Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 336
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
И аз се включвам с питане. Свършва ми нощния  Виши лифт актив и сега заглеждам нощния крем от червената серия (Марвеянс) на Нукс. Може ли малко отзиви за него.

# 481
  • Някъде по Дунава
И аз се включвам с питане. Свършва ми нощния  Виши лифт актив и сега заглеждам нощния крем от червената серия (Марвеянс) на Нукс. Може ли малко отзиви за него.
Много харесах този крем на Нукс. Приятна текстура, бързо попива, икономичен.

# 482

Досега съм го ползвала три пъти, малко е тежък за смесената ми кожа. С ретинол е. Излязоха ми ситни пъпчици, нормално ли е? Иначе е чудесен, не дразни, не щипе.

# 483
Ситни пъпки от ретинол… не. По-скоро ви е тежък, защото е за суха и много суха кожа, а вашата не е такава.

# 484
  • София
Здравейте, момичета. Предварително се извинявам, ако е вече коментирано, но ми трябва вашето мнение за бюджетен крем за зряла кожа. От известно време заглеждам В ДМ този крем
Скрит текст:
. Още му се чудя, дали някой го е ползвал и става ли за суха кожа? Благодаря ви.

# 485
  • София
Здравейте. Аз съм супер неориентирана и сигурно звуча глупаво. На почти 35г съм (без един месец Stuck Out Tongue Winking Eye. ) до момента не ползвам редовно крем и не успявам да си създавам някаква рутина. Имам кремове от някои от кутиите (беле бокс и т.н.). Кожата ми е нормална, с малко по широки пори в Т-зоната, нямам бръчки, петна, нямам проблем, който съществено да ме притеснява. Единствено искам да я усещам по хидратирана. Като сложа например фон дьо ден много се усеща суха , на места се виждат "люспи". Търся си крем като ми се иска да е в бюджет до 50лв... Изобщо не знам какво да гледам? Виши, Ести Лаудер?

# 486
  • Бургас/Пз
Здравейте. Аз съм супер неориентирана и сигурно звуча глупаво. На почти 35г съм (без един месец Stuck Out Tongue Winking Eye. ) до момента не ползвам редовно крем и не успявам да си създавам някаква рутина. Имам кремове от някои от кутиите (беле бокс и т.н.). Кожата ми е нормална, с малко по широки пори в Т-зоната, нямам бръчки, петна, нямам проблем, който съществено да ме притеснява. Единствено искам да я усещам по хидратирана. Като сложа например фон дьо ден много се усеща суха , на места се виждат "люспи". Търся си крем като ми се иска да е в бюджет до 50лв... Изобщо не знам какво да гледам? Виши, Ести Лаудер?
За тази възраст без сериозни проблеми бих опитала серията Толеранс на Авен. Имат балм и крем, като може да вземеш мостри и да прецениш, кой ти е по-добре.
Също така лично аз имам фаворит точно за такова състояние на люспи, но е корейска марка. Ако искаш може и него да видиш. https://kocos.bg/PURITO-Dermide-Relief-Barrier-Moisturizer-1-667

# 487
Търся си дневен хидратиращ крем с лека слънцезащита. Досега ползвам класическият на Estee, но се оглеждам за този:
https://www.notino.bg/shiseido/essential-energy-hydrating-day-cr … pf-20/p-16108638/

Скоро свършвам нощният, от който съм доста доволна:
https://www.notino.bg/shiseido/benefiance-wrinkle-smoothing-crea … km-smesena-kozha/
И продължавам с Филорга нощен

Някой има ли отзив дали е достатъчно хидратиращ дневният на Шисейдо.
Иначе ползвам и фактор 50 слънцезащита, но при облачно време може да ползвам само горният.

# 488
Количеството хидратиращ крем, което слагаме на лицето си е далеч по- малко от препоръчителното за слънцезащитен, в комбинация с нисък фактор и без допълнително нанасяне през деня кожата ти е почти без нищо. С облаци или не, няма как да е ден без слънце.

# 489
Nel, нямам впечатления от крема, но измиващият гел от серията е чуден.

# 490
Здравейте, можете ли да ми препоръчате крем подходящ сега за есента и за зимата? Кожата ми е много чувствителна и доста суха и си търся нещо като защитен крем които да слагам сутрин преди да излезна?

# 491
Здравейте, можете ли да ми препоръчате крем подходящ сега за есента и за зимата? Кожата ми е много чувствителна и доста суха и си търся нещо като защитен крем които да слагам сутрин преди да излезна?
Крема е страхотен за суха кожа през зимата. https://www.notino.bg/dr-hauschka/facial-care-dneven-krem-ot-roza/

# 492
Серумите винаги трябва да се запечатват с крем.
За торбички под очите - крем за хемороиди.
Как така за хемороиди?

# 493
Здравейте, от доста време използвам хидратиращ гел с хиалурон на Юсерин като комбинирам с крем на Юсерин Аквапорин. По принцип ми действаха добре, но сега след ражданети кожата ми е станала по-суха и като че ли не ми е достатъчно. На 32 съм, но имам малко фини линии под очите от доста време и като цяло кожата ми не отговаря на възрастта ми (в негативна посока) вследствие на лош начин на живот преди време и някои хормонални и метаболитни заболявания които имам.

От дерматоложка знам, че най-добрата антиейдж грижа е хидратацията и няма нужда от специални антиейдж продукти, стига да се хидратираме добре, но същата беше казала че при спокойна кожа мога да правя терапии с витамин Ц, а по-късно и с ретинол. За съжаление не знам какви продукти визираше тя с ретинол специално, иначе за витамин Ц има такъв продукт на Юсерин който харесвам.
Също така според дерматоложката околоочните кремове са само реклама, но въпреки това кожата на клепачите ми също е доста суха, и е загубила тонус и ми се иска да взема околоочен крем.

Какво мислите вие за тези препоръки? Мога ли да добавя още нещо към грижата за кожата си без да променям кремовете които вече използвам. Или хидратиращ продукт вече не достатъчно и е добре да заложа на анти ейдж вече?

Рано ли ми е да ползвам продукти с ретинол предвид факта че нямам добра кожа, и може ли ретинолът да се ползва в околоочната област - знам че като цяло трябва да се избягва.

Иначе приемам и алтернативни препоръки за кремове, със сигурност не харесвам продукти на Виши, Авен и ла рош посей - просто не са за моята кожа.

Също така разсъждавам вече и по темата как мога да третирам областта на горния клепач, като се замислвм и в някакво необозримо бъдеще за неоперативна блефаропластика, макар и да не ми е в момента съвсем по джоба, но преди това ми се иска да изпробвам по-нежни методи.

Също така обмислям пиенето на колаген, но не знам какъв и дали има смисъл и дали ще е ок в момента, предвид че кърмя, но мисля че не би трябвяло да има проблем. Преди време си поръчвах телешки колаген на прах някакъв био беше в зелена опаковка но ми беше доста мъчително да го пия.

Честно казано, рядко ми оставя време да се оглеждам, но като се видя понякога под определен ъгъл ми става доста криво, понеже съм едва на 32, но пък няма смисъл от съжаления за разлятото мляко, иска ми се да видя какво да правя оттук нататък, а може би и пак бих се консултирала с дерматоложката от тогава.

Благодаря за всяка препоръка ❤

# 494
Здравейте. Може ли да ме посъветвате - искам да подаря дневен крем на 20 год.жена. Нормална кожа, към смесена. Ползва козметика, гримира се умерено, има отношение да поддържа кожата си. Затова предпочитам лек, хидратиращ крем с превес към полезни съставки. Не дължа на марка. Бюджет към 150лв

Общи условия

Активация на акаунт