Декемврийски бебета 2022!!!

• 33 992
  • 707
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета! Честито на всички и безпроблемно изкарване на бременностите! И аз съм в очакване на бебок през декември (8/9ти), та според едно приложение съм 4 с., а според друго 5 с., така че мисля чак към 16.04 да отида на преглед.
Ще ми е втора бременност и второ дете живот и здраве. Баткото е на 6 г. и много искаше братче или сестричка Simple Smile Първата бременност беше лека и приятна, но след нея имах някои неврологични проблеми, поради които открих че имам вродена тромбофилия. Мисля след прегледа при АГ да направя консултация с проф. Лисичков по този въпрос.
Някоя от вас питаше за д-р Врагалева - аз се следях с нея при първата си бременност, а след това като излезе по майчинство започнах да ходя при доц. Румен Димитров пак във Феникс. Сега мисля той да следи бременността ми, но ще видим.

# 91
Аз както и преди съм споменавала съм при доктор Анна Богданова. Изключително доволна съм, при първото раждане се планирах и благодарение на нея успях да родя, защото бях изпаднала в паника, така че с две ръце я препоръчвам. Ще се следя в клиника Орион.

Аз изключително рядко си гледам фб, така че няма да съм толкова активна там. Аз днес се чувствам доста по-добре вот предишните дни. Бях на малка разходка в центъра около 1-2ч и бях да купя нещо за баткото, мами изключително грозни са масово нещата за момчета. От няколко магазина едва едва съм подбрала 3 комплектчета. За момичета за разлика има изобилие от неща, но да видим как ще сме баща групичка.

Аз лично не се притеснявам за прегледа даже се вълнувам, но аз нямам проблеми забременяла съм въпреки опитите за пазене, така че разчитам, че всичко ще е ок и се надявам с всички ни да е така. Приятелка нямаше абсолютно никакви симптоми, дори напрежение в гърдите, а роди здраво момиченце, така че грам не се притеснявайте, че нямате симптоми, дай боже на всички ни симптомите да изчезнат, следващия ,,симптом” да бъде бебешко ритниче:)

Моя преглед както и преди съм казвала ще е в първия ден на 7г.с, а предполагам следващия ще е в 11г.с. Като гледам пола ще го разберем късничко, че знам, че се разбира в 12-13, а аз ако имам преглед в 11, чак в 15 ще е следващия, но бързата работа срам за майстора:)

# 92
  • София
Аз до към 12 г.с. ще се следя при репродуктивния.
След това ...не знам. Много се колебая.
Аз снощи се събудих с много силни болки, пих нош-па и след време ми мина, но много се уплаших.

# 93
Аз до към 12 г.с. ще се следя при репродуктивния.
След това ...не знам. Много се колебая.
Аз снощи се събудих с много силни болки, пих нош-па и след време ми мина, но много се уплаших.
Аз както и преди съм споменавала съм при доктор Анна Богданова. Изключително доволна съм, при първото раждане се планирах и благодарение на нея успях да родя, защото бях изпаднала в паника, така че с две ръце я препоръчвам. Ще се следя в клиника Орион.

Аз изключително рядко си гледам фб, така че няма да съм толкова активна там. Аз днес се чувствам доста по-добре вот предишните дни. Бях на малка разходка в центъра около 1-2ч и бях да купя нещо за баткото, мами изключително грозни са масово нещата за момчета. От няколко магазина едва едва съм подбрала 3 комплектчета. За момичета за разлика има изобилие от неща, но да видим как ще сме баща групичка.

Аз лично не се притеснявам за прегледа даже се вълнувам, но аз нямам проблеми забременяла съм въпреки опитите за пазене, така че разчитам, че всичко ще е ок и се надявам с всички ни да е така. Приятелка нямаше абсолютно никакви симптоми, дори напрежение в гърдите, а роди здраво момиченце, така че грам не се притеснявайте, че нямате симптоми, дай боже на всички ни симптомите да изчезнат, следващия ,,симптом” да бъде бебешко ритниче:)

Моя преглед както и преди съм казвала ще е в първия ден на 7г.с, а предполагам следващия ще е в 11г.с. Като гледам пола ще го разберем късничко, че знам, че се разбира в 12-13, а аз ако имам преглед в 11, чак в 15 ще е следващия, но бързата работа срам за майстора:)

При доктор Велева ли,защото и аз ходя при нея почти от дете.Много я обичам.Тя следеше  и първата ми бременност. А тази при която  ще раждаш в коя болница е?Секцио ли изражда? Благодаря .
П.с. за ФБ още не е ясно,но  ако има желаещи можем да направим.

# 94
И на мен ми беше препоръчана Богданова само че за фетална, но в групата за Токуда, защото там май израждаше, бъка от негативни мнения за нея, а моя позната, която беше ходила 2 пъти на фетална, единият път беше много доволна, вторият път беше потресена от отншението й, явно е на настроения и симпатии.

Има ли вече ФБ група бай дъ уей?

Иначе слава богу правих си кръвни, нали съм с ковид и за момента всичко е топ, тръпна обаче следващият преглед е след 2 седмици и се надявам да чуя пулс, доста ми е притеснено, да няма някакви последици тази инфекция..

# 95
Ако има фб група и аз ще се включа. Успех на всички 🍀🙏

# 96
Направих група  "2022" снимка  на корицата на месец декември.Би трябвало да се вижда засега от всички в търсачката.Всички желаещи да се включат 😊  После ще я направим тайна.
линк :  https://www.facebook.com/groups/972089173675344/?ref=share

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 17:35 от Edelvais123

# 97
Плахо се записвам и аз Hug  С тежък мъжки фактор сме, бременна съм от първи опит ИКСИ в Германия. До 12г.с мисля, че ще ме следят от репродуктивната клиника +гинеколожката ми. Направих си първия тест на 10 ден (31.3) след трансфер на 2 тридневни,за щастие положителен Чхг беше 106. Вчера ме извикаха пак и се е покачил на 510. Мисля, че е добре Thinking. Термин на 11.12.2022. Сега ми съм в 4 г.с. +2 дни. Симптоми имам киселини, но аз съм с гастрит и така или иначе всичко ме дразни, киселините мисля са от прогестерона, който приемам вагинално 3×2. Казаха ми да  направя консултация с ендокринолог, защото преди стимулация TSH беше 2,5. Понеселник имам записан час и там и в репрудуктивната клиника. Макар че едва ли в 5г.с ще се види каквото и да е, но поне Чхг да ми пуснат. Как искам вече да съм 12 г.с., да сме чули вече пулс да видя, че всичко се развива нормално..

# 98
Плахо се записвам и аз Hug  С тежък мъжки фактор сме, бременна съм от първи опит ИКСИ в Германия. До 12г.с мисля, че ще ме следят от репродуктивната клиника +гинеколожката ми. Направих си първия тест на 10 ден (31.3) след трансфер на 2 тридневни,за щастие положителен Чхг беше 106. Вчера ме извикаха пак и се е покачил на 510. Мисля, че е добре Thinking. Термин на 11.12.2022. Сега ми съм в 4 г.с. +2 дни. Симптоми имам киселини, но аз съм с гастрит и така или иначе всичко ме дразни, киселините мисля са от прогестерона, който приемам вагинално 3×2. Казаха ми да  направя консултация с ендокринолог, защото преди стимулация TSH беше 2,5. Понеселник имам записан час и там и в репрудуктивната клиника. Макар че едва ли в 5г.с ще се види каквото и да е, но поне Чхг да ми пуснат. Как искам вече да съм 12 г.с., да сме чули вече пулс да видя, че всичко се развива нормално..
Дени честито  😁 и за киселините и аз съм с гастрит. Пожелавам всичко да е наред

# 99
Здравейте мили бъдещи мами🍀🥰 Аз днес бях на преглед видяхме плодно сакче ❤️ Казах на лекаря че нямам никакви симптоми. Отговорът му беше - радвай се, че ако ги имаше щеше да се оплакваш 😁
След 2 седмици отивам пак за сърдечна дейност 🥰

# 100
[/quote]
Още от сега ги имам тези киселини, какво ще правя за напред незнам... Ужас Joy
Дано и при теб всичко да е наред. Лека и безпроблемна бременност да имаме всички Heart Eyes

# 101
Още от сега ги имам тези киселини, какво ще правя за напред незнам... Ужас Joy
Дано и при теб всичко да е наред. Лека и безпроблемна бременност да имаме всички
Днес бях на гастро и ми изписа необианацид  , без вредни храни ,без пържено , кафе .Аз така или иначе кафето го спрях преди 6 месеца, цигарите преди 4 мес. Дано отминат и те скоро

# 102
Благодаря ти за групата, Edelvais123!

# 103
Благодаря ти за групата, Edelvais123!
Моля!Дано се събърем повече. 😊😊

Иначе в 6 или 7 г.с. се чува сърчицето?

# 104
Здравейте момичета лека и успешна бременност на всички ❤️Вчера и аз видях две чертички с термин 11.12. 2022 но за сега имам неспокоен сън и умора с надути гърди. Чудя се дали другата седмица да отида на преглед? Трето ми е и се надявам на момичече ми е голяма мечта.  Имам две момчета те са по голями. Според вас кога да отида на преглед? Малко се и претеснявам

Общи условия

Активация на акаунт