🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 478
  • 934
  •   1
Отговори
# 855
Това че има рискове за здравето от дивата природа и от състезанията мога да го приема. Като няма риск -  не е интересно.
Но както виждате има лекари, превързват, залепват, дават лекарства.

Но не мога да приема това че им забраняват да имат четки за зъби. Какъв е смисълът???  Няма да си миеш зъбите един месец, като се върнеш може да си с един или повече кариеси. Защо? Защо?  Къде му е интересното на това?
Абсолютно изкуствен, нарочно измислен риск, който с нищо не прави шоуто по-забавно.

Обичам да разсъждавам над всякакви правила, не просто да ги подминавам - ами така е защото така са решили, точка, край, всичко е прекрасно.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 23:31 от Soney

# 856
Ако говорим за най-голямата грешка на Йо и Бо тя е, че решиха да играят със Зоран и срещу Доктора, Денис и Мила. Зоран си изигра картите блестящо, за да се спаси, но те нищо не спечелиха. Там си имаха 5 гласа плюс може би Ганка и Анелия след обединението. А със Зоран какво получиха? Гласът на Ванко? Който и преди щяха да имат чрез Анелия-Ганка-Карин. Всичко са хипотези, разбира се.
Получиха безценното "Обещавам, че аз срещу никоя от вас няма да гласувам". Което, както се видя, много и помогна на Йоана.

# 857
Това че има рискове за здравето от дивата природа и от състезанията мога да го приема. Като няма риск -  не е интересно.

Но не мога да приема това че им забраняват да имат четки за зъби. Какъв е смисълът???  Няма да си миеш зъбите един месец, като се върнеш може да си с един или повече кариеси. Защо? Защо?  Къде му е интересното на това?
Абсолютно изкуствен, нарочно измислен риск, който с нищо не прави шоуто по-забавно.

Обичам да разсъждавам над всякакви правила, не просто да ги подминавам - ами така е защото така са решили, точка, край, всичко е прекрасно.
И мен това за миенето на зъбите винаги ми е било чудно, но изглежда искат съвсем да ги оставят без "благинки" от реалния живот, за да са провокирани. В предни сезони си спомням, че е имало игра с награда - четка за зъби. От онзи тип търгове, в които залагаш, без да знаеш за какво точно.

# 858
  • Варна
Скрит текст:
Това че има рискове за здравето от дивата природа и от състезанията мога да го приема. Като няма риск -  не е интересно.

Но не мога да приема това че им забраняват да имат четки за зъби. Какъв е смисълът???  Няма да си миеш зъбите един месец, като се върнеш може да си с един или повече кариеси. Защо? Защо?  Къде му е интересното на това?

И мен това за миенето на зъбите винаги ми е било чудно, но изглежда искат съвсем да ги оставят без "благинки" от реалния живот, за да са провокирани. В предни сезони си спомням, че е имало игра с награда - четка за зъби. От онзи тип търгове, в които залагаш, без да знаеш за какво точно.
Спомням си че в предни сезони си правеха четки за зъби с подръчни материали, /пръчка разръфана от едната страна, така че влакната на дървото станат като четка./ Сигурно е гадно да си миеш зъбите без паста, ама като се замисля си мием зъбите с паста най-много от сто години насам.

# 859
Спомням си че в предни сезони си правеха четки за зъби с подръчни материали, /пръчка разръфана от едната страна, така че влакната на дървото станат като четка./ Сигурно е гадно да си миеш зъбите без паста, ама като се замисля си мием зъбите с паста най-много от сто години насам.
Карин беше споделила в подкаста си, че са си миели зъбите с активен въглен, така че съвсем не им липсва.
Аз това се замислих наскоро - голямо постижение си е да се гаджосаш с някого, когато и двамата не сте къпани и не сте си мили зъбите от седмици. Евала на Ганка! Grinning
То в последните години във всички риалитита на БТВ се раждат любовни истории... освен в Ергенът Grinning

# 860
  • София
Карин беше споделила в подкаста си, че са си миели зъбите с активен въглен, така че съвсем не им липсва.
Аз това се замислих наскоро - голямо постижение си е да се гаджосаш с някого, когато и двамата не сте къпани и не сте си мили зъбите от седмици. Евала на Ганка! Grinning
Навсякъде ползват активен въглен, наистина. А в САЩ има участници, които се и ожениха след края на шоуто, и не са само Амбър и Бостън Роб, има още една по-неизвестна женена двойка от Survivor: China, които също са все още заедно.

# 861
Ако говорим за най-голямата грешка на Йо и Бо тя е, че решиха да играят със Зоран и срещу Доктора, Денис и Мила. Зоран си изигра картите блестящо, за да се спаси, но те нищо не спечелиха. Там си имаха 5 гласа плюс може би Ганка и Анелия след обединението. А със Зоран какво получиха? Гласът на Ванко? Който и преди щяха да имат чрез Анелия-Ганка-Карин. Всичко са хипотези, разбира се.
Да беше ггрешка, но някак бяха принудени да я направят. Спомняте ли си съвета, когато изгониха Маргото? По време на дискусиите тя каза нещо, което видимо притесни момичетата /Докторе, ти днес не ми ли каза, като ходихме за вода, че Йо и Бо са много слаби играчи и ще ги гониш една по една/ На което той даде безумния отговор /Ами не си спомням /
Ами кажете ми как да продължат да играят с него, след подобен диалог. Предполагам, че точно тогава решиха да обърнат палачинката. Докторът не  беше читав съюзник. Само, като се сетя как злепостави Мила пред приятелките й.  Общо взето, както тук някой точно беше казал за него е една симпатична шматка, ще добавя, която се носеше  в предаването без цел и посока.
А Мила също не беше съвсем подходяща, защото си имаше съюзници Ганка и Анелия и при обединение Йо и Бо щяха да са в периферията на коалицията им.
Просто нямаха много опции момичетата, затова решиха да спасят Зоран и да пробват да играят с него.

Вярвам, че Анелия и Бо ще имат успешен и дълъг съюз. Анелия е умна и няма да се издаде пред Ганка. Тя си дава сметка, че в тяхната коалиция с Ванко, Карин, Зоран, Ганка  тя ще е първата ,която ще бъде пожертвана, защото първите трима са приятели, а Ганка е двойка с Ванко. Тя има нужда от Бо, както и Бо има нужда от нея.

п.п Страхотно впечатление ми направиха Йо и Мила как спокойно приеха, че някой е гласувал за тях, без сръдни и драми, защото това е част от играта.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 00:31 от sineva 1

# 862
И локацията на журито

Ако на някой му е интересно къде ТОЧНО е локацията

Иначе да се върна по темата за Борислава и идола - в никакъв случай не бива да споделя с никого за намирането му - нито Зоран, нито Анелия, нито дори Денис. По-скоро нейната цел трябва да е да слухти и да се опита да вкара пълните си усилия в това да разгадае, кога биха махнали нея или евентуално да спаси някой с цел коалиция ако има бройката след това.
Аз нямах търпение да се изиграе идол наистина както си трябва и очаквам Бо да го направи, особено ако Анелия удари едно рамо с информация (както направи с Жоро, но той не разгада жокерите й).

# 863
А в САЩ има участници, които се и ожениха след края на шоуто, и не са само Амбър и Бостън Роб, има още една по-неизвестна женена двойка от Survivor: China, които също са все още заедно.
Май и ние си имаме женена двойка бг сървайвъри - Таня и Андрей от първият Сървайвър.

# 864
Ей, големи сте счетоводителки! Laughing С удоволствие ви изчетох! Heart Eyes

Не бях видяла, че Бо намира идола. Дано наистина е така и никой не е разбрал.

# 865
Йо сега отчита като грешка, че са се доверили на Зоран за изгонването му. А имаха ли избор? Ако бяха изгонили Ванко и той се върнеше, щеше ли да бъде лоялен към нея и Бо (за изгонването на Йо гласът му нямаше значение, но по - нататък за играта на Бо може да има). Зоран ме обърква с изказванията и действията си след обединението и не мога да преценя точно. Ако не го бяха послушали, дали нямаше той да се отметне от коалиция с тях и сега при така стеклите се обстоятелства, Бо щеше да е с един съюзник по-малко.
Не виждам Йо и Бо да бъдат в коалиция с доктора (мисля, че бяха в някаква временна такава, но не  ги виждам да играят заедно, няма привличане помежду им като хора).
За мен основната грешка на Йо беше, че не се опита да привлече Джу (а може и да се е опитала, но не ни го показаха).

Таня и Андрей от първия сезон са все още заедно.

# 866
Така като минава време и си спомням стари сцени. Например Ваня посреща Жорката след изгонването, води го при душа.
-- Ето тука може да се изкъпеш с течаща вода!
-- Е, щом се налага... (мисли си Жорката)

# 867
Ако на някой му е интересно къде ТОЧНО е локацията
Всички отпаднали учстници ли са останaли докрая на Филипините или само,които са част от журито?

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 12:49 от sineva 1

# 868
Аз по косите на жените се ориентирам, за мен имат поне някакъв изискуем минимум ...поне на седмица  по 1 път имат къпане с шампоан на коса ... гледах на Мила косата най си личи.
Да допълня и за космите на определените места ..пак сигурно ги епилират...иначе за 3 седмици ..какви залесявания и храсти щяхме да гледаме 🤣🤣🤣 не естетични

# 869
  • София
Soney,
Хах, дам. Жорката беше много зле с хигиената...

sineva 1,
Само членовете на журито.

Ваня, сякаш ни чете. Заговорихме за вилата на журито и ето ви епизод за нея в 'Зад кадър' 😃
Доста уютно, тихо и красиво местенце. Не е лукс, но за тях сигурно е петзвезден такъв след стреса продължил над 20 дена.

==> Survivor зад кадър: Епизод 23 - Къщата на журито <==

Общи условия

Активация на акаунт