Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 333
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • виртуално
Здравейте. Може ли да ме посъветвате - искам да подаря дневен крем на 20 год.жена. Нормална кожа, към смесена. Ползва козметика, гримира се умерено, има отношение да поддържа кожата си. Затова предпочитам лек, хидратиращ крем с превес към полезни съставки. Не дължа на марка. Бюджет към 150лв
Дъщеря ми на същата възраст използва Clinique Moisture Surge™ 72 и Lancome Hydra Zen

# 496
Здравейте, от доста време използвам хидратиращ гел с хиалурон на Юсерин като комбинирам с крем на Юсерин Аквапорин. По принцип ми действаха добре, но сега след ражданети кожата ми е станала по-суха и като че ли не ми е достатъчно.
Основните грижи за които и аз съм чела са хидратация, слънцезащитен крем, витамин ц, ретинол, киселини, прием на колаген. Не видях да си споменала слънцезащита, а е много важна.
Ретинол мисля че не може докато кърмиш. Има и околоочни кремове с много нисък процент ретинол (например Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal ).
За съжаление на мен най-добре ми се отразява 8 ч сън, а покрай децата това е трудно.

# 497
дневният ми крем има фактор 25, надявам се за зимата да е достатъчно. Благодаря ви!

Ще си взема пак колаген, гадно не гадно 😁

# 498

Момичета, дадоха ми мостра на този крем.
Серумът малко ми щипе, но сремът ми харесва, конститенцията е хубава
Имате ли опит с този крем, серум ?
Благодаря🙏

# 499
Magi g, от това което съм чела spf в кремове не е достатъчен, тъй като за слънцезащита се препоръчва доста по-голямо количество нанесен продукт за да има реален ефект без значение от сезон или дали има слънце

# 500
ще се поразровя да прочета и аз, не знаех наистина. Тоест примерно върху дневния крем отгоре мога да нанасям анти сън продукт от същата серия примерно, но ще потърся и аз. Явно нищо не съм правила правилно 😁

Благодаря!

# 501
от две седмици дерматоложката ми изписа Avene B Protect и съм много , много доволна , защото преди това бях с на биодерма за пигментации, но ми оставаше като кир по лицето и се лющеше дори и от малко количество

# 502
от две седмици дерматоложката ми изписа Avene B Protect и съм много , много доволна , защото преди това бях с на биодерма за пигментации, но ми оставаше като кир по лицето и се лющеше дори и от малко количество
От години го ползвам целогодишно. Сменям само серума, в зависимост от сезона и нуждите на кожата. Пробвах разни форумски “открития” във времето, но винаги нещо ме разочароваше и винаги се връщах към b-protect. Спрях с експериментите и съм Ок само с него. Кожа - суха, чувствителна, нетолерантна.

# 503
Здравейте. Може ли да ме посъветвате - искам да подаря дневен крем на 20 год.жена. Нормална кожа, към смесена. Ползва козметика, гримира се умерено, има отношение да поддържа кожата си. Затова предпочитам лек, хидратиращ крем с превес към полезни съставки. Не дължа на марка. Бюджет към 150лв
Дъщеря ми на същата възраст използва Clinique Moisture Surge™ 72 и Lancome Hydra Zen

Благодаря за споделеното мнение Рапунцел . Винаги съм мислила, че Ланком е подходящ за по-зряла кожа, но очевидно греша. Ще разгледам

# 504
B protectне ви ли оставя бели следи? Той наистина предпазва, но лицето ми е много бяло с него.

# 505
B protectне ви ли оставя бели следи? Той наистина предпазва, но лицето ми е много бяло с него.
При мен съвсем леко белее само при нанасяне, но след като попие няма бели следи, а само поизравняване на тена. Цветът на кожата ми е доста светъл, обаче. Единственият недостатък на крема е, че се трансферира върху дрехи, но дотолкова съм му свикнала, че с минимално внимание - няма щети.

# 506

Ами да ви кажа не ми оставя никакви следи , много хубаво ми попива и даже си чувствам лицето много сияйно.Крема е бял обаче според мен върху кожата придобива цвета на лицето и наистина изравнява тена. Засега следи от него по дрехите не съм видяла.

# 507
Дами, мнения за марката Collagena? По-специално ме интересуват лифтинг серумите. Имат ли някакъв ефект изобщо, като цяло добра ли е марката?

# 508
Чета много във фейса, че хвалят нощната им маска.

# 509
Момичета, някой по-назад питаше за околоочен продукт против подпухване:
Скрит текст:
Тези ползвам аз и на лицето, и на очите сутрин. Разработени са за азиатски очи. Доволна съм от тях. Вероятно е от кофеина в състава, но при мен дават ефект за сутрешното подпухване на клепачите. И се съвместяват без проблем с всичките ми кремове за очи и лице. Вече за втори или трети път подновявам.

magi g, ексфолираш ли редовно? Това също е важно за максимално добро попиване на кремовете в кожата. Освен това, може да добавиш някакъв серум, а гел консистенцията да замениш с лосион или крем с идея по-плътна текстура. Геловете са за съвсем млада или пък по-мазна кожа по мои наблюдения.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 16:13 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт