Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 033
  • 707
  •   1
Отговори
# 120

Какво мислите имам 3 дена до М. Но имам голям апетит даже в 3 сутринта ядох не съм си пускала ЧХГ не искам без закъснение и парене в зърната около гърдите усещам леко болки ниско долу и пия нош па дано скоро да се присъединия стискайте ми палци на 11.04 на съм на преглед този час беше записан заради бяло течение и високи ливкоцити дали може да се види нещо тогава ако наистина съм бременна 4+1 би трябвало да съм на 11.04

Това ми е теста 10 дни след трансфер (3дни преди М) мислех, че Чхг ще е много ниско с тази бледа черта, а се оказа 106. Така, че според мен, ако имаш възможност пусни един кръвен и повтори след 48 часа да видиш дали се удвоява. За жалост, според мен на 4+1 г.с няма да се види нищо, но ще пуснат сигурно кръвни и урина. За болките аз 4 дни около датата на М си имах точно ПМС. Имах чувството, че всеки момент ще ми дойде и се проверява през 2 минути Grinning. Според мен си е нормално. Така че, тихичко честито и до пухкав финал Hug

# 121
Момичета видях една реклама на бебешко легло и се замислих, че ние с вас май няма да хванем ни една от големите промоции. Аз съм голям фен на хиполенд и те нали правят нещо, като пролетен черен петък и аз исках да вземе някакви неща, но е прекалено рано за каквото и да е. Може би евентуално за легло да помислим или нещо скъпо, което цената му спада драстично. Големия черен петък сигурно също няма да го изчакаме😁

Кадерай розова ли е чертичката има бременност!!!🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 122
Момичета, привет! Идвам с въпросче какво според вас е редно да направя - сега съм 4с5д, т.е пета седмица. Таткото на бебо е във Франция в момента и се виждаме през 2-3 седмици. Имам билети да го видя тази събота. Само че той от няколко дни е болен, като вторник беше с 38.6, вчера с 37.9.... и се чудя дали да рискувам за събота или да си седя вкъщи. Как мислите?

# 123
Момичета, привет! Идвам с въпросче какво според вас е редно да направя - сега съм 4с5д, т.е пета седмица. Таткото на бебо е във Франция в момента и се виждаме през 2-3 седмици. Имам билети да го видя тази събота. Само че той от няколко дни е болен, като вторник беше с 38.6, вчера с 37.9.... и се чудя дали да рискувам за събота или да си седя вкъщи. Как мислите?
По-добре да не рискуваш, а да изчакаш

# 124
Добро утро момичета! Как сте, как се чувствате? 🍀☀️🍀

# 125

Можеш ли да си преместиш полета за след някой друг ден? Като се виждате толкова рядко предполагам и двамата си липсвате, така че ако следващия път ще е чак след две седмици в такъв случай аз бих рискувала:)

Peichevaa аз днес се събудих без гадене, много щастлива от този факт, един час по-късно се появиха болки в яйчниците, но нали си е нормално😁 А ти? Както и останалите?

# 126
Добро утро събудих се гладна в 7 и хапнах ябълка и пак легнах но не можах да заспя. И с доста подути гърди. Късмет на Всички. Бог да помогне да имаме леки бременности ❤️🤰🤰🤰❤️Че от миналия път много страх събрах.

# 127
Добро утро събудих се гладна в 7 и хапнах ябълка и пак легнах но не можах да заспя. И с доста подути гърди. Късмет на Всички. Бог да помогне да имаме леки бременности ❤️🤰🤰🤰❤️Че от миналия път много страх събрах.
И аз съм така с болезнени гърди. И щях да ви питам вечер ми се запушва носа, някой да сподели има ли такъв проблем и ако да какви капки за нос използва. Снощи си пръснах фитолор( разтвор от морска сол) . Бъдете здрави всички и успех до края 🍀🙏🍀🍀🍀

# 128
Здравейте и аз съм с огромен апетит надути гърди и корем пак съм си с положителни тест🤗🥰🥺след един спонтанен не мога да повярвам още на 2черти но си чакам закъснение 1/2 дни и ще се представя надявам се.  Лека бременност успех на всички .

# 129
Това с гърдите явно е обща болка 🤤, събуждам се от тях . Иначе гадене няма, малко киселини, а снощи ходих на АГ  видяхме плоден сак  и ме вика на 21 -ви 😁 каза, че е рано още за друго

# 130
Това с гърдите явно е обща болка 🤤, събуждам се от тях . Иначе гадене няма, малко киселини, а снощи ходих на АГ  видяхме плоден сак  и ме вика на 21 -ви 😁 каза, че е рано още за друго
в коя седмица си

# 131
в коя седмица си
5 та

# 132
Добро утро! При мен откакто разбрах,че съм бременна нямам  една нощ спокоен сън  .Сърцето  ми прескача постоянно,въбоще си седя будна .Има ли друга мама с такъв проблем?По принцип пиех магнезий,защото имам много прескачания през деня,но сега и нощно време стана ад.Притеснявам се нещо да не стане по-лошо.Имам преглед при ендокринолог и кардиолог за другата седмица. Спрях магнезият,защото беше ударна доза и не знам дали може да се пие точно сега.
За симптоми имам болезнени  гърди и подут корем.Гадене все още не.
За АГ още се чудя кога да отида.Най-вероятно ще трябва да отида другата  седмица заради прескачането да ми обяснят има ли риск  и може ли да се пие нещо.

# 133
Добро утро момичета! Как сте, как се чувствате? 🍀☀️🍀
Добро утро мен единствено ме мъчат едни болезнени гърди 😁апетит нямам. 🍀

# 134
Еделвайс, не си единствената с неспокоен сън. Откакто разбрах така желаната новина, се събуждам по 2-3-4 пъти на вечер ококорена и не знам кога пак заспивам. Явно подсъзнателно си има притеснение, колкото и да се опитваме да не се тревожим. Но се надявам скоро да се успокоим, защото както казват - бебчетата искат щастливи и спокойни мами. 🙏☺

Добро утро! При мен откакто разбрах,че съм бременна нямам  една нощ спокоен сън  .Сърцето  ми прескача постоянно,въбоще си седя будна .Има ли друга мама с такъв проблем?По принцип пиех магнезий,защото имам много прескачания през деня,но сега и нощно време стана ад.Притеснявам се нещо да не стане по-лошо.Имам преглед при ендокринолог и кардиолог за другата седмица. Спрях магнезият,защото беше ударна доза и не знам дали може да се пие точно сега.
За симптоми имам болезнени  гърди и подут корем.Гадене все още не.
За АГ още се чудя кога да отида.Най-вероятно ще трябва да отида другата  седмица заради прескачането да ми обяснят има ли риск  и може ли да се пие нещо.

Общи условия

Активация на акаунт