🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 474
  • 934
  •   1
Отговори
# 720
  • Другата България
Да де, да не е сега, избор сега, когато именно Бо отиде в колибата на преговорите.
После вече, ако е друг, няма как Анелия да отиде и да му каже :" Не избирай мен.".
То има всъщност, но надали ще го направи.

# 721
  • София
Дано Бо наистина е намерила идола, а това не е заигравка на монтажистите.
Че ми мина през ума.
Местните монтажисти не се заиграват с нас Simple Smile
Намерила го е Бо и макар в промо беше още един щрих към брилятната й игра-епизодът си беше неин.
Победа,нов съюз,пратеник,наблюдател на дуела и накрая -идол.
Много се зарадвах,ама много.
Дано им се получи алиансът,защото вече не вярвах на Ани,че иска да се разграничи,а я харесвам.
Аз пък вярвам на Зоран,че още е с Бо.Изобщо не му е харесал резултатът от съвета-не е станало неговото.
И много добре е усетил кой го е прескочил и го дари с гривничка Simple Smile и кадър с бяла рокля."Ама аз нямам"-нищо Алекс ще ти даде Simple Smile
И вятър между ушите,само Джу стопли.
Йо направи страхотно представяне! И наистина си остава в играта.Ще ги посреща отпадналите в лагера и ще ги работи.Успех в живота,Йо! Heart Decoration
Нещо от Надкаста на Туджаров ме притесни-а именно как ще се определят финалистите.

# 722
  • София
Не харесвам Джулиана, Драго, Александра и Ганка. На финал бих искала да видя Карин, Борислава и Анелия, смятам, че ще видя Ванко, Драго и Зоран. Не мисля, че Мила ще се задържи докрая на Острова, но нямам против тя да е оцелялата от Острова на изкуплението.

# 723
Въобще не съм доволна от тази колиба. Не стига, че оставиха острова, ами и пак арбитри. Мисля, че беше достатъчно вмешателството в играта на участниците. Ще съсипят играта на хората. Така в момента играят повече на късмет, отколкото да могат да си построят някаква трайна стратегия.

Това изобщо имало ли го е в някой друг Сървайвър с това всеки път да има арбитри на всеки съвет и да спасяват по някого или е наше изобретение?

# 724
за Ники Мартинов се е изписало много.
Нека все пак имаме предвид, че тогава времената бяха други. Първоначалния Сървайвър (американския) наподобяваше много точно това. Първите ни два, три сезона. Ясно е, че в момента такива като Ники биха имали нулев шанс. Но малко и се спекулира с този вот на публиката. Да, скандално е, факт, НО имахме все пак равенство в гласовете. Т.е. не е съвсем Ники да не е имал симатизанти сред журито.
Няма 100%ва гаранция, че ако нямаше публика щеше да загуби. Да, по-вероятно, но не е и 100% сигурно.

Да се върна на това, че си мислех да пиша и после се отплеснах Simple Smile
Аз съм от хората, които много много харесват НМ. Но.
100% сигурно е, че щеше да загуби и при двата варианта предвидени в Сървайвър ( и при прегласуване, и когато третия финалист избира победител )- нито Жени, нито Силвия биха гласували за него.
Спечели единствено и само благодарение на СМС вота, което реално е подигравка с формата.

Това изобщо имало ли го е в някой друг Сървайвър с това всеки път да има арбитри на всеки съвет и да спасяват по някого или е наше изобретение?
Има го.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 17:42 от Bengun

# 725
  • София
Цитат
за Ники Мартинов се е изписало много.
Няма 100%ва гаранция, че ако нямаше публика щеше да загуби. Да, по-вероятно, но не е и 100% сигурно.
Да се върна на това, че си мислех да пиша и после се отплеснах Simple Smile
Аз съм от хората, които много много харесват НМ. Но.
100% сигурно е, че щеше да загуби и при двата варианта предвидени в Сървайвър (прегласуване, третия финалист избира победител) - нито Жени, нито Силвия биха гласували за него.
Спечели единствено и само благодарение на СМС вота, което реално е подигравка с формата.
Не знаех, че има хора, които смятат обратното. И това не е свързано с това дали харесват Николай Мартинов като участник, а с потенциалния вот на неговите съплеменници.

# 726
Намери го и още как,нали сама си каза че е бил на толкова лесно място и виждащ се с това сиво парче плат сред зелените листа.Поредният некадърен монтаж.

# 727
# 728
Та, не мога да подкрепям хора, които вече са имали кратък път към съюз. Да имаш двама, пък дори и само един човек на който да знаеш, че можеш да се довериш, заради приятелството ви отвън е огромен пряк път към победата...
Ами не е задължително. Драго познаваше Пейо отпреди това, афишираха, че ще играят заедно и това беше един от доводите /уж/ да ги изгонят още в началото. Това с познанството си е нож с две остриета.

# 729
  • София
Това, което многократно съм се опитвала да открия е дали е имало друга интернационална версия на предаването, в което в даден сезон са позволили победителят да бъде избран от публиката. И не откривам, ще е много жалко, ако нашата страна е прецедент в това отношение. Знам, че в reunion епизода на Heroes v. Villains Ръсел каза, че Америка трябвало да има право на глас, защото не получи нито един вот от журито, знам и че зрителите в САЩ гласуват за любим участник, но това е различно гласуване от това за победителя в сезона, имаше и сезон със завръщащи се играчи, които бяха избрани чрез гласуване на зрителите. Може би има други европейски страни, в които са си позволили да "експериментират" като нас, но няма достатъчно имформация в интернет за това или аз не я отркивам.

# 730
En garde ! Riposte!

# 731
И аз не мога да разбера, защото се отдава толкова голямо значение на социалната игра. В край сметка предаването се казва Сървайвър, не Социален сървайвър. Идеята из основи е да оцелееш, колкото се може повече - дали в коалиции, дали като самостоятелна единица. Според мен няма значение как, крайната цел е една сума от 150 000 лв. Да оцелява кой както намери за добре!
За мен истински сървайвър е един Ники Мартинов, който оцеля на пук на обществото и изцяло разчитайки на себе си!Не разбирам защо неговата победа се обезценява?
Да той е истински оцеляващ. Всички бяха срещу него, беше адски дразнител, един такъв социопат, мразен от групата. Но на острова се устрои чудесно и ги чакаше на гюме.
 Не подценявам качествата му на оцеляващ, на сървайвър.
Но, тук идва едно голямо но .
По правилата на играта, ама тия истинските правила на класическия Сървайвър, трябва да спечелиш с гласовете на участниците т.е. да ги отстрелваш един по един , да ги надиграваш, но да не ги настройваш всички срещу теб и накрая повечето да гласуват за теб.
 Е те това е по-сложно.
А това на Ники Мартинов какво беше - вълк единак, отритнат от другите, ама кораво к.пеле, не му пука, дразни ги, провокира ги, живее си на острова без да му липсва компания, най-силен физически и си ги отстранява един по един. Нормално да обере симпатиите на публиката и тя да гласува за такъв човек, изправил се образно казано срещу глутницата, но ако гласуваха участниците щеше да има зеро гласове.
А това е далеч по-трудното.
Да ги надиграеш, но така че да те харесват дори с горчив привкус. Затова социалната игра е най-важна.
Просто това е концепцията на играта.
 Но тогава го побългариха формата, заради него или кой знае защо. Но си беше запомнящ се образ, култов просто и с право го нарекоха Ники Сървайвъра. Но тази титла макар и заслужена за мен е заради способността му да оцелява по принцип, а не като лице на формата Сървайвър, защото тотално зачерква концепцията на създателите му. :
ПОБЕДИТЕЛЯТ ДА ГО ИЗБЕРАТ ТЕЗИ, КОИТО Е ИЗГОНИЛ,НАДИГРАЛ, НАДХИТРИЛ, НАДЖИВЯЛ.
Ето това не всеки го може.
Съперниците ти да ти дадат титлата, защото си бил по-добър от тях, но да минеш така по пътя, че да не ги настроиш срещу теб. Тук е тънката разлика на просто сървайвър и на играта Сървайвър.
Иначе може да се измисли подобна игра, целта на която е да оцелееш докрая и публиката да избере победителя.
Не казвам, че е  лошо просто различна концепция. Макар целта и при двете ще да се оцелее до финала.
Тогава всички ще се държат различно, няма да се борят да ги харесат участниците, а зрителите и играта би била коренно различна. Всички щяха да се държат доста политкоректно и дипломатично, за да може да станат любимци на публиката.
Популизмът щеше да властва.
Най-фрапантният случай, за който се сещам за една госпожа която спечели БИГ БРАДЪР, като обеща да дари част от награда на една от другите участнички, която беше с някаква диагноза доколкото помня. Така и не го е направила след това, дет се вика после я камилата , я камиларя
Ама си спечели симпатиите на зрителя, и оттам титлата и парите.
П.П.Извинявам се, че малко объркано пиша, но съм с температура и малко трудно се конценрирам.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 15:15 от sineva 1

# 732
Бързо възстановяване!

# 733
Бързо възстановяване!
Благодаря

# 734
Интересно на Йоана как не и мръдна френският маникюр за толкова време?
Няколко пъти я заглеждах и вчера на играта пак ми направи впечатление. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт