, но за първите 5 сезона има таблица с реда на отпадане, за този преди имаше само до наистина отпадналите, сега обаче всички са подредени в таблица, както следва:
Скрит текст:
Мила-Йоана-Драго-Алекс-Денис-Джулияна-Анелия-Ганка-Карин-Борислава-Зоран-Ванко, което може би значи че Ванко е големият победител или поне, че финалната тройка е Зоран-Бо-Ванко

# 470
  • Sofia
Аз например недолюбвам всеки, който смята, че друг някой е по-малко заслужил и го напада неуважително и осъдително. Това не е състезание по заслуги, красота, мускули или акъл. Комплексно е. Има различни начини, стратегии, модели. И Карамазов говори за това снощи. При различни конфигурации от хора и обстоятелства, различни стратегии могат да са печеливши. Затова няма такова нещо като аз съм по-добър, пък другият трябваше да си е заминал, щото не заслужава Laughing  
Това е мантрата на героите, които така утвърждават себе си.
Изтъквай се както искаш, но не на гърба на съперниците си, плюейки тях. Това не те прави да изглеждаш силен, достоен и добър.

# 471
Това пък, ако е вярно вече съвсем ще е епична издънка, ама и аз какво отварям 🥲😁

Все пак да уточня, че би трябвало гласуването да се е случило, но все още вотът да не е бил преброен. Това би трябвало да се случи на финал на живо. Друг е въпросът, че всеки може да сподели на друг за кого е гласувал и така да стане ясно кой е крайният победител, дори без официално да са го видяли на хартия.

# 472
  • София
Може и другата ти прогноза да се окаже вярна Wink
Alucard, ти да видиш, оказа се права Joy

А това с Уикипедия ако е вярно е най-огромния възможен, епичен гаф! Безобразие направо!

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 11:34 от Каlista

# 473
Това пък, ако е вярно вече съвсем ще е епична издънка, ама и аз какво отварям 🥲😁

Все пак да уточня, че би трябвало гласуването да се е случило, но все още вотът да не е бил преброен. Това би трябвало да се случи на финал на живо. Друг е въпросът, че всеки може да сподели на друг за кого е гласувал и така да стане ясно кой е крайният победител, дори без официално да са го видяли на хартия.
Оли, ако говориш за моя потенциален Уики спойлер, то ако това е тройката и победителя може да се предвиди по гласовете на отпадналите. Аз преброих 4 сигурни от 9. Да не слагам каруцата пред коня, но колкото повече гледам таблицата, толкова по-логична ми се струва. Тъй, че ако не искате потенциален спойлер, НЕ ОТВАРЯЙТЕ УИКИПЕДИЯ.

# 474
Напълно съм съгласна, но масово като че ли успяват да си наложат после мнението за съперниците си. Иванчо каза, че Марийка не е читава. Иванчо спечели 3 игри и има мускули, а Марийка само една и не е професионален спортист. Иванчо е прав. Имам усещането, че в повечето формати ей така се определят "заслужилите". Целият патос, с който говорят героите, все едно е заразен и пречи на хората да погледнат колко лицемерно е и да осъзнаят, че не правят нищо по-различно от останалите, но пък ги съдят жестоко.
Изтъквай се както искаш, но не на гърба на съперниците си, плюейки тях. Това не те прави да изглеждаш силен, достоен и добър.

# 475
То и за Игри на волята имаше спойлери от уикито,които се оказаха тотално погрешни,но признавам че и така с подвеждащи спойлери е интересно.Доказа го последният епизод.

# 476
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Объркала съм се за Ванко.Защо ми се стори,че гласува за Йо,за да защити индиректно Ганка.Благодаря за уточнението.

Ако писаното в уикипедия е истина,то тогава това не само,че е спойлер,ами ОГРОМЕН спойлер за стъпка по стъпка кой отпада.Дано не е вярно!

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 12:07 от Adoralova

# 477
Ех, момичета, зави ми се свят от спойлери!

# 478
Ех, момичета, зави ми се свят от спойлери!

Не бой се и без това в последствие се оказват неверни.Сега само за размисли и гадаене стават-който има време де!

# 479
  • Sofia
Да, няма да отваряме линковете (това е лесно), но моля ви, възможно ли е да не ги коментираме! Все някой ще изтърве нещо, дори и неволно.
Какво е удоволствието от тия спекулации, наистина не схващам?!

Общи условия

Активация на акаунт