Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 370
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Имаше
преди тема за Филорга, сигурно ще се намерят отзиви.

# 466
Аз идвам да помоля за препоръка за околоочен. Да има ефект при подпухнало под очите, както и да е против бръчки.
В момента ползвам Shiseido concentrate eye wrinkle cream, идва ми доста мазен, чак лъщи околоочната зона. Преди това бях с guerlain abeille royale multi wrinkle, хареса ми как мирише, както и като консистенция, ама и той не помага за подпухналото под очите. Ползвала съм на Ланком, в това число поне два вида околоочни, не е моята марка.
По въпроса с Филорга, аз съм вземала time filler, не го харесах въобще.

# 467
Имаше
Все още я има, но никой не пише в нея.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1461856
Може там да се пита, да се съживи малко.

# 468
И да се прочете, имаше много движение преди.С търсачката 100% ще излязат отзиви.

# 469
  • София
stasha_a, аз съм доволна от Clarins Total Eye Lift. Ползвам и Double Serum Eye, но действието първия ми харесва повече.

# 470
Аз съм фен на Филорга. Даже в момента във ватата съм с мезо маската (ползвам 2ра опаковка). Най-доволна съм за хидратация
Измиващ
https://www.notino.bg/filorga/medi-cosmetique-cleansers-pjana-za … dratirassh-efekt/

Серум 2ра опаковка

https://www.notino.bg/filorga/medi-cosmetique-hydra-hyal-inteziv … glazhdassh-efekt/

След него крем

https://www.notino.bg/filorga/global-repair-global-repair/
или

https://www.notino.bg/filorga/time-filler-night-dneven-i-nosshen … em-protiv-brchki/

Не съм доволна от техният околочен, усеща се спирт. Този е много добър, като не се очакват чудеса, а хидратация

https://www.notino.bg/avene/physiolift-okoloochen-krem-protiv-br … li-i-tmni-krgove/

Според мен 2 бременности изтощават организмът и не е само до крем. Важно е сън, храна, стрес и да си дадеш време. Някакво време всичко ще е зле 😁

# 471
  • Orihuela Costa,Spain
От седмица съм с ето този крем,разкошен е.На Ланком харесвам много червилата и спиралите,но кремовете не ми допадат.На Кларинс ползвах мостра на Multi-intensive Nuit,също ми  хареса.На Руми  Илиева си купувам козметика всяка зима,като се прибера в Бг😊.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 00:21 от danylony

# 472
Имаше
Да, помня, че съм виждала, но не успях да я намеря и затова попитах тук Blush
Благодаря Reddish brown Hug

# 473
Дами, а каква е разликата от крем за очи и серум за очи? Може ли да се прилагат последователно в една рутина? От 2-3 дни използвам серума скофеин на ТО, а с последните коментари се замислих дали мога да включа и крем след серума.

# 474

Преди всичко обаче искам да отбележа, че за събажаление при кремовете докато не се купи нещо да се пробва във времето просто няма как да знаете.Може да е хвалено и прехвалвано от доволни, но на Вас да не действа по същия начин.Така че избирате си нещо и пробвате.Аз инвестирах доста пари и сменях доста продукти, докато стигна до тези, които ми влияят перфектно и не искам да сменям.

+1
в момента довършвам апивита - крем, който ми е бил ту лек, ту тежък, в момента е идеален - кожата ми е мека, гладка, нежна, свежа
сутрин ставам в 5.30 и след цял ден пред компютъра в неспокойна обстановка, не е за вярване, че виждам такъв резултат още повече, че пак спрях да пия вода и не мога да се накарам да близна (до преди 3 месеца пиех по мин. 3 л)
ще взема нова опаковка

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 13:08 от bubanka

# 475
Да се включа, понеже ползвам Филорга. Time filler беше много добре, много освежаваше лицето, заглаждаше фини линии. До към 40 ми беше супер, 1-2 години след това - не. Сега има нова версия на Time filler, приятелка ми каза, че е развален и че е много мазен и непопиващ.
Time zero серумът не ме впечатли.
Ползвам няколко опаковки от Lift Structure кремът, той има ефектът, който обещава. С него лицето изглежда по-стегнато, като не говорим за сериозни увисвания.
NCEF серумът ми беше харесал пак някъде на 40, също даваше всички обещани ефекти, но сега ми зачервява кожата. Но моята кожа е много чувствителна.

# 476
Дами, а каква е разликата от крем за очи и серум за очи? Може ли да се прилагат последователно в една рутина? От 2-3 дни използвам серума скофеин на ТО, а с последните коментари се замислих дали мога да включа и крем след серума.

Зависи от това за какво са, може да имат огромна разлика, може и да нямат почти никаква. Продукти като този на ТО с кофеин ги има и във вариант на крем.
Има различни продукти за околоочната зона, за това кое с какво се смесва трябва да потърсиш информация за дадения продукт. Иначе не ти трябва някакъв специален околоочн за хидратация, може да си използваш този който използваш за лицето, слагай го спокойно след серума.

Аз идвам да помоля за препоръка за околоочен. Да има ефект при подпухнало под очите, както и да е против бръчки.
В момента ползвам Shiseido concentrate eye wrinkle cream, идва ми доста мазен, чак лъщи околоочната зона. Преди това бях с guerlain abeille royale multi wrinkle, хареса ми как мирише, както и като консистенция, ама и той не помага за подпухналото под очите. Ползвала съм на Ланком, в това число поне два вида околоочни, не е моята марка.
По въпроса с Филорга, аз съм вземала time filler, не го харесах въобще.

Използвай сутрин такъв за подпухналите очи, и вечер друг за бръчките според мен. Иначе ако искаш 2 в 1 този на Cerave лилавия е такъв и е доста добър.

# 477
Много благодаря за изчерпателните насоки!

# 478
Спокойно можеш да го слагаш под околоочен, аз го ползвам по този начин от години сутрин и вечер. Все пак като опиташ ще усетиш как се отразява при теб.

# 479
Серумите винаги трябва да се запечатват с крем.
За торбички под очите - крем за хемороиди.

Общи условия

Активация на акаунт