🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 542
  • 934
  •   1
Отговори
# 810
  • Sofia
Ахахахаха, и аз се хванах. Blindsided! Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 811
И аз се вързах 😄😄😄

# 812
И тук идва Надкастът на Неделчо и Туджаров,които към края пуснаха една бомба,която още не мога да преживея.
Че финалистите ще се определят с игри.
И нищо чудно по този начин да се стигне до абсурда-човек два пъти гонен от игра,наречена Сървайвър(много вероятно това да се случи с Драго),да стане претендент за единствен оцелял,смях.

Финалистите в Сървайвър ВИНАГИ са се определяли в игри ! А Драго най-много заслужава от всички да спечели. Надявам се, че 9тимата гласували в анкетата, че не го харесват, е заради това, че не мисли стратегии, не играе с правилните хора и не търси идола. Защото иначе като човек Драго е повече от достоен и ми е трудно да повярвам, че по този критерий може да бъде нехаресван или дори мразен.

# 813
  • София
Ех, много сте гадни 😁 хем знам кой ден е, хем най-чинно потърсих как Ганка се пише в инстаграм, за да видя шокиращите сватбени снимки 😫
 Мани, че и скролвам снимка по снимка назад във времето да видя дали не е било миналата година, след приключването на формата... Стигнах до 2020г. докато се усетя  JoyJoyJoy
Браво, Гарганела, добро беше!

# 814
Първото ми премятане днес Grinning
Браво, много добро!

# 815
  • София
Схванах от следващите коментари, че имаме една много сполучлива първоаприлска шега, браво на Гарганела, хаха. И аз първоначално се хванах леко, ама само леко, защото каква сватба, wtf, щях да знам от инстаграм.

Survivor зад кадър: Епизод 22 - Йоана е първият член на журито

официално потвърдено от Ваня за скрития идол и кой го е намерил:
Скрит текст:
промото не е подвеждащо (къде този находчив акъл) и Бо е намерила идола!

# 816
Стига да не е първоаприлска шега, Съни Бийч 2 започва на 2 май в същия слот като Сървайвър - понеделник до сряда от 21 ч. Това дали означава, че от Сървайвър остават само 4 седмици ?

# 817
Браво, Гарганела, супер шега! 😂
Аз понеже отварям спойлери и с любопитство ги отворих, мислейки, че има снимки.

За Драго - не го харесвам, не искам да бъде победител. Ако стане, добре, така е преценило журито, избрали са го. Не ми харесва начина му на игра. Иначе не го познавам като човек и не знам по тази линия дали е достоен или не. Но ми направи лошо впечатление как подхвърли реплика, която провокира спор между Ивайло и Джу, а той се оттегли настрани.

# 818
  • София
🤣🤣🤣ей така се генерира трафик към профил на някой играч. Гарганела, заслужаваш почерпка от Ганчето😉

# 819
Стига да не е първоаприлска шега, Съни Бийч 2 започва на 2 май в същия слот като Сървайвър - понеделник до сряда от 21 ч. Това дали означава, че от Сървайвър остават само 4 седмици ?
Последно даваха 26-ти ден. Нищо чудно да остават само 4 седмици, т.е. 12 епизода и евентуално големият финал, нали са 42 дни, но често събират 2 дни в 1.

Владо Карамазов не беше ли казал в началото, че предстои изненада относно това, че Сървайвър е само от понеделник до сряда или се визираше предаването на Джаферович?

# 820
Чудесна шега! Браво! Чак, за видя профила на Ганка, си издирих в телефона  ей тази снимка:
Скрит текст:

# 821
Последно даваха 26-ти ден. Нищо чудно да остават само 4 седмици, т.е. 12 епизода и евентуално големият финал, нали са 42 дни, но често събират 2 дни в 1.

Владо Карамазов не беше ли казал в началото, че предстои изненада относно това, че Сървайвър е само от понеделник до сряда или се визираше предаването на Джаферович?

Определено финала би трябвало да е до май месец, ако сметнете по колко човека излизат на седмица - в момента има 10 в племето и 1 на острова. Да речем, че на финала са 3ма - това означава, че 8 трябва да отпаднат г/д по 2ма на седмица отпадат. По мои сметки 4 или макс 5 седмици има още, което е малко тъжно, но пък според мен сезона така става много по добре.

А иначе очаквам за 3тия да има игра, който да определи кой ще е между двама. Това и други сезони се е правило - знаете и в Америка как го правят последните сезони.

# 822
Благодаря ви, че оценихте майтапа и не се сърдите! Yellow Heart

Аз да попитам дали се очаква да има публика и съответно билети за финала? Малката ми дъщеря страшно се запали по състезанието и иска да ходим да ги гледаме на живо.

# 823
Скрит текст:

Определено финала би трябвало да е до май месец, ако сметнете по колко човека излизат на седмица - в момента има 10 в племето и 1 на острова. Да речем, че на финала са 3ма - това означава, че 8 трябва да отпаднат г/д по 2ма на седмица отпадат. По мои сметки 4 или макс 5 седмици има още, което е малко тъжно, но пък според мен сезона така става много по добре.
Сезона в този си вид е перфектен - стегнат, няма излишни епизоди.
Моето предположение от девети март е много близо до истината според мен. Девет или десет седмици за сезона, но продължавам да залагам на девет пълни и финал в почивен ден - събота/неделя.

Иначе не ми се иска да свършва. Страхотен сезон се е получил. Надявам се, стъпвайки на този сезон като база догодина да доразвият пробива с един още по-добър каст на играчи, познаващи играта.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 15:09 от Bengun

# 824
  • София
От видеото с Йо днес.
Замислих се над думите и за Жоро и Алекс.
Ние това го коментирахме вече и грешката на Йо и Бо, че не сложиха огърлицата на Жоро. Или по-точно грешката на Жоро, защото Йо и Бо бяха заблудени и от него, че има сигурен гръб. А дори след като Анелия го предупреди, той не направи дори опит да подскаже на Борислава, че е застрашен. Можеше и да не го каже директно, а да намекне. Бо е достатъчно интуитивна и веднага щеше да разбере и вникне между редовете. Също така жест с очите, с ръцете и така.
Обаче друго искам да споделя. Шанса/съдбата да те събере с хора, които са ти истински съюзници или хора, които ако не са такива, поне няма да ти навредят с думите и делата си. Ганка и Анелия имаха този късмет хората около тях да не са такива натури просто. Докато Йо и Бо нямаха този късмет с Жоро и Иван. И Жоро и Иван ги подковаха много лошо, без Йо и Бо да имат вина. Специално за Жоро. Ако си беше стоял мирно и кротко, хем първо той щеше да е все още в играта, хем Александра да е изгонена вече. Защото слагайки огърлицата и, Бо наистина я спаси. Александра обаче както видяхме не оцени това и нямаше никакви скрупули да елиминира Йоана (айде там е и на лична основа явно ; не се харесваха двете още от оригиналния Бонток).
С една дума: Алекс вън от играта ; Жоро в играта и сега ситуацията щеше да е коренно различна. Йо и Бо щяха да имат числено предимство и да контролират нещата. А Йо и Бо нямат дори и косвена вина за устатия Жорко, на който сякаш криле поникнаха и се видя сигурно на финал чак. Така че Ганка имаше и късмет според мен. Да, има си коалиция, която се образува по-скоро по взаимни интереси и симпатии, така и не видях някаква гениална стратегия. Просто звездите и картите и се наредиха по един отличен начин.

Общи условия

Активация на акаунт