Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 065
  • 707
  •   1
Отговори
# 510
Jalana много съжелявам за това през което трябва да минеш. Сигурна съм, че съвсем скоро ще хушкате едно здраво бебче. Не се отказвай в никакъв случай. ❤️🍀

Момичета снощи в 22 и 30 леко прокървих. Не беше ярко червена по-скоро кафеникаво. Оставих двете госпожици на таткото и газ към болницата. Плодния сак е доста сплескан 😔, но видяхме ембрио и чухме сърчице. Пия дуфастон и витамин ц 1000мг.Днес пак съм на преглед да видим какво ще кажат. Не мога да си обясня защо се случва така при условие че се пазя. Не вдигам тежко и т. н.
По колко дуфастон пиеш? Аз в петък също получих кървене, след това премина в кафяво зацапване дори още зацапва по малко при ходене до тоалетна. Пия 3*1 дуфастон, но шпа и бусколизин. Лежа и си почивам. Доста се притеснявам, защото сякаш и симптомите ми изчезнаха.

По същия начин сега вече е кафяво и то когато ходя до тоалетна.
При мен нещата не са много добре защото днес АГ който ме следи ме преглеждане с коремен ехограф и каза, че бременността не се развива, при което му отговорих, че снощи са ме гледали с вагинален и се видя ембрион и пулс. Той също ме погледна с вагинален и факт видя се ембрио и имаше пулс, но пулсът беше 104. Той ми каза, че е доста забавен и сега ми изписа Дузордрил и ме чака другата седмица да ме види и да каже какво ще правим 😔😔😔

# 511
Спокойно аксения всичко е Ок. Седмица напред, назад е Ок. Лошо е ако е много седмици назад което в този ранен етап е невъзможно. Всичко ще бъде наред, имаш си сърчице и в момента в тебе бият две❤

Аз много се вълнувам сега след Великден като пускам пренатест, но както казах се напрягам дали всичко ще е добре😔
Честото на новите❤

# 512
Уикенда имах коремни болки и започнах да пия но-шпа. Трябваше да съм на преглед на 21.4, но го приместихме за вчера и всичко е наред, даже е нарастнал ембриона- отговаря с 2 дена по-голям даже. За Великден трябваше да пътуваме при наще, но го отложихме за 6-ти май, а сега за почивните дни решихме last minute да отидем малко на топличко на море Simple Smile
АГ ме пусна разбира се, а и каза, че ако нещо стане едва ли ще е от пътуването- и аз също вярвам в това.
Иначе снощи будувах от 3 до 5ч, даже бях и гладна и хапнах малко.
Но и на мен ми е някакво хем съм гладна, хем не ми се яде нищо. Като цяло ми се хапват свежи салати домати, краставици, зелена салата...

# 513
Но и на мен ми е някакво хем съм гладна, хем не ми се яде нищо. Като цяло ми се хапват свежи салати домати, краставици, зелена салата...

И аз наблягам на плодове и зеленчуци само, пък и нямам особен апетит последните няколко дни. От скоро започна да ми се гади и се чувствам като изцедена направо. Постоянно ми се лежи и нямам особено енергия.

# 514
Ох, докога ще ми е толкова уморено и отпаднало, нямам сили за нищо...  Първата бременност разбрах, че съм бременна доста по-късно и нямах сякаш такива симптоми... Sad

# 515
Здравейте момичета аз съм с доста мазна кожа по лицето и пъпки когато бях бременна с момчетата нямах никакви пъпки по лицето. И огладнявам на два часа някъде, а гърдите са подути и розавеят на аеролите. В петък съм на преглед късмет на Всички ❤️

# 516
Здравейте, заспивам се и аз. Последен МЦ 13.03., втора бременност. Днес, 5с2д бях на АГ и видя сакче и каза, че това което вижда, отговаря на седмицата, в която съм и др седмица да отида пак. С първото дете първия преглед ми беше в 6с3д и се чу и сърцето, та и аз си се чудя на акъла, защото този път бързах толкова да отида на преглед, само да го мисля една седмица всичко наред ли е...
[/quote
Здравей , аз съм също като теб . Втора бременост същата седмица и аз нямах търпение да отида на преглед , съответно не чу пулс , много рано съм отишла .

# 517
  • София
Аз днес нали пак бях на преглед при репродуктивния Heart Много ми е на сърце тоя човек Hug Бебето си отговаря на седмицата,  по календар съм 7.3. , а на размер 7.1. 
Много се притесних вчера ...наистина Cry, но вече съм спокойна.
Спрях се на Vision, пренаталният тест, като и двамата ми лекари го препоръчаха. Него че го правя на 16 май, като тогава ще съм 10 седмица.
Аз също мисля да пътувам за празниците при нашите, но те са само 100 км., така че едва ли ще има проблем Blush

# 518
И аз така искам да пътувам до Русе от София за празниците, но съм в 5та седмица и се притеснявам, а и вчера се върнах от Неапол....Засега всичко е наред и нямам проблеми, но още не съм била на преглед.

# 519
Здравейте аз вчера имах силно парене при уриниране понеже преди да забременея имах възпаление много се притесних слагах си макримор ни както разбрах че съм бременна спрях може да не съм се излекувала напълно много се притеснявам за бебето сложих пак макримор и мина...в 18:45 съм при АГ дано всичко е наред и това възпаление не стане голям проблем ...за симптоми един ден ако ги има друг ги няма какво може да ми кажете как да излекувам инфекцията възпалението четох във форума стара тема и там пишеше сок от червени боровинки и че са ходили на уролог....Ако може да да споделите ще се радвам много

# 520
Здравейте аз вчера имах силно парене при уриниране понеже преди да забременея имах възпаление много се притесних слагах си макримор ни както разбрах че съм бременна спрях може да не съм се излекувала напълно много се притеснявам за бебето сложих пак макримор и мина...в 18:45 съм при АГ дано всичко е наред и това възпаление не стане голям проблем ...за симптоми един ден ако ги има друг ги няма какво може да ми кажете как да излекувам инфекцията възпалението четох във форума стара тема и там пишеше сок от червени боровинки и че са ходили на уролог....Ако може да да споделите ще се радвам много

Здравейте Simple Smile

Преди време имах доста сериозен проблем  с цистит. Пих какви ли не лекарства, но най-бързото и ефективно нещо беше точно сок от червена боровинка. В магазините е доста трудно да се намери, но може да поръчате онлайн. Дано бързо Ви мине!

# 521
Аз ядях червени сушени боровинки,  пробвай с тях хем са вкусни. Аз да питам другите мами, така ли ви е лошо , със ставането ми е зле днес вече и свят ми се вие .Един ден много апетит на другия изобщо. Кога ще спре това нещо и ММ го побърках 😁

# 522
Здравейте , момичета. Прибрах се сега от преглед . Има проден сак , но каза че е рано за пулс на 3 май пак съм на преглед . Питах я дали мога да летя със самолет понеже имам билети за 5 май и 10 май се връщам , тя каза че не било много редно , аз я питах защо тя не можа да ми отговори . Трябвало да се пазя от грип и настинка . Това ми е ясно но това не означава да излизал от вкъщи . Кажете вие какво мислите ? Как ще се пазите ? Какво не може да се пие ?

# 523
Привет, момичета!
Тези дни ми е доста лошо и си останах малко вкъщи. Когато имам апетит ми се хапват само салати и плодове. Иначе... не се сдържах и си записах час за гинеколог по-рано, отколкото исках да отида. Предстои утре, надявам се всичко да е наред, макар че знам, че няма да чуя все още сърчице.  Изчаквам моят гинеколог да се върне в България в началото на май, но понеже отидох за болничен, използвах и записах час при друг (за да уплътня времето Grinning явно). Ще използвам свободните дни поне да си пусна изследвания и да видя как стоят нещата, тъй като съм с ниско желязо и винаги е борба да го държа в нормални граници (дано сега е там Grinning ). 
И на мен ми се иска да пътуваме през почивните дни и най-вероятно ще го осъществим, но ще се консултирам утре с лекаря.
Забелязвам, че повече се "спичам" на тази бременност, може би и голямата разлика между двете има някаква роля. Също така през предната имах възможността да си остана у дома. Лошо ми беше, повръщах, по-нататък имах и контракции и т.н. екстри, но си бях вкъщи и някак минаваше леко, бях щастлива бременна. Докато сега работата ми е свързана с много напрежение, което определено не ми влияе добре. Има дни, в които не се чувствам във форма за работа изобщо. И като цяло съм по-голямо шубе (мислех си, че когато хората порастват не деградират в тази посока, ама уви Grinning ).
Голям ферман, голямо чудо Sweat Smile
Спокойствие и повече хубави мисли желая и на вас и на себе си Hug

# 524
Здравейте , момичета. Прибрах се сега от преглед . Има проден сак , но каза че е рано за пулс на 3 май пак съм на преглед . Питах я дали мога да летя със самолет понеже имам билети за 5 май и 10 май се връщам , тя каза че не било много редно , аз я питах защо тя не можа да ми отговори . Трябвало да се пазя от грип и настинка . Това ми е ясно но това не означава да излизал от вкъщи . Кажете вие какво мислите ? Как ще се пазите ? Какво не може да се пие ?
Аз съм в пета седмица и се върнах вчера от Неапол, никакви проблеми нямах.... Полетът беше кратък и всеки ден се разхождах доста, чувствах се много добре. Всяка вечер взимах Осцилококцинум, за да имам екстра защита и това е. Навсякъде, където имаше много хора, носех маска.

Общи условия

Активация на акаунт