Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 119
  • 707
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Записвам се и аз.
В  съвсем ранна бременност 5г.с. с термин 19 декември. В 4с.и 4д. ЧХГ ми беше 323 не съм го повтаряла. В петък съм на първи преглед.
Имам и син на 3г. и половина.

# 481
Хора, хора! Ако някой ми беше казал, че бременеенето не е толкова забавно, щях да съм благодарна! 😀 Имах ужасна нощ-неописуемо гадене от всичко! Имаме куче и само да ме заобиколи ми се повдига. Всякаква храна и напитка ме отвращава. Лежа и дори тогава ми е лошо! Вече съм склонна да изкупя всички лекарства от аптеката.

# 482
Jalana, искрено съжалявам! Познавам болката ти. Поплачи си и после се стегни! Няма да забравиш, но здравето е преди всичко! Приеми, че така е трябвало да стане, твоето бебче те чака някъде.
Blondy,  приготви се за още "по-забавни" дни. Особено в 9 месец е приключение - цяло геройство е да си вържеш връзките на обувките, или да вземеш нещо, което си изпуснала на земята. На мен ми се наложи за 1 спешен преглед да се обръсна, че не бях ходила на козметик, приключение беше😁. А гаденето -то си беше постоянно. По онова време живеехме със свекърите, свекърът обичаше вечер 1 ракийка със 1 купа салатка, като количество не беше много, но като миризмааа....🤢 аз не ям кромид и като се прибирах, чак не можех да дишам. Поемах въздух, влизах и на тичане през коридора до моята стая на прозореца. Цирк голям бях, сега ми е смешно, но тогава хич. Отстрани като някоя кифла сигурно съм изглеждала, но като си спомня усещането и се стряскам. Сега пак почвам да усещам миризмите, но е по-леко все още.
9-те месеца са си приключение, не дотам весело понякога, но дай Боже, с хубав финал!

# 483
Хора, хора! Ако някой ми беше казал, че бременеенето не е толкова забавно, щях да съм благодарна! 😀 Имах ужасна нощ-неописуемо гадене от всичко! Имаме куче и само да ме заобиколи ми се повдига. Всякаква храна и напитка ме отвращава. Лежа и дори тогава ми е лошо! Вече съм склонна да изкупя всички лекарства от аптеката.
Блонди и аз съм така , само докато отворя очи и започва да ми се гади .Кога ще мине това нещо ,чувствам се отвратително. Няма сутрин ,няма вечер. Не повръщам,  а само гадене и едно отвратително оригване 😪

# 484
Пиша посред нощ, защото просто не мога да спя вече. Преди 2 дни, трябваше да чуя сърчице, но за съжаление докторката каза, че няма пулс. Трябваше да съм 7+1. Двама доктори ме гледаха и баха категорични. В четвърта седмица за съжаление се разболях от ковид, видях по-рано в темата, че обсъждате и това и искам да ви кажа да не подценявате тази коварна болест. Бих си ваксина пред 3 месеца, за да мога да съм по-защитена при евентуална бременност и ето, че страховете ми се оправдаха, ще изследват материала, но според тях е много възможна причина, инфекцията в толкова ранна седмица да е оказала влияние, защото точно тогава плода спира да се развива - 7мм. казаха, че виждат ембрион, но няма сърдечна дейност, изостанал е в развитието си. До последно имах надежда, че може да съм с късна оволация и просто да не виждат пулс. В сряда трябва да влезна в болница за изчистване. Изключително болно и тъжно ми е. В момента здравето ми е приоритет, защото лекувам все още ковидни последствия. Надявам се изследванията да са ми добри и скоро отново да започнем опити, но се ужасявам да не се разболея отново. В рамките на 7 месеца се разболявам 2 пъти от ковид с ваксина при това... Чувствам се много сама
Много съжалявам за случилото се. Ковид наистина е много коварна болест и изобщо не е "просто грип", както казват някои хора. Аз бях се заразила края на февруари месец, с две ваксини бях и го изкарах изключително тежко. Нямам други заболявания, на 26 години съм.
Горе главата, сега се концентрирай над собственото си здраве. Hug

# 485
Абсолютно същото и при мен! На моменти така ми се повдига, че бягам в банята, а снощи си взех леген до леглото и нищо! Все едно морска болест от всичко ми е лошо, направо ми се реве. Все вярвах, че мен няма да ме хване. Имам светли периоди където не ми е така лошо ама внезапно като ме залее една топла вълна и край! Гадене гадене гадене
Блонди и аз съм така , само докато отворя очи и започва да ми се гади .Кога ще мине това нещо ,чувствам се отвратително. Няма сутрин ,няма вечер. Не повръщам,  а само гадене и едно отвратително оригване 😪

# 486
При мен няма такива истории освен че ставам да ям през ноща и в 4 ако не изям вафла или нещо друго не мога да спя просто подути гърди и парещи зърна за сега това е от мен през другите моменти се чувствам идеално ..Нямам търпение до вторник

# 487
jalana съжалявам за загубата ти. Дай си време да си потъгуваш и кураж. Трудно е.

И на мен често ми се гади, но това ми е като приказка пред постоянно повръщане 😀 Най-често, ако хапна нещо малко, се оправям. И имам страшен апетит. Гледам по-здравословно да хапвам, ама пак ям бая. Дано отмине тоз вълчи глад. И много ми се спи. Едва избутвам понякога до обед, за да легна с малкия.

# 488
Jalena съжалявам за загубата ти!

Момичета вие сте много активни аз не смогвам да пиша😂
За секс ми е много трудно, въпреки че от време на време ми се иска…но малкия на 1г не помага, даже обратното все намира в “правилния момент” да се разплаче🙄 Пък и сега с гаденето съвсем…

Мен днес лекарката ми ме извика съвсем импровизирано да ме види Ей така, че била викната по спешност в болницата за раждане, но то минало, тя трябва да е още няколко часа при родилката, а нямала пациенти понеже неделя обикновенно не приема, ако не е спешно. Та извикаме преди половин час да види бебока и пак казва, че отговарял на седмица напред като развитие. Цикълът ми е 28 дни и последния беше на 25.02, но понеже уж избягвахме овулация най-вероятно е била по-рано. Все пак каза, че термина остава същия, но бебока отговаря на 9г.с. и другата седмица в неделя да пусна за пренатест ако искам, че макар о да се води девета, щял да отговаря на 10. Много се вълнувам, но и малко ме е страх, нали с второто дете шанса за малформации е по-голям…

# 489
Момичета, вярвате ли в суеверието, че по време на бременност не е хубаво да се подстригваме?

# 490
Пиша посред нощ, защото просто не мога да спя вече. Преди 2 дни, трябваше да чуя сърчице, но за съжаление докторката каза, че няма пулс. Трябваше да съм 7+1. Двама доктори ме гледаха и баха категорични. В четвърта седмица за съжаление се разболях от ковид, видях по-рано в темата, че обсъждате и това и искам да ви кажа да не подценявате тази коварна болест. Бих си ваксина пред 3 месеца, за да мога да съм по-защитена при евентуална бременност и ето, че страховете ми се оправдаха, ще изследват материала, но според тях е много възможна причина, инфекцията в толкова ранна седмица да е оказала влияние, защото точно тогава плода спира да се развива - 7мм. казаха, че виждат ембрион, но няма сърдечна дейност, изостанал е в развитието си. До последно имах надежда, че може да съм с късна оволация и просто да не виждат пулс. В сряда трябва да влезна в болница за изчистване. Изключително болно и тъжно ми е. В момента здравето ми е приоритет, защото лекувам все още ковидни последствия. Надявам се изследванията да са ми добри и скоро отново да започнем опити, но се ужасявам да не се разболея отново. В рамките на 7 месеца се разболявам 2 пъти от ковид с ваксина при това... Чувствам се много сама
Мила jalana, прегръщам те! Скоро ще имате здраво бебче сигурна съм!
Може ли да разкажеш повече за Ковид, как го изкара, какви лекарства пи? Аз сега се оправям от това чудо но се притесних, като прочетох разказа ти. Благодаря ти!

# 491
Привет, момичета!
Днес съм с толкова силно гадене и от време на време повръщане, и световъртеж, че се чудя, а ко утре съм така, как ще ходя на работа... Confounded
jalana, прегръщам те! Вярвам, че всичко скоро ще се появи желаното бебче и всичко ще бъде наред.
В суеверия не вярвам. Подстригвах се и при предната си бременност.
Радвам ви се много -  на всички, които сте чули сърчицето вече Heart Надявам се скоро и другите да се запишем с това важно събитие. Hug

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 12:41 от Mishony

# 492
Момичета, вярвате ли в суеверието, че по време на бременност не е хубаво да се подстригваме?
Аз не вярвам на суеверия. Не само на това за подстригването, ами като цяло не вярвам. Но все пак хората сме различни. ММ си има суеверия например. Ти ако вярваш, можеш да си ги спазваш разбира се.
За гаденето, какво да ви кажа просто е някакъв ужас. Аз съм си с голям апетит попринцип,без месо на маса не сядах. Сега дори като го пиша и ми се гади. Не съм яла нищо месно, от 2 седмици може би. Не само месо, а като цяло нищо не ми се яде, от всичко ми се гади. Представям си консистенцията на самата храна, незнам дали ме разбирате или аз нещо вече не съм в ред. Сладко, което много обичам сега немога да го погледна дори. Нито плодове, нито зеленчуци, абе ниииищо. С ММ мислим по 3 часа на ден, какво мога да ям, миличкия чуди се как да ми угажда. Вчера такъв рев му ударих, че с това неядене, дори когато ям, ям само за да не ми е празен стомаха, че така ще наврдя на бебето. Гледах инфлузърки, които обесняват само колко здравословно се хранят повреме на бременността. Изплаках си очите, че съм лош човек и че не мисля за бебето. Сега ми се струва глупаво, но вчера беше голяма драма Joy.

# 493

Мила jalana, прегръщам те! Скоро ще имате здраво бебче сигурна съм!
Може ли да разкажеш повече за Ковид, как го изкара, какви лекарства пи? Аз сега се оправям от това чудо но се притесних, като прочетох разказа ти. Благодаря ти!

Момичета, благодаря ви за подкрепата. Наистина ми е много трудно. 
Относно как изкарах ковид- ами леко. Нищо не пих, почти нямах симптоми и въпреки всичко явно вътрешно е повлиял много.

# 494
Кестенче3453 Така бях аз предния път. Все едно ме описваш. До третия месец много тегаво. Успявах да хапна само супа с фиде/ориз, картоф/тиквичка и това е. Нищо с мирис, цвят и вкус 😀 Бях отслабнала. После лека полека ми се върна апетита, но пак повръщах. А месото го вкусих отново чак като родих.

jalana Може и да не е от това, че си преболедувала. Има много причини поради, които се случват тези неща. Няма как да ги предвидим и предотвратим. Аз също имам зад гърба си мисед, със спряло сърце.

Общи условия

Активация на акаунт