Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 288
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Аз освен едни прекрасни очи, нищо друго не виждам - нито бръчки, нито петна, нито нищо! За завиждане си!!!!

# 556
  • София
От седмица използвам Идеалия- до момента кожата ми реагира повече от добре и видимо забелязвам изравняване на тена и изглаждане, за студените месеци е чудесен за суха кожа.   

# 557
Агентче, прекрасно изглеждаш! Дай идея за серум и емулсии или по-скоро сподели ти какво използваш и харесваш и каква ти е кожата, защото нямам спомен за това.

# 558
Агентче, прекрасно изглеждаш! Дай идея за серум и емулсии или по-скоро сподели ти какво използваш и харесваш и каква ти е кожата, защото нямам спомен за това.
Агент, изглеждаш много добре не само за 46тте си години.

# 559

Както написах ползвам много и различна козметика, но грижата е комплексна, едната гола козметика не дава такъв резултат (при мен). Ползвам много корейска козметика 75% приблизително, но и американска (живея в САЩ)

Аз освен едни прекрасни очи, нищо друго не виждам - нито бръчки, нито петна, нито нищо! За завиждане си!!!!
А, да не се лъжем, Г-жо Рамацоти - все пак аз съм намазана със няколко пласта ФДТ/консилър/пудра и не се смея, та и бръчките не са се очертали Simple Smile Категорично не изглеждам така във увеличителното огледало веднага след като си измия лицето!

Кожата ми е чувствителна и смесена и много пъпчива, а след като навърших 40 се превърна от откровено мазна във смесена със залитане към суха през зимата. Никога не е била нормална, борбата с нея е откакто се помня.

Много обичам корейска козметика, защото продуктите са хммм "дробни" - т.е. не е замесено в един крем всичко и мога да си подбирам според състоянието на кожата си от кое и колко да си сложа. Но винаги имам поне един пептиден серум, поне един ретинолов (само през зимните месеци ползвам ретиноли засега, макар, че съм ползвала и трет - не ми понесе); поне един с витамин С (или с комплекс от витамини), поне един с ниацинамид, поне един продукт с AHA/BHA. Поне 2 със женшен - много обичам и ми понасят женшенови продукти, както и тези със зелен чай.

Като марки предпочитам основно корейски - Missha, Dr. Jart, Medi-peel, както и доста непопулярните за БГ Sulwhasoo, Ohui, Su:m37, Amore Pasific, японските Shiseido и CDP. От американските ползвам Neutrogena, Murad, Algenist, Exuviance, Estee Lauder.

Но пак ще подчертая, че според мен не е въпрос на конкретен продукт или бранд. Също така какво работи за Пенка не е задължително да е оптимално за Станка. Всяка кожа е различна, климатът е различен, лайфстайлът ни е различен (отдавна вече не пуша, а понякога така ми се ще). Та е въпрос всяка да си намери нейната схема, която адресира нейните си проблеми и да не забравя, че с годините се налага да си я оптимизира и променя. Разбира се, през различните сезони също.

И последно - не е задължително да е скъпо, че да работи (но е задължително да се ползва редовно и с ум). Марки като Missha, Cos de Baha, Neutrogena, CeraVe, Loreal, The Ordinary, La Roche Posay и подобните му имат прекрасни продукти, които не са на цените на Ланком, Ла Мер, Ла Прери и подобни.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 13:46 от bubanka

# 560
Много готина тема. Аз съм на третиноин и ползвам isntree тонера с три ХА на 3-4 слоя поне и влажна кожа, отгоре all in one essence-hyggee, после purito Centella Green Level Serum, след това понякога лосиона на Benton green tea, най- накрая редувам dr jart ceramidin и cerave pm lotion или крема в голяма опаковка пак на сераве. Доволна съм от тези продукти и попиват незабавно, така че отнема 2-3 минути сигурно. Някои вечери слагам вазелин най- отгоре, но това е когато не ползвам третиноин и съм се сетила навреме да почна стъпките, а не директно преди лягане. Уикендите, при стрес, спорт, полети и подобни преди крема ползвам или маската vitamin e на klairs, или korres hydra biome

# 561

имам го от около 5-6 дни
хубав крем - прекрасна опаковка, чудесна консистенция, не търпи особено много друг крем отгоре, ако се сложи по-голямо количество, но попива добре, усеща се леко върху лицето, кожата става мека и гладка, но се сдобих с няколко пъпки откакто започнах да го ползвам - на мен по принцип не ми излизат
пренасочен е за крем за шия и деколте - мисля, че там няма да ми създава проблеми

# 562
Здравейте
Каква е схемата за нанасяне на крем против бръчки и крем против пегминтация кое се нанася първо ?

# 563
  • София
Редувай ги.

Обикновено избелващите продукти се нанасят вечер, през деня се ползва слънцезащита. Отн. другия крем – зависи от крема и от кожата. Ако е подходящ за ползване през деня, можеш да нанасяш избелващия вечер, а другия – денем. Ако не става, редувай.

# 564
Може и заедно, ако този за петна е маз някаква, а не крем за лице.

# 565
В момента използвам този крем за лице.

А през ден ето този с Ретиналдехид.

# 566
  • Rock & Roll feeling ...
Търся препоръка за добър хидратиращ продукт, за предимно суха кожа.
За  лице на възраст 25-30г.

# 567
Търся препоръка за добър хидратиращ продукт, за предимно суха кожа.
За  лице на възраст 25-30г.

Един от двата
Скрит текст:

# 568
Този крем е много добър точно за тази възраст. Аз го пробвах за първи път на 35 г. и ми беше малко слаб.

# 569
Аз харесвам този хидратант (40+ съм, но кремчето е доста добро). С много лека и приятна за нанасяне консистенция е, не е никак тежък или мазен. Попива чудесно. Има и по-лек вариант за нормална и комбинирана кожа.

Общи условия

Активация на акаунт